NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
oh én még azt idéztem talán 😀pedig már kerekedett a szemem a 10.000re 😀Mennyi a rekord eredménykövető hsz-ek számát tekintve?Bőven 1000 felett.
Willis
iktriad
Cuchulain82
amőgy SB 50 2200+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
ha annyi nem is, de szakmázgatás időszak kemény volt 😀Mennyi a rekord eredménykövető hsz-ek számát tekintve?Bőven 10000 felett.
Willis
iktriad
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
pedig már kerekedett a szemem a 10.000re 😀Mennyi a rekord eredménykövető hsz-ek számát tekintve?Bőven 1000 felett.
Willis
iktriad
több mint 6 éve
respectvv4laci nélkül nehéz lesz felülmúlniMennyi a rekord eredménykövető hsz-ek számát tekintve?Bőven 1000 felett.
Willis
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Na Fournette játszik, mondom az oxycodone csodákra képes 😀
több mint 6 éve
nini Fournette.
több mint 6 éve
Mennyi a rekord eredménykövető hsz-ek számát tekintve?
több mint 6 éve
tessék, a második félidőt becsukott szemmel akarja leközvetíteni, vissza FaragóRicsit!twitter.com/makamazsom/status/952627409769189377
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Tehetsegben kb egy szinten lehetnek, bar en bele se mertem nezni a notaba...Molnár Nagy Ő/VV Anikó rokona?"Nyertem".Ki ez a Molnár Krisztián? Ránézésre egy Nóta tévés valóságshow celeb és egy szellemi fogyatékos keveréke...
Vrij6
peterk2005
iktriad
több mint 6 éve
youtu.be/_McK_sxr0vo?t=15m31sSokkal-sokkal rosszabb."Nyertem".Ki ez a Molnár Krisztián? Ránézésre egy Nóta tévés valóságshow celeb és egy szellemi fogyatékos keveréke...
Vrij6
peterk2005
LeviPoki
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
szerintem totál szánalmas aki ezen a csávón röhög"Nyertem".Ki ez a Molnár Krisztián? Ránézésre egy Nóta tévés valóságshow celeb és egy szellemi fogyatékos keveréke...
Vrij6
peterk2005
tisztán látszik, hogy fogyatékos
több mint 6 éve
Molnár Nagy Ő/VV Anikó rokona?"Nyertem".Ki ez a Molnár Krisztián? Ránézésre egy Nóta tévés valóságshow celeb és egy szellemi fogyatékos keveréke...
Vrij6
peterk2005
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Sokkal-sokkal rosszabb."Nyertem".Ki ez a Molnár Krisztián? Ránézésre egy Nóta tévés valóságshow celeb és egy szellemi fogyatékos keveréke...
Vrij6
peterk2005
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
megvan az Arizona új edzője!még megijedtem 😊 A miénk az nagyon kérdéses még. Az esélyesek megvannak, de majd ha ott leszünk, hogy bejelentik, akkor elhiszem. És persze remélem, hogy beválik.
| a Wildcats-é |
baggio 🏈
www.youtube.com/watch?v=I53HDr0-Qewez kurva jó 😊
Negritis
több mint 6 éve
"Nyertem".Ki ez a Molnár Krisztián? Ránézésre egy Nóta tévés valóságshow celeb és egy szellemi fogyatékos keveréke...
Vrij6
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hogy fajult idáig a világ?Naaaa! Nem hogy értékelnéd a gesztust. Bár el kell ismernem, hogy a Jagset kivéve nincs csapat, aki ellen nektek drukkolnék, de hát pont velük játszotok. 😀Go Steelers!Végre sikerélményed van egy Steelers meccsen? 😉
megyerikrisz
Szokol
megyerikrisz
több mint 6 éve
gabor25
5 144
eddig a negy ismetlesben, ahol nagy jatek volt, 2 tuti spence volt. A masik kettonel meg sehol sem volt. Ez az ahol kellene 50. Bocsi ha sokszor irom. De nincs otvenes polom amit lathatnatok rajtam. Max linkelni tudok rola, remelve persze hogy mindenki tudta miert.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
rip Alekosz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
megvan az Arizona új edzője!| a Wildcats-é |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=I53HDr0-Qew
több mint 6 éve
Ugyan úgy visít makka itt is a Td-nél.Csak álcázza magát 😊
nando89
Egyébként, ha tudod, hogy ki kinek szurkol, akkor önkéntelenül másnak hallod ugyanazt a visítást. Nekem nem esett le az elején, és észre se vettem hogy elfogult lenne. Egészen addig amíg be nem írták páran. Azóta már kezdem én is elfogultnak látni. Még egy negyed plusz húsz post és valószínűleg meg is győzöm magam. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
www.youtube.com/watch?v=fuaMbt9DahAMondjuk ezt linkelni automatic win-t jelent 😀 Csalás.
"Nyertem".
Vrij6
több mint 6 éve
James007
1 854
Na akkor halftime shooooow, froom Mr TeboooowHa egyszer diktátor leszek, ezt a szinti alapot biztos be fogom tiltani.
www.youtube.com/watch?v=tH6tf2Rb2ns
Igor
| Kb a magyar zeneipar 80%-át fogom bedönteni ezzel |
több mint 6 éve
Atik15
195
Azért még ütős kis meccs lehet ez