NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
1 hónapja
VicceltemAzért illene egy kommentátornak ismerniJoey Portert nem ismerik fel a kommentátorok? 😀Nem nagy nev.
tenorx
Hendrix
polamalu
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Azért illene egy kommentátornak ismerniJoey Portert nem ismerik fel a kommentátorok? 😀Nem nagy nev.
tenorx
Hendrix
1 hónapja
Joey Portert nem ismerik fel a kommentátorok? 😀Nem nagy nev.
tenorx
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Csak azt nem tudom, hogy a first D mit keres fent....
1 hónapja
"A hetedik, te magad légy"
1 hónapja
most jön a hetedik
1 hónapja
Na jo ejt, grat a Steelersnek, ma jobbak voltak. Sok sikert a folytatasban, aztan talan johet egy visszavago a playoffban.
1 hónapja
Azért az szép volt ahogy Pratt pacsizott Tomlinnal egy kis trashtalk után
1 hónapja
Én örülnék ha ettől még használnánk, annak szólt hogy így lehet nem fogjuk 😕Ezek után nem fogjuk gyakrabban használni Wilsont…Egész kurva meccsen nem vettük elő....multkor így szerzett FD-t kulcs helyzetben. Most nem. Porter visszaszerezte neki!
Gorcsev
Klemó
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
1 hónapja
Jones teli fosta a nacit az elso felidoben, a masodikban pedig mar gorcsosen eroltetni akarta a jatekot, rendre jottek is a hibak. Turelmetlen volt ma, erezte, hogy nem tudnak haladni, big playeket akart mindenkeppen.
1 hónapja
Joey Portert nem ismerik fel a kommentátorok? 😀Én is csak annyit láttam, hogy ez nem valami 2000-es évekbeli Steelerses? 😀
tenorx
1 hónapja
Joey Portert nem ismerik fel a kommentátorok? 😀
1 hónapja
Jól csinálta, csak sajnos a védő is 😊Ezek után nem fogjuk gyakrabban használni Wilsont…Egész kurva meccsen nem vettük elő....multkor így szerzett FD-t kulcs helyzetben. Most nem. Porter visszaszerezte neki!
Gorcsev
Klemó
1 hónapja
Ezek után nem fogjuk gyakrabban használni Wilsont…Egész kurva meccsen nem vettük elő....multkor így szerzett FD-t kulcs helyzetben. Most nem. Porter visszaszerezte neki!
Gorcsev
1 hónapja
Porter Jr
1 hónapja
Kozmetikazasra jo, tobbre sajnos ido mar nincs.
1 hónapja
Ezek után nem fogjuk gyakrabban használni Wilsont…
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
1 hónapja
Nem hiszem el....Rookie mistake....
1 hónapja
Anyam.
1 hónapja
B+
1 hónapja
Pont visszanéztem...dehogynem...sőt...ha lábon megindul még az is lehetőség volt, de mindegy....szerintem nem kezeli jól Jones a nyomást.Nem nagyon volt ott fél lépés felfelé. A két tackle borzasztó ma, de középen is lyukasak vagyunk. De közben minden kiesik ma Jones kezéből, ő is hibás a sok turnoverért azért.Fél lépés a zsebben és nincs strip sack és korábban sincs sack. Ha meg középről is jön a nyomás, akkor persze ez van, de belül kevésbé érnek oda.Mondjuk Daniel Jones ebben baromira benne van. Ugyanazt csinálja, mint ha nem lenne nyomás...nem alkalmazkodik....Hogy alkalmazkodjon? Dugja be a gatyajaba a labdat? Fingani nincs ideje, annyira turha a fal ma elotte, ha meg nincs szabad embere, nem dobja el rizikora. Nem o tehet eola, hogy a ket OT minden jatekban hulyere van verve, ahhoz meg az OC-nak kell alkalmazkodnia, hogy ha a fala fos, olyan jatekokat hivni, ahol hamarabb szabadulhat a labdatol a kube.
Klemó
Stez
Klemó
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Nem nagyon volt ott fél lépés felfelé. A két tackle borzasztó ma, de középen is lyukasak vagyunk. De közben minden kiesik ma Jones kezéből, ő is hibás a sok turnoverért azért.Fél lépés a zsebben és nincs strip sack és korábban sincs sack. Ha meg középről is jön a nyomás, akkor persze ez van, de belül kevésbé érnek oda.Mondjuk Daniel Jones ebben baromira benne van. Ugyanazt csinálja, mint ha nem lenne nyomás...nem alkalmazkodik....Hogy alkalmazkodjon? Dugja be a gatyajaba a labdat? Fingani nincs ideje, annyira turha a fal ma elotte, ha meg nincs szabad embere, nem dobja el rizikora. Nem o tehet eola, hogy a ket OT minden jatekban hulyere van verve, ahhoz meg az OC-nak kell alkalmazkodnia, hogy ha a fala fos, olyan jatekokat hivni, ahol hamarabb szabadulhat a labdatol a kube.
Klemó
Stez
Klemó

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Pár First Down-t akarok!