Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts

több mint 2 éve
Gabor81 803
Eleinte sokkal rosszabbra számítottam, de annál keserűbb ez a vereség. Minden szinten összeomlás, a zebrák meg tolják is a szekeret. Basszus így megy el a rájátszás :,(
Baba Yaga
Szerintem pedig amig Reich marad az OC, ez a Colts pontosan ennyit tud majd lerakni az asztalra. Wild card-csapat, de ennyi. Nem SB-aspirans. Ez egy fiatal, tehetseges keret, amiben abszolut ott van, hogy sokaig eljusson, de amig minden egyes idenyben legalabb 3-4 olyan veresege van, aminel Reichet kell elovenni, a siralmas felidei elemzeseit, azt, hogy 20-25 percekre egyszeruen elfelejt jatekokat hivni, hogy annyira atlatszoak a hivasai, hogy a fotelszurkolo is tudja sokszor, mi fog jonni.

Reich egy nagy koponya, jo edzo egyebkent, HC-nak sem rossz, de ezek a hibai szerintem pont abba kerulnek, hogy a Colts ne tudja elerni a nagy attorest, ne tudjon szintet lepni.
Stez
Varj akkor a mi OC nk nal is "jobb"?
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan
Elég régen volt sack..
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 12 503
Miért nem mentünk neki 4-re?
Willie Parker
1. punt volt a félidőben.
Most nem már a semmire vegye fel Berry a fizetését 😉
empty taxi
A Falcons megint ász volt!
több mint 2 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 729
2 minute warning és megpróbál kiszaladni, úristen. Pont most lehetett volna megpróbálni egy nagy játékot. Nagyon szétszúcstunk fejben, ez a két perc kb formalitás.
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 432 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mekkora false start...remélem a reklamáló coltusos kollégák ezeket is jegyzik 😊
Klaci79
2&5nel egy 5 yardos bunti, igy mar egal? 😊

[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...]
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 220 — Whoops, looks like something went wrong.
Eleinte sokkal rosszabbra számítottam, de annál keserűbb ez a vereség. Minden szinten összeomlás, a zebrák meg tolják is a szekeret. Basszus így megy el a rájátszás :,(
Baba Yaga
Szerintem pedig amig Reich marad az OC, ez a Colts pontosan ennyit tud majd lerakni az asztalra. Wild card-csapat, de ennyi. Nem SB-aspirans. Ez egy fiatal, tehetseges keret, amiben abszolut ott van, hogy sokaig eljusson, de amig minden egyes idenyben legalabb 3-4 olyan veresege van, aminel Reichet kell elovenni, a siralmas felidei elemzeseit, azt, hogy 20-25 percekre egyszeruen elfelejt jatekokat hivni, hogy annyira atlatszoak a hivasai, hogy a fotelszurkolo is tudja sokszor, mi fog jonni.

Reich egy nagy koponya, jo edzo egyebkent, HC-nak sem rossz, de ezek a hibai szerintem pont abba kerulnek, hogy a Colts ne tudja elerni a nagy attorest, ne tudjon szintet lepni.

több mint 2 éve
Gabor81 803
Willie Parker
empty taxi
Es ha covid listan lenne? Akkor is kapna nem? 😀

Szerkesztette: Gabor81
több mint 2 éve
Gabor81 803
A vegen mar a birok is elfaradtak a pit segitese miatt. Es hogy nem volt szoros a meccs. Most visszaterelik a meccset az eredeti medrebe.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 096 — címzetes MotoGP fan
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 802
mik ezek a buzi playek, komolyan mondom..
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 20 135
Mekkora false start...remélem a reklamáló coltusos kollégák ezeket is jegyzik 😊
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 649 — Steelers fan
Nem tudunk lepörgetni pár percet.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 6 568
Az a plusz fel perc amit kapott a Colts sokat jelenthet.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
malloy Indianapolis Colts 302 — malloy
Ujabb Pick lesz
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 20 310 — nabege2@yahoo.com
És kimegy ez a barom, hogy megálljon az óra...
Szokol
lent volt a könyöke, de amúgy hülye játék volt
több mint 2 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 802
jön még 1 pick, most mondom 😀
több mint 2 éve
Szokol
lement...tisztán lehetett látni, hogy lent volt....csak éppen nem nekem, hanem a bírónak kell látnia...ő rosszul látta
több mint 2 éve
Gabor81 803
Szokol
igy beszelte meg tomlin veluk...😀 Engednek par tdt, ha cserebe beengedjuk oket a rajatszasba.

Szerkesztette: Gabor81
több mint 2 éve
Baba Yaga
Pedig mi mindent megtettunk kb szerintem, hogy ti nyerjetek ezt a meccset. Na jo a birok nem segitettek ebben.
Gabor81
Majd most
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan
több mint 2 éve
Gabor81 803
Baba Yaga
Pedig mi mindent megtettunk kb szerintem, hogy ti nyerjetek ezt a meccset. Na jo a birok nem segitettek ebben.
több mint 2 éve
Gabor81 803
Az a baj, hogy a Steelers egy teljes felideje ver minket hulyere teljesen alap playekkel. Az egvilagon semmit sem kell szinezniuk.
Stez
Mert nem tudunk. Azert nem szinezunk...
több mint 2 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 729
több mint 2 éve
Az a baj, hogy a Steelers egy teljes felideje ver minket hulyere teljesen alap playekkel. Az egvilagon semmit sem kell szinezniuk.
Stez
mert csak egy félidőre való játékunk van...60 percet nem tudunk kitölteni