Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
Katasztrófális ......Tényleg... Nem vitte be TD re 😁
prérifarkas
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Baaaazmegg...be kellett volna vinni, mert ez az offense csak engem szopat, de a Coltsot nem
több mint 2 éve
Gabor81
803
De akkor sem biztos, hogy lehet majd ugy emlekezni ra, mi tortent.hű de jó ez a mézes pálinka...😀Gyorsan írj pár hsz-t, amíg még tudsz. Ha így megy, a 2. félidőt valszeg csak az ismétlésben fogod látni.
Klaci79
Jan
több mint 2 éve
A faszért nem vitte vissza, így csak 3 pont..
több mint 2 éve
Nocsak.Szerzünk pontot az első félidőben?lehet, ha a def csinalja....😀
Sifur
Gabor81
több mint 2 éve
Gooooo Steelers! 🎇🎉🎆

több mint 2 éve
Turaynek minden tackle számít. 😬
több mint 2 éve
Barry-t gyakoroltatjuk élesben 😊

több mint 2 éve
Mostanában játszom a Cyberpunk 2077-el. Ha minden sérülés / törés kiberver lenne, Big Ben jól mutatna a játékban. 😊Az most ismetles lenne. Mert akkor is ben serult volt. Ha jol emlekszem pont terde bordaja. Meg kb az egesz ember. Ott mutattak talan, hogy melyik testresze nem volt meg serult...😕Maradjunk abban, hogy találkozunk 10 év után a SB-ban, aztán majd lerendezzük a dolgot!Teccik 11-3-nál a Steelers-letargia.Hát a tavalyi green bay szint meglesz szerintem, amúgy inkább lennénk 8-6 mint ez a látszat jó csapat...
nagylaza
Sifur
nagylaza
Gabor81
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
hű de jó ez a mézes pálinka...😀Latom a jovot.
Klaci79
Ket ora mulva:
"Hud eho zea merzss plujoa!"

több mint 2 éve
Körülbelül annyi lendület van a csapatban, mint az itteni közösségben. Hol van a tavalyi tűz, amikor irányító nélkül kaparta végig a szezont az egész csapat? Mit csinál az oldalvonal mellett a nagy motivátor?szerintem idén is jobban menne csereirányítóval...BB sajnos az alfája és főleg az omegája a hibáknak....jól lehet látni a pocsék olvasásokon....megnézi DJ-t, azt kész. Max Ebron. Miközben Claypool felé valami 130 körüli PR-el dolgozik...de mégse
Szokol
több mint 2 éve
Gabor81
803
Körülbelül annyi lendület van a csapatban, mint az itteni közösségben. Hol van a tavalyi tűz, amikor irányító nélkül kaparta végig a szezont az egész csapat? Mit csinál az oldalvonal mellett a nagy motivátor?Azt mondtak, melyebre kell asniuk a hibak kijavitasara. Meg hogy mentalis dolgok miatt nem megy. Persze.
Szokol
több mint 2 éve
hű de jó ez a mézes pálinka...😀Gyorsan írj pár hsz-t, amíg még tudsz. Ha így megy, a 2. félidőt valszeg csak az ismétlésben fogod látni.
Klaci79
több mint 2 éve
Ben azt mondta, hogy csak mentalis kimerultseg az oka...Ennek a teljesitmenynek...Semmi mas...Hm.En azt neztem, h egy 8 yardos curlt nem tudott megdobni, 4 yardot vissza kellett futnia Johnsonnak a lasztiert.
Gabor81
Tuti komoly gebasz van a vallaval, mert 1 honappal ezelott meg ugy odakuldte mint annak a rendje.
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 2 éve
A Steelersnel is karantenban van az osszes tamadoedzo, es maddennel hivja be a beugro BOB a jatekokat? Ugy tunik.

több mint 2 éve
nagyjából ki lehet mondani, hogy jelen pillanatban miénk a legrosszabb támadósor a ligában
Steelers fan
több mint 2 éve
Tomlin összekapja ezt a csapatot a rájátszásra🤣
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
szép hívás és dobás 3. és 14-re3rd es 17 volt nem?
pfefe8
jo kis 6 yardos ize...hatha osszejon...es akkor mi van?
több mint 2 éve
Gabor81
803
Talan meg egy veletlen hiba miatti FG.Szerzünk pontot az első félidőben?Max a D
Sifur
bcsarli
több mint 2 éve
Körülbelül annyi lendület van a csapatban, mint az itteni közösségben. Hol van a tavalyi tűz, amikor irányító nélkül kaparta végig a szezont az egész csapat? Mit csinál az oldalvonal mellett a nagy motivátor?
több mint 2 éve
Szerzünk pontot az első félidőben?Max a D
Sifur

több mint 2 éve
hű de jó ez a mézes pálinka...😀