San Diego Chargers - Denver Broncos
több mint 9 éve
Honnan tudod? Sokan ezt úgy csinálják, hogy nem tud róla senki. De hát Riversnek kell a pozitív propaganda...Rivers és az emberközeli irányító????????????????? 😛dandeMi másnak neveznél egy olyan irányítót, aki az elmúlt 5 évben a legtöbbet adakozott jótékony célzattal?Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Valld be, hogy te voltál aki beírtad 😉 :pRivers és az emberközeli irányító????????????????? 😛dandeMi másnak neveznél egy olyan irányítót, aki az elmúlt 5 évben a legtöbbet adakozott jótékony célzattal?Sixo67
Nekem a pályán abszolút nem úgy tűnik, és nézem már egy pár éve de ez nyilván szubjektív és egyoldalú.
No bocs nézzük inkább a meccset 😀
több mint 9 éve
Tomifinn
947
Hogy lehet kb részegen bemenni a stúdióba?Mind jobb nála, Márk meg Gyula legalább készül, és nem a 2 -3 évvel azelőtti dolgairól beszél a csapatnak. Sanyi kb részegen megy a be a stúdióba, hogy majd kisujjból letolja.Sixo67mondj már jobbatAmellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
persze a Celeb Ádámot kivéve 😉gaben
Most részegen megy be vagy sem?
Gyulánál nagyobb antikommentátort nem tudok, ő a tipikus esete a hobbinézelődőnek, aki a sportnak a tökéletes túloldalán van és teljesen más szemmel nézi. Ő beszéli a legtöbb butaságot, azt hittem, ez vitán felül áll.
több mint 9 éve
amúgy üdvözletem 😊Tito05Sanyi te vagy az???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Rivers és az emberközeli irányító????????????????? 😛dandeMi másnak neveznél egy olyan irányítót, aki az elmúlt 5 évben a legtöbbet adakozott jótékony célzattal?
több mint 9 éve
Mind jobb nála, Márk meg Gyula legalább készül, és nem a 2 -3 évvel azelőtti dolgairól beszél a csapatnak. Sanyi kb részegen megy a be a stúdióba, hogy majd kisujjból letolja.mondj már jobbatAmellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
persze a Celeb Ádámot kivéve 😉gaben
több mint 9 éve
Welker baszki, ne fejjel előre, ennyi agyrázkódás után!
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
amúgy üdvözletem 😊
több mint 9 éve
azért még mindig jobban értenek hozzá, mit egy pár nagyokos 😀szerinted a kommentátorok közül ki ért az NFL-hez?TomifinnAmellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
több mint 9 éve
Rivers és az emberközeli irányító?????????????????dandemegint vizslatják az eredménykövetőt
több mint 9 éve
Rivers és az emberközeli irányító????????????????? 😛
több mint 9 éve
Ezt visszaadják simán, de így se rossz... 😊
több mint 9 éve
Kérdezzük meg erről Hörit!szerinted a kommentátorok közül ki ért az NFL-hez?TomifinnAmellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
mondj már jobbatAmellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
persze a Celeb Ádámot kivéve 😉
több mint 9 éve
Hopp-hopp, kár érte, de azért a stop meglett!
több mint 9 éve
Nem.nem csak Rivers ?gamerkrAmellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
több mint 9 éve
Tomifinn
947
szerinted a kommentátorok közül ki ért az NFL-hez?Amellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
több mint 9 éve
De közönségszórakoztató meccs volt, ez meg sima leszAlig bírtatok a Tampa-val, helyedben most nem arcoskodnék !Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67Ezt a meccset közvetítik? SzegényekJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
San Diego64° mostly SUNNY :#
több mint 9 éve
nem csak Rivers ?Amellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Sixo67Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben
több mint 9 éve
Amellett , hogy nem ért az NFL-hez még közismert Chargers utáló.Mé Sanyi 😕Sixo67mé ne!!!gaben