NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
79
13
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 1 éve
Klemó
5 653
De most komolyan. Az ilyen Watson menekülések miatt ne csodálkozzunk, ha a védők nem puhulnak ilyenkor. Addig csinálja ő ism aneddig olyat kap, hogy eltörik mindene.
több mint 1 éve
tökmindegy a facemask, brissettel egálos meccs lenne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ha nincs a Nagyi fumble, akkor 27 pontnál járnánk. De durva..
több mint 1 éve
öcsém de utálok Browns fan lenni 😀
több mint 1 éve
Klemó
5 653
De egy ilyen face maskot hogy lehet benézni??
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
mekkora fészmaszk...hülye vakok
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Pláne! 😀Én Williams-t húztam, ő a legjobb 3-ból, csak éppen elszakadt most mindene 😕Te, aki Etient húztad Harris helyett, csak ne beszéljééééééé 😀Harris állat. Nagyon szidtam a szezon első felében, de amit azóta csinál, az pwo bowler teljesítmény.Mert nem értesz hozzá 😀😉
Klemó
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
Én Williams-t húztam, ő a legjobb 3-ból, csak éppen elszakadt most mindene 😕Te, aki Etient húztad Harris helyett, csak ne beszéljééééééé 😀Harris állat. Nagyon szidtam a szezon első felében, de amit azóta csinál, az pwo bowler teljesítmény.Mert nem értesz hozzá 😀😉
Klemó
Klaci79
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Te, aki Etient húztad Harris helyett, csak ne beszéljééééééé 😀Harris állat. Nagyon szidtam a szezon első felében, de amit azóta csinál, az pwo bowler teljesítmény.Mert nem értesz hozzá 😀😉
Klemó
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
Back-to-back 1,000-yard rushing seasons for Najee. He's the first running back in franchise history to accomplish that.
több mint 1 éve
Na akkor hajrá Flakon!
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
Harris állat. Nagyon szidtam a szezon első felében, de amit azóta csinál, az pwo bowler teljesítmény.Mert nem értesz hozzá 😀😉
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Jééé, nem td-re mentünk!!!Persze nem, de a felállásból Én bemondtam mi jön.....és Warren bravúrja is kellett hogy meglegyen.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
Amúgy csak Steelers szurkoló sosem elégedett:Itt bezzeg megpróbáljuk a slant útvonalat Dio-val, 4 yardon, ahol be van szűkülve a védelem és ahol a legnagyobb esélye van az int-nek.
Canada-Canada...
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Harris állat. Nagyon szidtam a szezon első felében, de amit azóta csinál, az pwo bowler teljesítmény.
több mint 1 éve
Jééé, nem td-re mentünk!!!
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Közben egy újabb kick off TD a Billsnél...beszarás...
több mint 1 éve
Watson nagy pillanatai...
több mint 1 éve
nyomorék watson de tényleg, fölösleges hősködés majd pick, minden meccsen ez megy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Kazeeetttaaaaaaa
több mint 1 éve
Én nem tudom, amúgy jövőre hogy fogom bírni ezt a Watson offense-t ... Eddig hullik a hajam amúgy 😀 1 kurva jó playre van 3 baromság