Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 1 éve
Klemó
5 661
Menjenek a picsába, de most komolyan...mi a faszt kell csinálni?????
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Ilyen roughing the passer büntetést még az életben nem láttam.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
Összehúzott farokkal és segglyukkal nézemVagy rajtunk...Jets-en fog elmenni, figyeld meg!Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Mármint 11 pontos!
Klemó
Szokol
Willie Parker
Szokol
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
na szarjatok tűnt f...pó zebrák
több mint 1 éve
Vagy rajtunk...Jets-en fog elmenni, figyeld meg!Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Mármint 11 pontos!
Klemó
Szokol
Willie Parker
több mint 1 éve
jééé, végre adnak chubbnak is labdát, végre megtalálta a full üres amarit...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
Flacco megemberelhetné magát...Az volt a valószínű forgatókönyvJets-en fog elmenni, figyeld meg!Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Mármint 11 pontos!
Klemó
Szokol
Willie Parker
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
Missed tackle mountains
több mint 1 éve
Az volt a valószínű forgatókönyvJets-en fog elmenni, figyeld meg!Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Mármint 11 pontos!
Klemó
Szokol
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
Jets-en fog elmenni, figyeld meg!Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Mármint 11 pontos!
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
John Brown még létezik, ezt nem is tudtam.Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Mármint 11 pontos!
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
ja-ja...azért ment rendesen erőforrás Watsonba...tényleg jövőre dől el mi lesz...a Denvernél sem gondolták volna, hogy ilyen lesz az idény...hozzájuk képest a tiétek még IstenesEzt nem a facemaskre értettem, nyilván egy nagyobb téttel bíró meccsen engem is jobban zavarna.öcsém de utálok Browns fan lenni 😀mindig azt mondom magamnak, inkább egy ilyen, számotokra tét nélküli meccsen nézzék el, mint amikor nagyon kellene...szomorú, hogy ennyire nem látta egyik se
Drip
Klaci79
De ez a barom offense Watsonnal engem megöl, a sok hülye labda dédelgetésével és int-jével együtt, valamint az érthetetlen playhívások is.
Tudom,tudom majd a teljes offseason stb...
Drip
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
Király a streamem, néha szaggat pl:Harris goal line fumblenél
Pickens TD-nél
Sims fumblenél
Watson 2 intnél
Harris TD-nél
Minden más esetben megy 🤷♂️
több mint 1 éve
Ezt nem a facemaskre értettem, nyilván egy nagyobb téttel bíró meccsen engem is jobban zavarna.öcsém de utálok Browns fan lenni 😀mindig azt mondom magamnak, inkább egy ilyen, számotokra tét nélküli meccsen nézzék el, mint amikor nagyon kellene...szomorú, hogy ennyire nem látta egyik se
Drip
Klaci79
De ez a barom offense Watsonnal engem megöl, a sok hülye labda dédelgetésével és int-jével együtt, valamint az érthetetlen playhívások is.
Tudom,tudom majd a teljes offseason stb...
több mint 1 éve
Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Mármint 11 pontos!
Klemó
több mint 1 éve
xtaki
3 441
Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.Erdekes lenne po-ban katszani 2-6 utan
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 661
Basszus. Ucsó negyed és egyenlő lett a Miami-Jets megint...6-6. Bills továbbra is 4 pontos előnyben.
több mint 1 éve
Mákunk volt
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
6-6...de jó meccs lehet 😀
több mint 1 éve
De most komolyan. Az ilyen Watson menekülések miatt ne csodálkozzunk, ha a védők nem puhulnak ilyenkor. Addig csinálja ő ism aneddig olyat kap, hogy eltörik mindene.lehet jobban is járna a browns
Klemó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
öcsém de utálok Browns fan lenni 😀mindig azt mondom magamnak, inkább egy ilyen, számotokra tét nélküli meccsen nézzék el, mint amikor nagyon kellene...szomorú, hogy ennyire nem látta egyik se
Drip
több mint 1 éve
Nézi még ezt valaki ilyen bíráskodás mellett?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964