NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins

1 feliratkozó

több mint 7 éve
Csita Dallas Cowboys 339
Stream :----->  www.youtube.com/watch?v=uvek8d8hWe0
több mint 7 éve
gedam 5 905
úristen
😀
több mint 7 éve
Mazzu New York Giants 1 673
lel jó meccs, ja ööö
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Fumbli.

több mint 7 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ez a Moore gyerek egy retardált.

több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 585 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
AFC EAST

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha a félidő lédén Harrison nem csinál megint akkora playt még szoros is lehetne. Nagyon kár, hogy abból a drivból végül nem lettek pontok.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Shazier megint ott volt, és megint lecsúszott
Jan
Alkoholista?
Coolearie
A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.
Jan
Maddenben tökéletes...
Heisman Trophy
és ugye ez a lényeg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...
Sobri Jóska
Nem ütött vissza. Ha visszaütött volna, az a meccs elején lett volna érezhető, ha rozsdásak lettek volna. De nem voltak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Bazz, azért Ajayi is láthatná, hogy amerre elindult, ott naaaagy a tömeg, max kamionnal jutna át...

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 585 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Jan
Alkoholista?
Coolearie
A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.
Jan
Maddenben tökéletes...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...
Sobri Jóska
Ebből flame lehet, vigyázz!

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Jan
Alkoholista?
Coolearie
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress

több mint 7 éve
Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.
Jan
Ez igy van a 2. Fellidobk kifejezetten eros
Adirotor
Akkor még baj lehet.

több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Jan
Alkoholista?
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.
Jan
Ez igy van a 2. Fellidobk kifejezetten eros
több mint 7 éve
Jan
ő az egyik legjobb user MLB Maddenben

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
 lockerdome.com/thefakeespn/6170048381332289/9429298306471696
Friss hírek.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy régi közmondás, ismeretlen szerzőtől: Ha elég jó vagy, könnyebb elviselni, ha neked fújnak a bírók.....
csi77
Én sose értem a bírózást, most meg különösen nem. Nem volt meccset befolyásoló hiba, emellett éppen hülyére verjük az ellenfelet, 150 yarddal tettünk meg többet, ugyanannyi a TO. Teljesen reális a különbség, amihez semmi köze a bíróknak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Jók ezek a reklámok.
El kellene egy-két embernek itt is.
 abload.de/img/nvtelenn8zuz.png
Coolearie
Használj adblock-ot 😊
bcsarli
Jaj ezt meg ne lássa Baggio 😐
mustaine
Akkor Flashblock-ot. Nekem fent van mindkettő, nem tudom melyik fogta meg az IQ tesztet 😊

több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
Jók ezek a reklámok.
Coolearie
Használj adblock-ot 😊
bcsarli
Jaj ezt meg ne lássa Baggio 😐

több mint 7 éve
Jók ezek a reklámok.
Coolearie
Használj adblock-ot 😊

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.
Kampman
 oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Chargers LT
Megkívántam a tortillát.
mukijoe
kár h pesten nem tudok jót sehol 😕
Negritis
Iguana. Zoltán utca.