NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Teccik 11-3-nál a Steelers-letargia.Hát a tavalyi green bay szint meglesz szerintem, amúgy inkább lennénk 8-6 mint ez a látszat jó csapat...
nagylaza
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Teccik 11-3-nál a Steelers-letargia.őszintén szólva már a 7-8.W óta nem tetszik a játékunk...a 3L-ről ne is beszéljünk...
nagylaza
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Szerintem DDC sem jó idénDehat eddig azert a fal legalabb jo volt. Nem olyan mint manapsag. Es volt igy futas. Idenre...Hm..Foster blokkolasa ekkorat szamit. Vagy a tobbi falember, aki kezdo. Az sem kezdobe valo. Vill, Castro, Pouncey ok...Tobbi ketto meg csak ott vannak?Remek bazdmeg, fölrakunk 2 TE + FB-et és mínusz 5-ön találkozik a futó a védővelEzt szoktuk meg....nem fogunk hirtelen megtanulni blokkolni...sőt
Willie Parker
Klaci79
Gabor81
több mint 3 éve
Teccik 11-3-nál a Steelers-letargia.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
A csapat hozzáállása meg sajnos összefügg a nézőnélküliséggel
több mint 3 éve
Gabor81
803
Dehat eddig azert a fal legalabb jo volt. Nem olyan mint manapsag. Es volt igy futas. Idenre...Hm..Foster blokkolasa ekkorat szamit. Vagy a tobbi falember, aki kezdo. Az sem kezdobe valo. Vill, Castro, Pouncey ok...Tobbi ketto meg csak ott vannak?Remek bazdmeg, fölrakunk 2 TE + FB-et és mínusz 5-ön találkozik a futó a védővelEzt szoktuk meg....nem fogunk hirtelen megtanulni blokkolni...sőt
Willie Parker
Klaci79
több mint 3 éve
Villanueva...teljesen fogalmatlan az utóbbi hetekben. Az ő hibái miatt sajnos rengeteg megy el.Az ő blokkjáról jött le a LB, aki megfogta a futót.
Klaci79
több mint 3 éve
Na itt is beírnak idióta barom kérdéseket...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Én már úgy vagyok vele, hogy induljon egy rebuild a faszbaRemek bazdmeg, fölrakunk 2 TE + FB-et és mínusz 5-ön találkozik a futó a védővelEzt szoktuk meg....nem fogunk hirtelen megtanulni blokkolni...sőt
Willie Parker
Klaci79
több mint 3 éve
Dehogynem. A rájátszásra tartogatjuk az összes meglepetés játékunkat és ott indul majd be a futás is. Nem ezt szokták mondani a naiv szurkolók? 😀Remek bazdmeg, fölrakunk 2 TE + FB-et és mínusz 5-ön találkozik a futó a védővelEzt szoktuk meg....nem fogunk hirtelen megtanulni blokkolni...sőt
Willie Parker
Klaci79
több mint 3 éve
Ok, de attól hogy Ben térde sérült, a futás még mehetne, nem?klaci irta, hogy a terdevel kapcsolatban raserult. Es ott kerdeztem, hogy ez mennyire befolyasolhatja a dobasait stbt. De az biztos, hogy miutan raestek a terdere. Es padozott ben...Utana jott hirtelen a visszaesese...BB nek es elkapoinak kene 1-1 feles celzoviz vagymi...Klaci elso felese... 😒Minden drop után iszom egyet. Félidőben már qwerty lesz
RedFive
Willie Parker
RedFive
Szoval nem tudom a terd serulese mennyire befolyasolja. De lehet jobban mint mondjak? Es ezert sem tudunk valtoztatni sokat. Mert tul nyugodtak az edzok ben stb...Minden vereseg utan. Es nem fusztraltak. Csak elfogadoak voltak....
Gabor81
több mint 3 éve
Bence94
1 949
na fasza lett innen kijönni...
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Remek bazdmeg, fölrakunk 2 TE + FB-et és mínusz 5-ön találkozik a futó a védővelEzt szoktuk meg....nem fogunk hirtelen megtanulni blokkolni...sőt
Willie Parker
több mint 3 éve
Gabor81
803
biztos h ezt a mi DL-ünk ellen akarták hívni? 😀Mi nem foglalkozunk ilyenekkel. Vagy elemzunk. Igy biztos...😀
Farky
több mint 3 éve
ha nincs ott ebron blokkolni akkor meg lett volna az első kísérlet😊Ebron sosem tudott blokkolni (sem)
pfefe8
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Ezek megesznek minket! 😕
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Villanueva...teljesen fogalmatlan az utóbbi hetekben. Az ő hibái miatt sajnos rengeteg megy el.
több mint 3 éve
Gabor81
803
ha nincs ott ebron blokkolni akkor meg lett volna az első kísérlet😊ezt idezd be szokolnak...😀
pfefe8
több mint 3 éve
biztos h ezt a mi DL-ünk ellen akarták hívni? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Remek bazdmeg, fölrakunk 2 TE + FB-et és mínusz 5-ön találkozik a futó a védővel
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
ha nincs ott ebron blokkolni akkor meg lett volna az első kísérlet😊
Steelers fan
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Hát a futás se állt még össze, na majd a POba
több mint 3 éve
Gabor81
803
klaci irta, hogy a terdevel kapcsolatban raserult. Es ott kerdeztem, hogy ez mennyire befolyasolhatja a dobasait stbt. De az biztos, hogy miutan raestek a terdere. Es padozott ben...Utana jott hirtelen a visszaesese...BB nek es elkapoinak kene 1-1 feles celzoviz vagymi...Klaci elso felese... 😒Minden drop után iszom egyet. Félidőben már qwerty lesz
RedFive
Willie Parker
RedFive
Szoval nem tudom a terd serulese mennyire befolyasolja. De lehet jobban mint mondjak? Es ezert sem tudunk valtoztatni sokat. Mert tul nyugodtak az edzok ben stb...Minden vereseg utan. Es nem fusztraltak. Csak elfogadoak voltak....
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ebron megblokkolta Connert