Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Felebredtek faszan. Jo, a zebrak is toltak, hogy beinduljon a szeker. De most vannak kabe partiban a csapatok. Nemtom ki fog nyerni.jajj....ettől lesz olyan magyaros 😕
ulpianus
több mint 7 éve
Felebredtek faszan. Jo, a zebrak is toltak, hogy beinduljon a szeker. De most vannak kabe partiban a csapatok. Nemtom ki fog nyerni.*pariban (sry)
ulpianus
több mint 7 éve
Felebredtek faszan. Jo, a zebrak is toltak, hogy beinduljon a szeker. De most vannak kabe partiban a csapatok. Nemtom ki fog nyerni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
aze ne feledjuk, hogy a 28-0-tol csak egy def holding valasztott el.Ebben mindig igaza is volt.És mindenki imádkozzon a fordításért és a győzelemért, mert akkor visszatér Soldi a topicba, hogy elmondja milyen kishitű anyámasszonykatonái vagytok, akik 1 negyed után feladják lélekben.es igaza is lenne 😊
Sobri Jóska
xtaki
Sobri Jóska
több mint 7 éve
És körbeértünk:Az OC-nak nem az a dolga, amiről te beszélsz, az a HC feladata.Hosszú vita, de Haley-nek ezzel az O-val egynél több AFC döntőt kellett volna elérnie, és az is csúnyára sikerültAminek viszont volt egy erős határa sajnos...és ezt képtelen volt átlépni. Talán Haley nem volt az a győztes típus, talán más volt a baj, de ebből az egységből egy jobb OC többet kihozott volna. Ez nem az én véleményem, ez viszonylag általános vélekedés...Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Fast Willie
Jan
Klaci79
Fast Willie
Jan
Tomlin egy lavór fos.
több mint 7 éve
Sok minden előfordult már egy eredménykövetőben, de asszem Sobrié az örökös mélypont
több mint 7 éve
Az OC-nak nem az a dolga, amiről te beszélsz, az a HC feladata.Hosszú vita, de Haley-nek ezzel az O-val egynél több AFC döntőt kellett volna elérnie, és az is csúnyára sikerültAminek viszont volt egy erős határa sajnos...és ezt képtelen volt átlépni. Talán Haley nem volt az a győztes típus, talán más volt a baj, de ebből az egységből egy jobb OC többet kihozott volna. Ez nem az én véleményem, ez viszonylag általános vélekedés...Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Fast Willie
Jan
Klaci79
Fast Willie
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Ebben mindig igaza is volt.És mindenki imádkozzon a fordításért és a győzelemért, mert akkor visszatér Soldi a topicba, hogy elmondja milyen kishitű anyámasszonykatonái vagytok, akik 1 negyed után feladják lélekben.es igaza is lenne 😊
Sobri Jóska
xtaki
több mint 7 éve
És mindenki imádkozzon a fordításért és a győzelemért, mert akkor visszatér Soldi a topicba, hogy elmondja milyen kishitű anyámasszonykatonái vagytok, akik 1 negyed után feladják lélekben.es igaza is lenne 😊
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Szerintetek eljutunk addig, hogy Watt zöld pöttyöt kap?Ha rossz lukba dugja...
Fast Willie
több mint 7 éve
ez húú de nice volt
több mint 7 éve
Egy kurva nagy ásítással felébredtünk.
több mint 7 éve
És mindenki imádkozzon a fordításért és a győzelemért, mert akkor visszatér Soldi a topicba, hogy elmondja milyen kishitű anyámasszonykatonái vagytok, akik 1 negyed után feladják lélekben.
több mint 7 éve
Szerintetek eljutunk addig, hogy Watt zöld pöttyöt kap?
több mint 7 éve
Mondjuk motiválásban top edző Tomlin.A def dekoncentrált, bizom benne, hogy helyreteszi őket, mert Butler nagypapa csak tátog, mint egy lepényhal.
több mint 7 éve
Hosszú vita, de Haley-nek ezzel az O-val egynél több AFC döntőt kellett volna elérnie, és az is csúnyára sikerültAminek viszont volt egy erős határa sajnos...és ezt képtelen volt átlépni. Talán Haley nem volt az a győztes típus, talán más volt a baj, de ebből az egységből egy jobb OC többet kihozott volna. Ez nem az én véleményem, ez viszonylag általános vélekedés...Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
Fast Willie
Jan
Klaci79
több mint 7 éve
Most egy Steelers védelmi TD, és máris lehet iksz a félidő.
több mint 7 éve
Ziccer volt.Boz megkapta a nagy zsét, azóta nem találja el a kaput. Ezért nem fiztünk Bell-nek sem 😊Neki nem is kéne eltalálni.
bcsarli
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Boz megkapta a nagy zsét, azóta nem találja el a kaput. Ezért nem fiztünk Bell-nek sem 😊Neki nem is kéne eltalálni.
bcsarli
több mint 7 éve
Boz megkapta a nagy zsét, azóta nem találja el a kaput. Ezért nem fiztünk Bell-nek sem 😊
több mint 7 éve
Aminek viszont volt egy erős határa sajnos...és ezt képtelen volt átlépni. Talán Haley nem volt az a győztes típus, talán más volt a baj, de ebből az egységből egy jobb OC többet kihozott volna. Ez nem az én véleményem, ez viszonylag általános vélekedés...Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
Fast Willie
Jan
több mint 7 éve
A KC ékes példája annak,hogy kell jól bekezdeni aztán nekiállni mocskos rosszul játszani.Szezononként tolnak legalább 4 ilyen meccset.És szezononként 1 szezont.
LeviPoki