Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Spy
2 337
és nincs Millerünk...
több mint 6 éve
De akkor változott valami az előző szezon óta?Ezzel a 37 ponttal ma mindenkit eddig vertek volna. Kiveve pont a Chiefst. Ahhoz meg kell egy kicsi.Sajnos ez nem igaz....akinek átlagosnál jobb kubéja van, az felteszi ezt a 42 pontot 😕
ulpianus
Ez jelenleg a probléma....
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Jövő héten Tampa...komoly 80 pontos meccs lehet
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Switzer punt return TD lesz azt kész
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A def visszaadja egy Hail Mary-re
több mint 6 éve
Na akkor most hianyzik bell Meg a jateka vagy sem? Szoros meccs...Jövő héten lesz károgás a fórumon 😊
gabistar
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Ezzel a 37 ponttal ma mindenkit eddig vertek volna. Kiveve pont a Chiefst. Ahhoz meg kell egy kicsi.Sajnos ez nem igaz....akinek átlagosnál jobb kubéja van, az felteszi ezt a 42 pontot 😕
ulpianus
Ez jelenleg a probléma....
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Szeretném ,de nem lehetMaximum Te, Ti, bárki. Én azt mondtam, hogy egy Steelersnek 37 szerzett ponttal két meccset kell megnyernie, függetlenül a változó szabályoktól, mert ez az identitása a csapatnak. Eleve nem lenne szabad pisztolypárbajba keveredni!Mindig azt mondtuk, hogy nekik kell megnyerni a pisztolypárbajokatBent eztan ne szidjatok. De komolyan.Meg az egész O-t.
ulpianus
Szokol
Fast Willie
Szokol
több mint 6 éve
Spy
2 337
Na akkor most hianyzik bell Meg a jateka vagy sem? Szoros meccs...2perccel a vége előtt, TD hátrányban nem ez az első gondolatom, főleg az eredményt tekintve
gabistar
több mint 6 éve
Ezzel a 37 ponttal ma mindenkit eddig vertek volna. Kiveve pont a Chiefst. Ahhoz meg kell egy kicsi.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Maximum Te, Ti, bárki. Én azt mondtam, hogy egy Steelersnek 37 szerzett ponttal két meccset kell megnyernie, függetlenül a változó szabályoktól, mert ez az identitása a csapatnak. Eleve nem lenne szabad pisztolypárbajba keveredni!Mindig azt mondtuk, hogy nekik kell megnyerni a pisztolypárbajokatBent eztan ne szidjatok. De komolyan.Meg az egész O-t.
ulpianus
Szokol
Fast Willie
több mint 6 éve
Mahomes akkor is jo, amikor rossz.
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Gratulálok a KC-nek...többször is megnyerték! 😊
több mint 6 éve
Na akkor most hianyzik bell Meg a jateka vagy sem? Szoros meccs...Boz pontjai hiányoznak...
gabistar
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Na akkor most hianyzik bell Meg a jateka vagy sem? Szoros meccs...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Mindig azt mondtuk, hogy nekik kell megnyerni a pisztolypárbajokatBent eztan ne szidjatok. De komolyan.Meg az egész O-t.
ulpianus
Szokol
több mint 6 éve
Bent eztan ne szidjatok. De komolyan.Nem is őt szidjuk, OC HC és a def van porondon
ulpianus
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Hát ez szép volt az öregtől.
több mint 6 éve
Bent eztan ne szidjatok. De komolyan.Meg az egész O-t.
ulpianus
több mint 6 éve
Bent eztan ne szidjatok. De komolyan.Big Ben még mindig top5 QB.
ulpianus
több mint 6 éve
xtaki
3 439
BB futott TD 😊
több mint 6 éve
Ezt mintha olvasták volna..
több mint 6 éve
Bent eztan ne szidjatok. De komolyan.
több mint 6 éve
Willie Parker