Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
Nem tudtak megcsinalni tul rövid volt a 3&8 , szokatlan volt a bucsnak.
több mint 10 éve
amúgy ennyit a nagy ILB depth-ről is. kurva sokat számít Hicks kiesése, persze ő sem lett volna gyógyír a maira, itt többről van szó.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Wow, elite D#!!!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
3rd&12 a redzoneban.. vajon mi lesz a vége?bocs, 3rd&8
karmïgran
több mint 10 éve
Kelly az első évben a támadósorával bomlasztotta a konzervatív NFL-t, idén a könnyebb utat választva a "kőkemény profi védelmek" mítoszát számolja fel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
es doug martin ul a padon fantasyban eagles ellen ugysem lesz jo felkialtassal... doh :S
több mint 10 éve
3rd&12 a redzoneban.. vajon mi lesz a vége?
több mint 10 éve
szanalmas a mai nap. nem hittem volna, hogy a 2 floridai csapat meccs vege 2 vereseg lesz. En mar kb most kitennem kellyt. Szanalmas az offense az idei evben.ennek a napnak kell h legyen valmi következménye mégha nem is holnap
kzol
több mint 10 éve
idén korán kezdődik az offseason : Dcsak idén kicsit előbb jön az Eagles szállóige, hogy aszongya, majd jövőre...
evergreen
több mint 10 éve
Egyébként lehet, hogy ez elhamarkodott most tőlem, de bármilyen jó is volt a D# a szezon első felében, én Davis megtartásán is elgondolkoznék, mert ilyen meccset nem lehet lehozni.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
szanalmas a mai nap. nem hittem volna, hogy a 2 floridai csapat meccs vege 2 vereseg lesz. En mar kb most kitennem kellyt. Szanalmas az offense az idei evben.
több mint 10 éve
ilyen nincs és mégis
több mint 10 éve
idén korán kezdődik az offseason : D

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Meglep Winston mennyire jó.Mi vagyunk ennyire rosszak.
mustaine
több mint 10 éve
egy igazi drukker szerződése egy életre szól, kellyé remélem max decemberig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
sikerült tb-re rugni félpályáról..? 😊
több mint 10 éve
elég ránézni néhány ember arcára... arra értettem, h komolyabb bajok lehetnekNekunk otthon egy kaspo de ez,hogy jön most ide?Kozhely ha igy jatszunk akkor 4-12 lesz a szezon.én kb arra is szavaznék ennek nincs értelme, valami nagyon eltört
Janek
zsojti
Janek
több mint 10 éve
Nekunk otthon egy kaspo de ez,hogy jön most ide?Kozhely ha igy jatszunk akkor 4-12 lesz a szezon.én kb arra is szavaznék ennek nincs értelme, valami nagyon eltört
Janek
zsojti
több mint 10 éve
és ismét kelly vagy shurmur hülye vagy
több mint 10 éve
Riley Cooper a hatodik hét után ismét elkapást jegyez.Évi 4 millió dollár.
több mint 10 éve
Én annyira nem haragszom a D re sajnos benne van egy-egy ilyen meccs inkább az a baj az O nem tud lépést tartaniNem, nincs benne. Pláne ahogyan játszottak a szezon első felében.
dande

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
LOS mögé passz.. well played