Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
Gabor81
803
Varj akkor a mi OC nk nal is "jobb"?Eleinte sokkal rosszabbra számítottam, de annál keserűbb ez a vereség. Minden szinten összeomlás, a zebrák meg tolják is a szekeret. Basszus így megy el a rájátszás :,(Szerintem pedig amig Reich marad az OC, ez a Colts pontosan ennyit tud majd lerakni az asztalra. Wild card-csapat, de ennyi. Nem SB-aspirans. Ez egy fiatal, tehetseges keret, amiben abszolut ott van, hogy sokaig eljusson, de amig minden egyes idenyben legalabb 3-4 olyan veresege van, aminel Reichet kell elovenni, a siralmas felidei elemzeseit, azt, hogy 20-25 percekre egyszeruen elfelejt jatekokat hivni, hogy annyira atlatszoak a hivasai, hogy a fotelszurkolo is tudja sokszor, mi fog jonni.
Baba Yaga
Reich egy nagy koponya, jo edzo egyebkent, HC-nak sem rossz, de ezek a hibai szerintem pont abba kerulnek, hogy a Colts ne tudja elerni a nagy attorest, ne tudjon szintet lepni.
Stez
több mint 2 éve
Elég régen volt sack..
több mint 2 éve
A Falcons megint ász volt!Miért nem mentünk neki 4-re?1. punt volt a félidőben.
Willie Parker
Most nem már a semmire vegye fel Berry a fizetését 😉
empty taxi
több mint 2 éve
2 minute warning és megpróbál kiszaladni, úristen. Pont most lehetett volna megpróbálni egy nagy játékot. Nagyon szétszúcstunk fejben, ez a két perc kb formalitás.
több mint 2 éve
Mekkora false start...remélem a reklamáló coltusos kollégák ezeket is jegyzik 😊2&5nel egy 5 yardos bunti, igy mar egal? 😊
Klaci79
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 2 éve
Eleinte sokkal rosszabbra számítottam, de annál keserűbb ez a vereség. Minden szinten összeomlás, a zebrák meg tolják is a szekeret. Basszus így megy el a rájátszás :,(Szerintem pedig amig Reich marad az OC, ez a Colts pontosan ennyit tud majd lerakni az asztalra. Wild card-csapat, de ennyi. Nem SB-aspirans. Ez egy fiatal, tehetseges keret, amiben abszolut ott van, hogy sokaig eljusson, de amig minden egyes idenyben legalabb 3-4 olyan veresege van, aminel Reichet kell elovenni, a siralmas felidei elemzeseit, azt, hogy 20-25 percekre egyszeruen elfelejt jatekokat hivni, hogy annyira atlatszoak a hivasai, hogy a fotelszurkolo is tudja sokszor, mi fog jonni.
Baba Yaga
Reich egy nagy koponya, jo edzo egyebkent, HC-nak sem rossz, de ezek a hibai szerintem pont abba kerulnek, hogy a Colts ne tudja elerni a nagy attorest, ne tudjon szintet lepni.

több mint 2 éve
Gabor81
803
A vegen mar a birok is elfaradtak a pit segitese miatt. Es hogy nem volt szoros a meccs. Most visszaterelik a meccset az eredeti medrebe.
több mint 2 éve
Miért nem mentünk neki 4-re?1. punt volt a félidőben.
Willie Parker
Most nem már a semmire vegye fel Berry a fizetését 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
mik ezek a buzi playek, komolyan mondom..
több mint 2 éve
Mekkora false start...remélem a reklamáló coltusos kollégák ezeket is jegyzik 😊
több mint 2 éve
Nem tudunk lepörgetni pár percet.
több mint 2 éve
Miért nem mentünk neki 4-re?
több mint 2 éve
Az a plusz fel perc amit kapott a Colts sokat jelenthet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ujabb Pick lesz
több mint 2 éve
És kimegy ez a barom, hogy megálljon az óra...lent volt a könyöke, de amúgy hülye játék volt
Szokol
több mint 2 éve
jön még 1 pick, most mondom 😀
több mint 2 éve
És kimegy ez a barom, hogy megálljon az óra...lement...tisztán lehetett látni, hogy lent volt....csak éppen nem nekem, hanem a bírónak kell látnia...ő rosszul látta
Szokol
több mint 2 éve
Majd mostEleinte sokkal rosszabbra számítottam, de annál keserűbb ez a vereség. Minden szinten összeomlás, a zebrák meg tolják is a szekeret. Basszus így megy el a rájátszás :,(Pedig mi mindent megtettunk kb szerintem, hogy ti nyerjetek ezt a meccset. Na jo a birok nem segitettek ebben.
Baba Yaga
Gabor81
több mint 2 éve
És kimegy ez a barom, hogy megálljon az óra...
több mint 2 éve
Gabor81
803
Eleinte sokkal rosszabbra számítottam, de annál keserűbb ez a vereség. Minden szinten összeomlás, a zebrák meg tolják is a szekeret. Basszus így megy el a rájátszás :,(Pedig mi mindent megtettunk kb szerintem, hogy ti nyerjetek ezt a meccset. Na jo a birok nem segitettek ebben.
Baba Yaga
több mint 2 éve
Gabor81
803
Az a baj, hogy a Steelers egy teljes felideje ver minket hulyere teljesen alap playekkel. Az egvilagon semmit sem kell szinezniuk.Mert nem tudunk. Azert nem szinezunk...
Stez
több mint 2 éve
Eleinte sokkal rosszabbra számítottam, de annál keserűbb ez a vereség. Minden szinten összeomlás, a zebrák meg tolják is a szekeret. Basszus így megy el a rájátszás :,(
több mint 2 éve
Az a baj, hogy a Steelers egy teljes felideje ver minket hulyere teljesen alap playekkel. Az egvilagon semmit sem kell szinezniuk.mert csak egy félidőre való játékunk van...60 percet nem tudunk kitölteni
Stez