NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
2 hónapja
Na hát AR boldog az a lényeg.
2 hónapja
Megszégyenítő volt így kikapni....
2 hónapja
Két meccs, 63 kapott pont messze nem elit offensektől, Austin takarodj!!!Már régóta rebesgetik, hogy LeBeau óta Tomliné a D, mindegy hogy Butler vagy Austin van ott.
badsco
2 hónapja
Snoop doggnak se tetszik a playcalling😀Hát nem csodálom. Ugyanaz, mint amikor tavaly beálltunk a földbe....a WR-ek a picsába 20 yard felett....miközben Rodgers menekül.....és sehol kereszt útvonalak...10 yardon WR-ek...TE.-k
JéBé
2 hónapja
Snoop doggnak se tetszik a playcalling😀
2 hónapja
érdekes a GB-nél ARod-al is eltudtak lenni 10+évig egészen jól..sztem nem ő volt a probléma a Jets-nél, de legyen igazad..Ne is próbálkozzunk akkor, vagy mi a javaslatod? 😀jól alakul..😀 jets meg a kultúra 😀Hát amikor egy kultúrát akarsz újraépíteni, egy ilyen csávó eléggé kontraproduktív. Szóval teljesen logikus döntés volt megválni tőleokéé, ez volt a legnagyobb gond a Jets-nél, szerencsére már minden király 😀Nem véletlenül gyűlöli kb az egész locker room, mert a csávó egy díva. Sírt amiatt hogy a Packers telefonon rúgta ki, majd mikor Glenn ezt személyesen teszi, akkor azért sír hogy minek hívta oda miért nem telefonon 😀milyen dráma? nem miatta volt szar a Jets, most is az, előtte is az volt..Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
milyen jók vagytok nélküle 😀
Pep71
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
2 hónapja
Ne is próbálkozzunk akkor, vagy mi a javaslatod? 😀jól alakul..😀 jets meg a kultúra 😀Hát amikor egy kultúrát akarsz újraépíteni, egy ilyen csávó eléggé kontraproduktív. Szóval teljesen logikus döntés volt megválni tőleokéé, ez volt a legnagyobb gond a Jets-nél, szerencsére már minden király 😀Nem véletlenül gyűlöli kb az egész locker room, mert a csávó egy díva. Sírt amiatt hogy a Packers telefonon rúgta ki, majd mikor Glenn ezt személyesen teszi, akkor azért sír hogy minek hívta oda miért nem telefonon 😀milyen dráma? nem miatta volt szar a Jets, most is az, előtte is az volt..Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
2 hónapja
jól alakul..😀 jets meg a kultúra 😀Hát amikor egy kultúrát akarsz újraépíteni, egy ilyen csávó eléggé kontraproduktív. Szóval teljesen logikus döntés volt megválni tőleokéé, ez volt a legnagyobb gond a Jets-nél, szerencsére már minden király 😀Nem véletlenül gyűlöli kb az egész locker room, mert a csávó egy díva. Sírt amiatt hogy a Packers telefonon rúgta ki, majd mikor Glenn ezt személyesen teszi, akkor azért sír hogy minek hívta oda miért nem telefonon 😀milyen dráma? nem miatta volt szar a Jets, most is az, előtte is az volt..Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
2 hónapja
Hát amikor egy kultúrát akarsz újraépíteni, egy ilyen csávó eléggé kontraproduktív. Szóval teljesen logikus döntés volt megválni tőleokéé, ez volt a legnagyobb gond a Jets-nél, szerencsére már minden király 😀Nem véletlenül gyűlöli kb az egész locker room, mert a csávó egy díva. Sírt amiatt hogy a Packers telefonon rúgta ki, majd mikor Glenn ezt személyesen teszi, akkor azért sír hogy minek hívta oda miért nem telefonon 😀milyen dráma? nem miatta volt szar a Jets, most is az, előtte is az volt..Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
2 hónapja
okéé, ez volt a legnagyobb gond a Jets-nél, szerencsére már minden király 😀Nem véletlenül gyűlöli kb az egész locker room, mert a csávó egy díva. Sírt amiatt hogy a Packers telefonon rúgta ki, majd mikor Glenn ezt személyesen teszi, akkor azért sír hogy minek hívta oda miért nem telefonon 😀milyen dráma? nem miatta volt szar a Jets, most is az, előtte is az volt..Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
2 hónapja
Totális homályság van D oldalon.....ha nincsenek bravúr playek csak szopjuk a yardokat......ez volt a Jets ellen is. Erre 50 yardon ez a fasz Tomlin nem megy neki 1 yardnál.....
2 hónapja
Hat van baj, last dance persze..😀
2 hónapja
Nem véletlenül gyűlöli kb az egész locker room, mert a csávó egy díva. Sírt amiatt hogy a Packers telefonon rúgta ki, majd mikor Glenn ezt személyesen teszi, akkor azért sír hogy minek hívta oda miért nem telefonon 😀milyen dráma? nem miatta volt szar a Jets, most is az, előtte is az volt..Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Két meccs, 63 kapott pont messze nem elit offensektől, Austin takarodj!!!
2 hónapja
lefőtt a védelemnek..
2 hónapja
milyen dráma? nem miatta volt szar a Jets, most is az, előtte is az volt..Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
Pep71
Wester
2 hónapja
el is dőlt ez
2 hónapja
Hát a drámája az nem hiányzik és néztem és azt láttam hogy megdobta a könnyűket, mert a védelmünk egyelőre úgy néz ki egy rakás szar.előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Ezt nem hiszem el....
2 hónapja
előző meccset nem nézted?De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Wester
2 hónapja
De megint 2-1......minek ilyen rövid play ilyenkor 10 pontos állásnál????????Rodgers nálunk alig dobott anno 10 yardnál tovább, legtöbbször a gyors könnyűt választotta.
Klemó
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Ez a fal szánalmas
2 hónapja
Máris 2-10....3 yarddal arrébb......komolyan.....a stratégia, gondolkodás hiánya....