Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
Futott TD, nesztek!!! 😊

több mint 2 éve
Nagyon köszi!Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw
Soldados
Bence94

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 2 éve
jujut leültetném a cserepadraÉn meg DJ-t! MindenBen őt keresi!
pfefe8
több mint 2 éve
Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.ha irsz egy kimerito elemzest. hianyzol a forumrol
Soldados
több mint 2 éve
Elképesztő, futott TD
több mint 2 éve
Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw&fbclid=IwAR1Lh1rLxzW-89R1MahnLE4tcIspdNsygGYHvIqJgfcclVdPmLoo_njzbLE&ab_channel=venitaasak
Soldados
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning

több mint 2 éve
Rakjuk be MAC-et RT-nek, Greenek semmi eselye Watt ellen
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 2 éve
Elmennek az elkapók is a picsába
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Gabor81
803
Ne is mond...Basszus ezt el is felejtettem. B nincs...Na egy FG lesz legalább xDHa Wright mellé nem rúgja
Sifur
Willie Parker
több mint 2 éve
Na 2 drop, és a bíró ad még 1 esélyt xD
több mint 2 éve
Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw
Soldados
több mint 2 éve
Wattot nem lehetne bevinni támadni is? Johsont nem lehetne valamiért eltiltani, hátha másnak is passzolna Lőcs uraság?
több mint 2 éve
megijedtem h túl jók leszünk
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning

több mint 2 éve
Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 2 éve
A falember amúgy hogy nem fogta meg... Már ráfeküdt a lasztira. Pancser
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Na egy FG lesz legalább xD
több mint 2 éve
Watt miatt érdemes ezt a csapatot nézni. Zseniális.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
az egész jobb oldal nyitva....inkább középen...wow
több mint 2 éve
nagy hiba, mert onnan nem tudjuk bevinni 😕
több mint 2 éve
hát bazmeg...