NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
ott a lead block
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Na, jön is az a turnover lassan 😊
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Majd azt azért mondja el valaki, hogy ha a futás nem igazán megy a Jax ellen, viszont a run-pass optionok igen, akkor mi a faszért erőltetjük a futást???
több mint 6 éve
Kampman
28 290
nfl-es tailgating, haha... szegény tudatlanokNyilván semmi sem versenyezhet egy Northern Idaho - Western Montana rangadó előtti összeröffenéssel az októberi -25 fokban 😛
baggio 🏈
több mint 6 éve
Nem akarom lerombolni a hited, de szerintem erre nem minden Jags-fan képes! 😊Próbálok jinxelni 😀Köszönjük a részvételt, grat a vasasnak a W-hez.Naaaaaa... Ne bohóckodj, vezettek, ti támadtok, Borltes ma egész tűrhető és jön vissza Fournette. Miről beszélünk?
Willis
Szokol
Willis
több mint 6 éve
nfl-es tailgating, haha... szegény tudatlanok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Azt hagyd rám. 😊Próbálok jinxelni 😀Köszönjük a részvételt, grat a vasasnak a W-hez.Naaaaaa... Ne bohóckodj, vezettek, ti támadtok, Borltes ma egész tűrhető és jön vissza Fournette. Miről beszélünk?
Willis
Szokol
Willis
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Nagyon nehéz győzelem lesz ez!Ha ennyit mantrázod tényleg nehéz lesz. Minek izgulni?
bcsarli
több mint 6 éve
Jinxelj akkor mostantól nekünk te. 😊én szóltam előreKéne egy turnvover.túl sokszor használod, így devalválódni fog
iktriad
batyu
batyu
több mint 6 éve
látens Falcons fanKöszönjük a részvételt, grat a vasasnak a W-hez.Naaaaaa... Ne bohóckodj, vezettek, ti támadtok, Borltes ma egész tűrhető és jön vissza Fournette. Miről beszélünk?
Willis
Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Próbálok jinxelni 😀Köszönjük a részvételt, grat a vasasnak a W-hez.Naaaaaa... Ne bohóckodj, vezettek, ti támadtok, Borltes ma egész tűrhető és jön vissza Fournette. Miről beszélünk?
Willis
Szokol
több mint 6 éve
Jó volt a coverage, kicsit peches dolog, hogy nem tudta leütni a labdátTe nem a Steelersnek szurkolsz a két csapatból, ugye? 😊
Jakehomer
több mint 6 éve
Cypress
3 228
B+++++++Titkon JINX-eltem egy akkorát, hogy a fél országban hallották.
iktriad
több mint 6 éve
Kenji
642
MAJDNEM. 😀Nekem egy bizonyos rágcsáló jut eszembe a srácról, dehát kinek mi.akkor most jöhetnek a nyomják a steelerst hozzászólásokTevedsz, itt szep volt Juju, meg de rutinos hozzaszolasok jonnek csak.
ha tegnap akkora volt egyesek szája!
NB2
Imitheking
Kenji
Kampman
több mint 6 éve
Így van!Köszönjük a részvételt, grat a vasasnak a W-hez.Naaaaaa... Ne bohóckodj, vezettek, ti támadtok, Borltes ma egész tűrhető és jön vissza Fournette. Miről beszélünk?
Willis
Szokol
több mint 6 éve
batyu
630
én szóltam előreKéne egy turnvover.túl sokszor használod, így devalválódni fog
iktriad
batyu
több mint 6 éve
Köszönjük a részvételt, grat a vasasnak a W-hez.Bizzunk Bortlesben. Ezt se sokszor írtam le.
Willis
több mint 6 éve
Nagyon nehéz győzelem lesz ez!
több mint 6 éve
Köszönjük a részvételt, grat a vasasnak a W-hez.Naaaaaa... Ne bohóckodj, vezettek, ti támadtok, Borltes ma egész tűrhető és jön vissza Fournette. Miről beszélünk?
Willis
több mint 6 éve
Smith most miért nem mutogat? Kis butus 😊Azért ennél nehéz jobban fogni valakit, ez főként Bell zsenialitásán múlt, hogy elkapás lett..
Szokol
több mint 6 éve
Jó volt a coverage, kicsit peches dolog, hogy nem tudta leütni a labdát
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Bolond ez a meccs, de azért olyan TD-k vannak közben, hogy egy teljes fordulóból is nehéz lenne ennél jobbakat összevágni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kéne sürgősen egy pontszerző drive az O-tól.
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Amíg nincs nálunk D kb mindegy az O mennyire tért magához. TO számunkra lenne égetőbb
több mint 6 éve
hát azért az utóbbi 2 driveban csúnyán égett az elit D, na Blake time jön most 😊