Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 9 éve
lel jó meccs, ja ööö
több mint 9 éve
Fumbli.
több mint 9 éve
ez a Moore gyerek egy retardált.
több mint 9 éve
AFC EAST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ha a félidő lédén Harrison nem csinál megint akkora playt még szoros is lehetne. Nagyon kár, hogy abból a drivból végül nem lettek pontok.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
és ugye ez a lényegMaddenben tökéletes...A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
Coolearie
Jan
Heisman Trophy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...Nem ütött vissza. Ha visszaütött volna, az a meccs elején lett volna érezhető, ha rozsdásak lettek volna. De nem voltak.
Sobri Jóska

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Bazz, azért Ajayi is láthatná, hogy amerre elindult, ott naaaagy a tömeg, max kamionnal jutna át...
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Maddenben tökéletes...A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
Coolearie
Jan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...Ebből flame lehet, vigyázz!
Sobri Jóska
több mint 9 éve
A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
Coolearie
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...
több mint 9 éve
Akkor még baj lehet.Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.Ez igy van a 2. Fellidobk kifejezetten eros
Jan
Adirotor
több mint 9 éve
Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
több mint 9 éve
Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.Ez igy van a 2. Fellidobk kifejezetten eros
Jan
több mint 9 éve
Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottő az egyik legjobb user MLB Maddenben
Jan
több mint 9 éve
Shazier megint ott volt, és megint lecsúszott
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Egy régi közmondás, ismeretlen szerzőtől: Ha elég jó vagy, könnyebb elviselni, ha neked fújnak a bírók.....Én sose értem a bírózást, most meg különösen nem. Nem volt meccset befolyásoló hiba, emellett éppen hülyére verjük az ellenfelet, 150 yarddal tettünk meg többet, ugyanannyi a TO. Teljesen reális a különbség, amihez semmi köze a bíróknak.
csi77

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Akkor Flashblock-ot. Nekem fent van mindkettő, nem tudom melyik fogta meg az IQ tesztet 😊Jaj ezt meg ne lássa Baggio 😐Jók ezek a reklámok.Használj adblock-ot 😊
El kellene egy-két embernek itt is.
abload.de/img/nvtelenn8zuz.png
Coolearie
bcsarli
mustaine
több mint 9 éve
Jaj ezt meg ne lássa Baggio 😐Jók ezek a reklámok.Használj adblock-ot 😊
Coolearie
bcsarli
több mint 9 éve
Jók ezek a reklámok.Használj adblock-ot 😊
Coolearie
több mint 9 éve
Iguana. Zoltán utca.kár h pesten nem tudok jót sehol 😕Megkívántam a tortillát.Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
Chargers LT
mukijoe
Negritis