Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Jó lesz az. Lényeg hogy ne legyen negstív a szezon. Nem most kell jól futni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Vaspor
83
megvárom, míg helyreáll a tube oldal....
több mint 6 éve
Futjuk az 1 yardokat viccbu. Aztan jonnek a tenyleges jatekok. De mukodik. Kelce, Watkins, de meg Conley is tok uresen paradezhat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
xtaki
3 441
asszem nagy baj lesz itt
több mint 6 éve
Vaspor
83
ne bánjátok, ha nem megy....szörnyű látványpont erre gondoltam ...
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
ne bánjátok, ha nem megy....szörnyű látvány
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
16 döntetlennel veretlenek leszünk
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Valami nem stimmel az tuti, nem fut nálam sem.Működő youtube link valakinek?jah sorry, nekem is beszart
Amit berakott Vaspor még csak most indult el, de elég rossz minőségben, és óriás csúszással megy nálam.
laby
Vaspor
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Vaspor
83
Működő youtube link valakinek?jah sorry, nekem is beszart
Amit berakott Vaspor még csak most indult el, de elég rossz minőségben, és óriás csúszással megy nálam.
laby
több mint 6 éve
pfefe8
1 203
Talán Budnak kellett volna őrizni az elkapót?😊igen már látom...otthagytak neki két embert...majd kíváncsi vagyok a magyarázatra, hogy mit akartunk védekezni 😀nagyon kemény...Burns nekem továbbra is reménytelen 10m-en 15-öt ráver szinte bárki....a spec teamnek meg igazi gratula...jó nagy balfaszok vagytokNem az övé volt
Klaci79
pfefe8
Klaci79
Steelers fan
több mint 6 éve
xtaki
3 441
kibebaszott chromecast nem muxik most a gamepass-el.eszem megall, minden heten van valami xar
több mint 6 éve
Dodó
253
Eddig ez harmatgyenge. A D-nek most kell villantaniam mert utána rohanhatunk az eredmény után
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Megijedtünk a saját preventünktől. Úgy látom, hogy RZ-ban is preventet nyomtunk😊igen már látom...otthagytak neki két embert...majd kíváncsi vagyok a magyarázatra, hogy mit akartunk védekezni 😀nagyon kemény...Burns nekem továbbra is reménytelen 10m-en 15-öt ráver szinte bárki....a spec teamnek meg igazi gratula...jó nagy balfaszok vagytokNem az övé volt
Klaci79
pfefe8
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
igen már látom...otthagytak neki két embert...majd kíváncsi vagyok a magyarázatra, hogy mit akartunk védekezni 😀nagyon kemény...Burns nekem továbbra is reménytelen 10m-en 15-öt ráver szinte bárki....a spec teamnek meg igazi gratula...jó nagy balfaszok vagytokNem az övé volt
Klaci79
pfefe8
több mint 6 éve
A puntjaik lenyege: Hill fele soha!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Ez a vasas drive is faca lett. Jo nap lesz ez igy.Ben megint nyaral Hawaii-on
ulpianus
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Szemre olyan, mintha Conner fogyott volna
több mint 6 éve
Ez a vasas drive is faca lett. Jo nap lesz ez igy.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Butler is okos volt, hogy Dupree-t betette coverbe redzoneban. Azt sem tudta hol van
több mint 6 éve
Működő youtube link valakinek?Amit berakott Vaspor még csak most indult el, de elég rossz minőségben, és óriás csúszással megy nálam.
több mint 6 éve
pfefe8
1 203
nagyon kemény...Burns nekem továbbra is reménytelen 10m-en 15-öt ráver szinte bárki....a spec teamnek meg igazi gratula...jó nagy balfaszok vagytokNem az övé volt
Klaci79
Steelers fan
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
szep estet...eszem megall. eddig szorakoztam a gamepassel meg a chromecast-el. erre mar 7 - 0Nyugi, nyugi, csak a szokásos rozsdapucolás folyik. Át kéne nevezni Hammerite's-ra a csapatot, talán akkor nem maradunk az öltözőben.
xtaki