Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Ezek a Juju td örömök megunhatatzlanok
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
mi a faszt művel Boswell????Ezt teszi a sok pénz. Kifordítja magából az embert.
Klaci79
több mint 7 éve
A KC ékes példája annak,hogy kell jól bekezdeni aztán nekiállni mocskos rosszul játszani.Szezononként tolnak legalább 4 ilyen meccset.
több mint 7 éve
nah, egy cider lement, ma' csak 1 TD a kulonbseg...megnyugodtam kicsitlehet meg le kene nyomnom 2-3 cidert
több mint 7 éve
Boswell vazzzzzz
több mint 7 éve
3:2
több mint 7 éve
Látod. 😊2. negyed közepén? Ne viccelj már...Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?2 TD hátrányban ezt szokták.
laby
Sobri Jóska
laby
több mint 7 éve
mi a faszt művel Boswell????
több mint 7 éve
2. negyed közepén? Ne viccelj már...Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?2 TD hátrányban ezt szokták.
laby
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?Bizonygatjuk h nincs Bell, meggy passzal is!
laby
több mint 7 éve
Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?2 TD hátrányban ezt szokták.
laby
több mint 7 éve
Ez okos játék volt. Tetszett. 😊
több mint 7 éve
A harmadik streamem lövk le, kérhetek egyet?fifaworldcup2018live.online/roja/kansas.html
Fast Willie
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?
több mint 7 éve
A harmadik streamem lövk le, kérhetek egyet?topstreams.info/nfl/steelers
Fast Willie
több mint 7 éve
A harmadik streamem lövk le, kérhetek egyet?
több mint 7 éve
BB milyen kis trükkös
több mint 7 éve
Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Fast Willie
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Belenyugodni unalmas.Az hát, mi már belenyugodtunk, te is megtehetnédTehát egy fos.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Fast Willie
Én is ezt mondom.
Sobri Jóska
Fast Willie
Nem szeretek unatkozni.
több mint 7 éve
Az hát, mi már belenyugodtunk, te is megtehetnédTehát egy fos.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
Fast Willie
Én is ezt mondom.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Streamet tud vki?Tényleg Te vagy? 😊
Soldados
több mint 7 éve
Tehát egy fos.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
Fast Willie
Én is ezt mondom.
több mint 7 éve
Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
több mint 7 éve
Közben... Ben Roethlisberger has surpassed John Elway for the 7th-most passing yards in NFL history.bizony 😀
vontod
és az a hátralépés közben megeresztett passz nem is volt csúnya...