Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Estét!Lemaradtam az 1. félidőről! Egy kis összefoglalót kaphatnék!
több mint 5 éve
Belottem a streamet, Jackson elso passza interception. Azert tudok... Lehet nem kene neznem a 2.felidot.😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
gedam
5 905
ezeket a zászlókat ne má
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Kivalo passz, jo meccs, ja nem. De legalabb a Vasas is szar, ez az egy vigaszom maradt
több mint 5 éve
Rudi majdnem bedobta a folyóba ezt ..
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Muncsaku távozásával a run-blockot is elfelejtettük.Utolsó driveban egyet sem futottunk. wtfRudit belehajszoljuk ezekbe a hülye passzokba, de miért?Hogy BB mondhassa, na látjátok,nem csak nekem nem megy.
Jan
kishaszi
Jan
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Na most egy TD és jóestét.
több mint 5 éve
gedam
5 905
ezt kár volt
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Most 3 passz 0 yardert
több mint 5 éve
Hilton leszedte 😊
több mint 5 éve
Utolsó driveban egyet sem futottunk. wtfRudit belehajszoljuk ezekbe a hülye passzokba, de miért?Hogy BB mondhassa, na látjátok,nem csak nekem nem megy.
Jan
kishaszi
több mint 5 éve
Rudit belehajszoljuk ezekbe a hülye passzokba, de miért?Hogy BB mondhassa, na látjátok,nem csak nekem nem megy.
Jan
több mint 5 éve
Rudit belehajszoljuk ezekbe a hülye passzokba, de miért?
több mint 5 éve
Nem üzemel a WiFi-m ma....Srácok valaki össze tudná foglalni az első játékrészben látottakat?Gyenge Ravens, sokkal gyengébb Steelers. That's all folks.
cikesz
több mint 5 éve
gedam
5 905
Nem üzemel a WiFi-m ma....Srácok valaki össze tudná foglalni az első játékrészben látottakat?egyik oldalról egy jó o játszik egy jó d-vel, a másik oldalon egy gyenge o próbál feltőrni egy szerencsétlenkedő d-t.
cikesz
kb. egál
több mint 5 éve
gedam
5 905
Mi bajunk futójátékkal?elképesztő agyhalál
Vagy gyanús lenne ha két meccsen egymás után normális playhivas lenne?!
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Mi bajunk futójátékkal?Vagy gyanús lenne ha két meccsen egymás után normális playhivas lenne?!
több mint 5 éve
Miért nem futunk már, vazze?Mert abból Samuels INT-et passzol 😀
Jan
több mint 5 éve
gedam
5 905
az a zászló
több mint 5 éve
Miért nem futunk már, vazze?
több mint 5 éve
Mondhatjuk hogy Boswell TD-t mentett? 😊
több mint 5 éve
Azért, mert vakszolja a fejét??Shazier vakszolja a fejét?mintha már nem bicegne annyira
Szokol
gedam