San Diego Chargers - Denver Broncos
több mint 10 éve
Peyton Manning újra összeállt a 2. félidőre.iktriadigen, ezt még anno Michael Jacksonos koncertes poénként mondogattuk
95-ben
több mint 10 éve
ne legyen igazam de most szerintem lesz pár roughing the passer...ghstzRmajd Freeney IR-re küldi a vén tatát

több mint 10 éve
Simán csak szarni kellett Manningnek 😀

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
Peyton Manning újra összeállt a 2. félidőre.iktriadKöszi !

több mint 10 éve
Peyton Manning újra összeállt a 2. félidőre.
több mint 10 éve
Nem influenza és nem is combsérülés ez, csak diarrhoea, PM be van fosva ezt innen a kommentátori szobából látom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintem egyszerű a történet: PM-nek nem vészes a sérülése, de nem kockáztatják meg, hogy kiessen a szezon hátrelévő részére, megnézik mit tud Osweiler, max ráhagyják a dolgokat a védelemre. Ha meg gáz van visszajön Manning.HighlanderAmíg az O-nk nem képest 1st downt csinálni , mint múlt héten, addig kb annyi a feladata a QB-nek , hogy ne adja el.

több mint 10 éve
ez nem catch, nem lehet az
több mint 10 éve
Szerintem egyszerű a történet: PM-nek nem vészes a sérülése, de nem kockáztatják meg, hogy kiessen a szezon hátrelévő részére, megnézik mit tud Osweiler, max ráhagyják a dolgokat a védelemre. Ha meg gáz van visszajön Manning.

több mint 10 éve
Ware gyógyszere elgurult, pedig ő elég békés srác elvileg...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Közben Marshall kiesett nálunk, jókor jött vissza Trevathan, bár ennyire nem akartuk volna bevetni ilyen hamar elvileg...

több mint 10 éve
Ez a sérülés mind csak kamu, PM egyszerűen érzi, hogy Osweiler jobb nála, megadja neki az esélyt a győzelemre. Akar még egy gyűrűt, még ha csak backupként is.

több mint 10 éve
Hmmm...PM ott van, de akkor ezek szerint ha nem romlik az állás, akkor marad Oswi...

több mint 10 éve
Osweiler jön vissza. Ez így komoly meccs lesz!
több mint 10 éve
Ezért írtam, hogy nem nagyon...a futásra, vagy is a csoszogásra értettem, amivel néha megpróbálkozik. A kitámasztáshoz meg elég az érzéstelenítő.PM lebegve dob ki se támasz 😀TocaNem hiszem, hogy Manningnek probléma lenne a comb sérülés, úgy se nagyon használja. Kap egy szurit aztán jön szépen vissza.FearTomiMit nem használ?
Hogy fog így meccsenként 80 yardokat futni? Így nincs benne az X-faktor.Stez

több mint 10 éve
Picit off:Látod, minden mindegy alapon el lehet kezdeni végre futballt is játszani 😊
Kár hogy nem nézted a Ravens - Jagst. Volt fake punt passz, meg onside kick tök korán. Egyesek már azt hitték hogy te hívod a playinket. 😀😀iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Angertől az a shovel pass nem volt szokványos az biztos 😀Picit off:Nem hiszem, hogy Manningnek probléma lenne a comb sérülés, úgy se nagyon használja. Kap egy szurit aztán jön szépen vissza.FearTomiMert tolószékből dob amúgy?baggio
Kár hogy nem nézted a Ravens - Jagst. Volt fake punt passz, meg onside kick tök korán. Egyesek már azt hitték hogy te hívod a playinket. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Remélem visszatér Manning, anélkül Freeney nem fogja tudni sack-elni, legalább annyit megérdemelne uccsó szezonjában.

több mint 10 éve
Az egész meccsről nem beszéltem tekintve még csak félidő van.De ok igazad van ,PM hozza a szokásost csak Rivers nem.

több mint 10 éve
PM lebegve dob ki se támasz 😀Nem hiszem, hogy Manningnek probléma lenne a comb sérülés, úgy se nagyon használja. Kap egy szurit aztán jön szépen vissza.FearTomiMit nem használ?
Hogy fog így meccsenként 80 yardokat futni? Így nincs benne az X-faktor.Stez