San Diego Chargers - Denver Broncos
több mint 9 éve
Sanyi csak a Bolts holdingokat látja ,ebből is látszik , hogy utál minket !Sixo67van ízlése
több mint 9 éve
Sanyi csak a Bolts holdingokat látja ,ebből is látszik , hogy utál minket !
több mint 9 éve
Kezd bemelegedni a Chargers O. Olyat még nem ettem. Az mi?Ezt az Marshawn Nincs smset. 😀😀Kicsit syntholozól és meg is vagy :pBaltimoreDefense
El kell kezdenem tömegnövelőzni.iktriadalkatra mindenképpBaltimoreDefenseSanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
csak flaget dobnék a denveri védőre, akadályozta Harrist
több mint 9 éve
Ezt az Marshawn Nincs smset. 😀😀Kicsit syntholozól és meg is vagy :p
El kell kezdenem tömegnövelőzni.iktriadalkatra mindenképpBaltimoreDefenseSanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
Tomifinn
947
Harris bázzeg
több mint 9 éve
És szemüvegről kontaklencsére váltani. És szerintem Sanyi fogsora jobb állapotban van, mint az enyém. 😀😀Meg le kell vágatnod a hajad rövidre és befesteni feketére, meg kéne borotválkoznod, fogaidból is ki kéne venni párat, és valami értelmetlen arckifejezést is rád kéne varázsolni.Sixo67El kell kezdenem tömegnövelőzni.iktriadalkatra mindenképpBaltimoreDefenseSanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
iktriad már álnévről kommentel a tv-ben? 😀Tomifinn
Iktriad ilyent emailben ....Sixo67Ez még nekem is elérhetetlen szint.
több mint 9 éve
Meg le kell vágatnod a hajad rövidre és befesteni feketére, meg kéne borotválkoznod, fogaidból is ki kéne venni párat, és valami értelmetlen arckifejezést is rád kéne varázsolni. + szemügét is le kéne venni.El kell kezdenem tömegnövelőzni.iktriadalkatra mindenképpBaltimoreDefenseSanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
Tomifinn
947
Oké, hogy PM issue van, de a védelem ettől még ne essen szét.
több mint 9 éve
Igen, már lent volt a futó és szólt a síp is...utolag dobta?JanekHa úgy lett volna, akkor nem kérdeztem volna...StormSTVajon egy tisztán minuszos play-nél a play után miért kell bedobni a holding-ot? 😛StormSTMERT MIKOR dobja lehet még megy a play?Janek
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Ezt az Marshawn Nincs smset. 😀😀El kell kezdenem tömegnövelőzni.alkatra mindenképpBaltimoreDefenseSanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
Tomifinn
947
iktriad már álnévről kommentel a tv-ben? 😀
több mint 9 éve
utolag dobta?Ha úgy lett volna, akkor nem kérdeztem volna...StormSTVajon egy tisztán minuszos play-nél a play után miért kell bedobni a holding-ot? 😛StormSTMERT MIKOR dobja lehet még megy a play?Janek
több mint 9 éve
Ha úgy lett volna, akkor nem kérdeztem volna...Vajon egy tisztán minuszos play-nél a play után miért kell bedobni a holding-ot? 😛StormSTMERT MIKOR dobja lehet még megy a play?Janek
több mint 9 éve
Biztos sokat olvas engem mostanság twitteren.Sanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
Vajon egy tisztán minuszos play-nél a play után miért kell bedobni a holding-ot? 😛StormSTMERT MIKOR dobja lehet még megy a play?
több mint 9 éve
alkatra mindenképpSanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
Hát akkor minden egyes közvetítés alatt beöltözik Sanyinak ,mert, hogy Sanyi nem tud Iktriadnak az fix, legalábbis az alapján ahogy a 14es draft show-n kinézett.Sanyi most 2esével lövi az Iktraidos poénokat.Sixo67Sanyi=iktriad?Kampman
több mint 9 éve
Vajon egy tisztán minuszos play-nél a play után miért kell bedobni a holding-ot? 😛