Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Messze még a 45--4421-0, 0-21 a ket elso negyed. Vagyis 42-42 es OT lesz. Ahol nyernek a nemetek.
Fast Willie
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Messze még a 45--44
több mint 6 éve
Neki szabad.Elment a stream, tudtok adni működőt?Te már csak lejmolni jársz ide? 😊
Soldados
Sobri Jóska
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Elment a stream, tudtok adni működőt?buffstreamz.com/watch/nfl-7.php
Soldados
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Elment a stream, tudtok adni működőt?buffstreamz.com/watch/nfl-7.php
Soldados
több mint 6 éve
Elment a stream, tudtok adni működőt?Te már csak lejmolni jársz ide? 😊
Soldados
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Végülis az endzoneban leütköztük
több mint 6 éve
Elment a stream, tudtok adni működőt?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Ben ma passzolni fog 70-et
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
mikor tanuljuk már meg, hogy ütközni kellene a los-on a TE-el....elképesztő
több mint 6 éve
Allitom a legjobb meccset nezzuk! Kelce TD.
több mint 6 éve
Túl impulzív és azonnali vagy. Elragadnak az érzelmeid.Haley takarodj. Nulla pont. Butler Kell mert Jo. Hm. Nem Kell bell mert nelkule is jok vagyunk. Nem Kell ilb sem mert megvagyunk. Hm. Conner ugyan olyan Jo mint bell. Hm. Egyeb? Ja bell nelkul is contender a csapat ne legyek pesszimista jok leszunk. Jo az off bell nelkul is. A defense nem Jo hogy mondhatsz ilyet. Jok ok. Hm.Most kivetelesen nem banom hogy ha kimondok allitok valamit a jovorol es az elet ramcafol majdnem azonnal, na Jo 45 perccel kesobb. Haha.
gabistar
gabistar
Pedig láttál már kismillió focimeccset, és rengeteg fordítást nagy ponthátrányban.
több mint 6 éve
a 2.-ra megint nem limitált playbook-al jön a chiefs, mint nagy előnyben, úgyhogy nem vagyok nyugodt.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
8 first downból összehozni 21 pontot, az ám a védekezés
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Akkor a meccs újra indul. Durva.Browns szorongatja a nagyra értékelt Saintset, az igen.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Árnyékra vetődés level 1000
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Haley takarodj. Nulla pont. Butler Kell mert Jo. Hm. Nem Kell bell mert nelkule is jok vagyunk. Nem Kell ilb sem mert megvagyunk. Hm. Conner ugyan olyan Jo mint bell. Hm. Egyeb? Ja bell nelkul is contender a csapat ne legyek pesszimista jok leszunk. Jo az off bell nelkul is. A defense nem Jo hogy mondhatsz ilyet. Jok ok. Hm.Most kivetelesen nem banom hogy ha kimondok allitok valamit a jovorol es az elet ramcafol majdnem azonnal, na Jo 45 perccel kesobb. Haha.
gabistar
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Bár nem a mi oldalunk, de ezt se gondoltam volna:In his first six quarters this season, Fitzpatrick has completed 35 of 47 passes for 688 yards. He's on pace to throw for 542 yards against the Eagles.
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Biztos ami biztos az extra pontot azért ők is kihagyták...3. negyed, 6:34Ahogy látom az NFL legrosszabb csapata akit ráadásul Hue Jackson edz éppen vezet a Saints ellen nahát mik vannak...Félidő.
Razi
Nézd majd meg a végén is. 😉
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 6 éve
3. negyed, 6:34Ahogy látom az NFL legrosszabb csapata akit ráadásul Hue Jackson edz éppen vezet a Saints ellen nahát mik vannak...Félidő.
Razi
Nézd majd meg a végén is. 😉
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Buffalo TD. nocsak. Hajra Bills!
több mint 6 éve
Missed XP, 12:3