NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
😀Akkor mit mondjak én itt a Balaton északi partján.kár h pesten nem tudok jót sehol 😕Megkívántam a tortillát.Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
Chargers LT
mukijoe
Negritis
Itt még kenyeret se nagyon kapsz ilyenkor.
mukijoe
annak örülök h szegeden ott a Boraccho ahol egész faszák a mexikói cuccok
feltéve hogy nem a csajok szolgálnak ki, náluk csak átlagos
viszont pesten próbáltam pár helyet és 0
mondjuk Györökön csak tavasz - ősz között szoktam előfordulni olyankor nincs nagy gond
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Egy régi közmondás, ismeretlen szerzőtől: Ha elég jó vagy, könnyebb elviselni, ha neked fújnak a bírók.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Akkor mit mondjak én itt a Balaton északi partján.kár h pesten nem tudok jót sehol 😕Megkívántam a tortillát.Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
Chargers LT
mukijoe
Negritis
Itt még kenyeret se nagyon kapsz ilyenkor.
több mint 7 éve
Jók ezek a reklámok.El kellene egy-két embernek itt is.
abload.de/img/nvtelenn8zuz.png
Szerkesztette: Coolearie
több mint 7 éve
Fogadok hogy Harrison nem az öltözőbe ment hanem random pisitesztre ezután a sack után
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=LCIkR6TrU94
több mint 7 éve
Én meg a csajt.Megkívántam a tortillát.Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
Chargers LT
mukijoe
több mint 7 éve
kár h pesten nem tudok jót sehol 😕Megkívántam a tortillát.Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
Chargers LT
mukijoe
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=VEtnfZnLMmc
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Megkívántam a tortillát.Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
Chargers LT
több mint 7 éve
Moore már az állcsúcsos előtt is ennyire lassú volt? Meglátta Harrison-t, pislogott 2-t, aztán megfordult és elkezdte nézni, hogy hova dobhatná, addigra már régen a földhöz kellett volna vágnia a labdát, vagy simán lemenni a földre...elég rookie mistakenek tűnt
StormST
több mint 7 éve
Anak örülök hogy Moore-nak nem lett semmi baja. Kemény a srác.
több mint 7 éve
04crapkat
39
😂😂Kurva bírók, hogy összecsalták ezt a fumblet is.Te egy igazi tusko vagy
tenorx
Adirotor
több mint 7 éve
Swanson 4 hete nem játszhat agyrázkódás gyanú miatt. Moore meg egy play után visszajöhetett. NFL@EvilMikeTomlin: Trainer: do you have a concussion?
Moore: chicken nuggets
Trainer: ok, you're good to go
több mint 7 éve
Légyszi ne sértsd már meg az érzéseimet.Kurva bírók, hogy összecsalták ezt a fumblet is.Te egy igazi tusko vagy
tenorx
Adirotor
Vagy várj, lefordítom, hogy te is megértsd: Légyszi ne sértsd már meg az érzéseimet. xDDDDdddD
több mint 7 éve
Harrison viszont nagy király. Az a fajta keménység és alázat amit képvisel az kellene több játékosba. Nem kinyírni akarta a QB-t meg is lett az eredménye.kiégett, 10 éve agyonütötte volna
gabokocka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Moore már az állcsúcsos előtt is ennyire lassú volt? Meglátta Harrison-t, pislogott 2-t, aztán megfordult és elkezdte nézni, hogy hova dobhatná, addigra már régen a földhöz kellett volna vágnia a labdát, vagy simán lemenni a földre...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Ez az igazi PO félidei eredménykövető 😊
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=-jenlSf2E8o
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=L5inD4XWz4U
több mint 7 éve
Kurva bírók, hogy összecsalták ezt a fumblet is.Te egy igazi tusko vagy
tenorx
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=cUMdZszVUXw
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Kurva bírók, hogy összecsalták ezt a fumblet is.
több mint 7 éve
Harrison viszont nagy király. Az a fajta keménység és alázat amit képvisel az kellene több játékosba. Nem kinyírni akarta a QB-t meg is lett az eredménye.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.