Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars

több mint 6 éve
Cypress Pittsburgh Steelers 3 228
Most egy INT RET TD fog következni. Figyeljetek!!!!
több mint 6 éve
batyu New England Patriots 630
Kéne egy... incomplete passz Big Benttől.
iktriad
csökkentek az igényeid, vagy találgatsz?😊

több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Egyébként 21-0-ról kapott már ki csapat PO-ban?
HanSolo
21-3ról már kapott

Szerkesztette: Isti81
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Köszönöm.
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Nem értem ezeket a playhívásokat ilyen D ellen,10ből 8-szor nem jön be.Mi is ezzel operáltunk egész évben,meg is lett az eredménye.
több mint 6 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 787
Ezeket a passzokat Foles is hozza
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
el fogja chokerkedni a Jags, aPecc meg csúnyán elfogja popsizni a Vasast, ennyi, jóéjt mimdenkinek
Mazzu
Aki ilyen könnyen leír minket az buzi. Jó éjt!
Cypress
Biztos a Belichick-féle Pats elleni félelmetes PO-mérlegetekből indult ki a hülyéje
Kampman
Igen, az utolsó meccsen (ahol végig pariban voltunk velük) pölö elvettek tőlünk egy jogos TD-t, amivel vertük volna a Pöcsöket. De a tények kit érdekelnek...?
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Jó volt a coverage, kicsit peches dolog, hogy nem tudta leütni a labdát
Jakehomer
Te nem a Steelersnek szurkolsz a két csapatból, ugye? 😊
Szokol
Lebuktam 😊

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Elhitte a Jax D, hogy meglehet...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Jujunak volt már elkapása ma?
Szokol
Azt hiszem két minuszos screen
fcancellara
Akkor csak a kiharcolt kamu 15 yardos büntivel van pluszban 😀
több mint 6 éve
Még a Jags vezet vagy tévednék?
fcancellara
Sajnos a hangsúly a "Még"-en van...
több mint 6 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Szokol
Azt hiszem két minuszos screen
több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
nfl-es tailgating, haha... szegény tudatlanok
baggio 🏈
Nyilván semmi sem versenyezhet egy Northern Idaho - Western Montana rangadó előtti összeröffenéssel az októberi -25 fokban 😛
Kampman
végül is mikor az ember pl a labdarúgásról beszél, akkor is elsőként a mucsaröcsöge-tét megye2-es rangadó jut az eszébe, nem a vb vagy a bl döntő

Florida-Georgia Jacksonville-ben, The Grove az Ole Miss-nél, LSU tailgate-ek, ezek mögött mindegyik nfl-es szégyenkezve bújhat el
baggio 🏈
Ha azt mondom, hogy kényelmes vezetni az opelemet, akkor szerencsétlen, kinevetni való tudatlan vagyok, mert van Rolls-Royce is a világon?
megyerikrisz
szenzációs példa 😀 de nem én írtam akkor azt se, hogy ami az autóknál az opel, az a fociban az nfl, míg van nála klasszisokkal jobb kategória is (árkülönbség nélkül)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
több mint 6 éve
Iktriad, hogy bírod? 😀 Körmök megvannak még?
Greengo
Élek. Pulzus 125.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
el fogja chokerkedni a Jags, aPecc meg csúnyán elfogja popsizni a Vasast, ennyi, jóéjt mimdenkinek
Mazzu
Cypress
Biztos a Belichick-féle Pats elleni félelmetes PO-mérlegetekből indult ki a hülyéje
több mint 6 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Még a Jags vezet vagy tévednék?
több mint 6 éve
Kéne egy.... 3 & out.
több mint 6 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Ti milyen egy kötekedő pöcsök vagytok.

@KJuraszik
több mint 6 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
baggio 🏈
Nyilván semmi sem versenyezhet egy Northern Idaho - Western Montana rangadó előtti összeröffenéssel az októberi -25 fokban 😛
Kampman
végül is mikor az ember pl a labdarúgásról beszél, akkor is elsőként a mucsaröcsöge-tét megye2-es rangadó jut az eszébe, nem a vb vagy a bl döntő

Florida-Georgia Jacksonville-ben, The Grove az Ole Miss-nél, LSU tailgate-ek, ezek mögött mindegyik nfl-es szégyenkezve bújhat el
baggio 🏈
Ha azt mondom, hogy kényelmes vezetni az opelemet, akkor szerencsétlen, kinevetni való tudatlan vagyok, mert van Rolls-Royce is a világon?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Iktriad, hogy bírod? 😀 Körmök megvannak még?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
baggio 🏈
Kampman

baggio 🏈
És ezt miért kellene egy egyetemi focival nem foglalkozó TV csatornán elmondani egy NFL meccs közben?
Bazzani
hol írtam ilyet?
baggio 🏈
Nekem ez jött le.

több mint 6 éve
Mazzu
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
És nem vagyok személyesen ott egy ilyen comebacken. Mekkora lehet most ott a hangulat? Úristen!!!!!!!!!!
Cypress
Nincs egyelőre...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."