Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Juju felé nem kéne nézni???De minek?
Fast Willie
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Juju felé nem kéne nézni???
több mint 6 éve
Dupree csak szeretne az lenni! 😀Dupree is, ha nézted a meccsetEddig se értettem, hogy Chick miért kapott ennyire kevés lehetőségetMert egy egyszerű tucat cserejátékos.
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
több mint 6 éve
Igaz. De csak ki kell lepni, vagy elesni. Mindegy a yard. mindegy ha puntolunk is. Csak ne add el, mert az momentum es yard kulonbseg, ami ido kulonbseg.LOL. Hulye Conley. Csak elveszteni tilos pedig.-2 yardból csinált +5-öt, peche volt...
ulpianus
Szokol
Ott is van a nagy jatek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Dupree is, ha nézted a meccsetEddig se értettem, hogy Chick miért kapott ennyire kevés lehetőségetMert egy egyszerű tucat cserejátékos.
Fast Willie
Szokol
több mint 6 éve
pfefe8
1 203
Eddig se értettem, hogy Chick miért kapott ennyire kevés lehetőségetBud által hozott szintet megugraná az biztos. Nem is értem miért erőltetjük.
Fast Willie
Steelers fan
több mint 6 éve
Vagy ha itt van Bell, még futottunk is volna! Most meg csak az eredmény után futunk!Ha itt van Bell, szerintem 30-14-re nyer a Steelers. Nem?Max 75-80-t.szerinted ezt Bellel hozta volna a Steelers ?Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
yooker
Dehogy simán nyert volna a Steelers, abban biztos vagyok.
Sobri Jóska
Szokol
több mint 6 éve
Nem baj, hosszú évekig PO sanszunk volt végig, nem is baj ha lesz egy ilyen minden mindegy év. Aztán majd meglássuk.
több mint 6 éve
Eddig se értettem, hogy Chick miért kapott ennyire kevés lehetőségetMert egy egyszerű tucat cserejátékos.
Fast Willie
több mint 6 éve
Szerintem 49-42-re.Ha itt van Bell, szerintem 30-14-re nyer a Steelers. Nem?Max 75-80-t.szerinted ezt Bellel hozta volna a Steelers ?Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
yooker
Sobri Jóska
Szokol
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Miert unstoppable mint vartak sokan? Igen a kc e lol.Igaz, szar az O!Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
Szokol
több mint 6 éve
Ha itt van Bell, szerintem 30-14-re nyer a Steelers. Nem?Max 75-80-t.szerinted ezt Bellel hozta volna a Steelers ?Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
yooker
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Momentum!
több mint 6 éve
És még azt is tudom, hogy Gabbert újabb csapatot vezetett győzelemre. Csak a Jax nem ment neki valamiért...Látom valaki olvasta a mai bejegyzésemet az FCS topikban. 😊Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Eddig se értettem, hogy Chick miért kapott ennyire kevés lehetőséget
több mint 6 éve
LOL. Hulye Conley. Csak elveszteni tilos pedig.-2 yardból csinált +5-öt, peche volt...
ulpianus
több mint 6 éve
xrace77
4 515
tudtok egy működő streamet adni?buffstreamz.com/watch/nfl-7.php
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Max 75-80-t.szerinted ezt Bellel hozta volna a Steelers ?Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
yooker
több mint 6 éve
Látom valaki olvasta a mai bejegyzésemet az FCS topikban. 😊Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
több mint 6 éve
LOL. Hulye Conley. Csak elveszteni tilos pedig.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
szerinted ezt Bellel hozta volna a Steelers ?Sőt, még az egyetemi másodosztályban is tudtak 90-t a hétvégén.Vagy 60 is lehetne.Hogy miért nem 40?Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
iktriad
Szokol
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Az istenért nem érünk oda a qb-hoz! 😕
több mint 6 éve
Tehát még egyszer megkérdezem: a 30 szerzett pont kevés, vagy esetleg ennyinek bőven-bőven elégnek kellene lennie a győzelemhez?Gabika? Gabi vagy gabor. Ok? PL 42 ot mint ok? Megbizhato drive okat. Es azt hogy az off unstoppable lesz iden. Vagy nem ennyi 3 and out ot. Vagy tobb Jo passzt bentol. Amikor lehetett volna. Mindegy.Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
gabistar
több mint 6 éve
A def-et nem kérdezed hogy mi ez a 42 pont?Gabika? Gabi vagy gabor. Ok? PL 42 ot mint ok? Megbizhato drive okat. Es azt hogy az off unstoppable lesz iden. Vagy nem ennyi 3 and out ot. Vagy tobb Jo passzt bentol. Amikor lehetett volna. Mindegy.Unstoppable offense hol vagy most f.szom.Gabika, kicsit átestél a ló túloldalára. 30 pontnál mit kérsz számon az O-n??
gabistar
Szokol
gabistar
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.