Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 4 éve
Mondjuk Pat is hasonló képet vágott néhány feles utánmuszáj volt Pat után az új GOAT-ra váltanom 😀Ma kiszopunk, sziasztokFarky! Punter után kicker avatar, nagyon böfi!
Farky
Willie Parker
Farky
több mint 4 éve
nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?Képtelenek feldolgozni, hogy sikerült győzniük a GB ellen.
xtaki
több mint 4 éve
Kicsit szédülök, 50es vérnyomás... De mindjárt jön az offense és helyre jövök xDDDMinden vényköteles gyógyszeremet bevettem és ittam is egyet rá, szóval jó lesz az!
Sifur
több mint 4 éve
muszáj volt Pat után az új GOAT-ra váltanom 😀Ma kiszopunk, sziasztokFarky! Punter után kicker avatar, nagyon böfi!
Farky
Willie Parker
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Szép estét mindenkibe! Lemaradtam már az első 3 and outunkról? 😀
több mint 4 éve
Kicsit szédülök, 50es vérnyomás... De mindjárt jön az offense és helyre jövök xDDD
több mint 4 éve
meg mert hiányzik a két kezdő tackle..nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?Pengeélen vannak a Ravens miatt
xtaki
Willie Parker
több mint 4 éve
A folyók fölé már 6 híd kell, hogy elbírja BigBen súlyát
több mint 4 éve
nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?Pengeélen vannak a Ravens miatt
xtaki
több mint 4 éve
Czirók Marci beállhatna ma
több mint 4 éve
nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?
több mint 4 éve
Ma kiszopunk, sziasztokFarky! Punter után kicker avatar, nagyon böfi!
Farky
több mint 4 éve
ahogy elnézem mind a két a szurkolótábor nagyon pozitív a mai meccset illetően. 😀
több mint 4 éve
Ma kiszopunk, sziasztok
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Jó estét Urak! Az idei első megtekintett vereséget várom!
több mint 4 éve
nah, nezzuk, emberi idoben. semmi jot nem varok.
több mint 4 éve
Jó estét mindenkinek!
több mint 4 éve
Szép estét! GO COLTS!!!
több mint 4 éve
19:00, ARENA4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal