Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Jack Zoltán
1 049
Na most miért nem lehetett egy időt kérni és fwldobni hélmérire??mert már le sz*rja mindenki kb.
Oszi
több mint 6 éve
www.nfl.com/gamecenter/2010110708/2010/REG9/giants@seahawks#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81bf1519&tab=recapBasszus ezt már megmagyarázni is nehéz lesz. Ilyen égés még a Mora időkben sem volt. Szégyen!pont ezt akartam írni. ez a legnagyobb égés az elmult 12évben mióta seahawks fan vagyok.
garrett27
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Na most miért nem lehetett egy időt kérni és fwldobni hélmérire??mert donald sackfumbletd lett volna
Oszi
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Na most miért nem lehetett egy időt kérni és fwldobni hélmérire??
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Basszus ezt már megmagyarázni is nehéz lesz. Ilyen égés még a Mora időkben sem volt. Szégyen!pont ezt akartam írni. ez a legnagyobb égés az elmult 12évben mióta seahawks fan vagyok.
garrett27
több mint 6 éve
Remélem összekapja magát Hollywood és legalább a POra megtöltik a Memorialt.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Basszus ezt már megmagyarázni is nehéz lesz. Ilyen égés még a Mora időkben sem volt. Szégyen!de a Carroll-időkben már igen :p 2010 vs Giants
garrett27
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Basszus ezt már megmagyarázni is nehéz lesz. Ilyen égés még a Mora időkben sem volt. Szégyen!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Most már igen! 😀Röhögni fogtok, de én még nem vagyok nyugodt...És most? 😊
Pizsama
alatriste
több mint 6 éve
A Rams nem kimondottan a szívem csücske, na de a Pats, az mindent visz.benne vagyokMár azt nézem kinek szurkoljak a PO-ban.mindenkinek a pats ellen
garrett27
alatriste
Ramsfan
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
nem kéne otthon 35+al kiszopni. azt azért kerüljék el.érik...
a vereség az tuti volt a jax meccs után már.
braxa88
BOOOOOOOOOOO
több mint 6 éve
Duff
3 133
Remélem nem haragszanak meg odaát Seattleben, de én átváltok a titans vagy a steelers meccsre.
több mint 6 éve
Röhögni fogtok, de én még nem vagyok nyugodt...És most? 😊
Pizsama
Liverpool Fc
több mint 6 éve
OMG Gurley mekkora TD
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ma még a ST is kurvaszar! All in!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
lehetetlen megmondani hogy melyik a szarabb, offense, defense v st 😀
több mint 6 éve
Nünüke
558
benne vagyokMár azt nézem kinek szurkoljak a PO-ban.mindenkinek a pats ellen
garrett27
alatriste
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Amúgy meg Bevellt már elküldeném a picsába
több mint 6 éve
Már azt nézem kinek szurkoljak a PO-ban.mindenkinek a pats ellen
garrett27
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Már azt nézem kinek szurkoljak a PO-ban.
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Mostmàr dobálni kell felfelé
több mint 6 éve
Na majd a bunyó a végen.. lesz vagy sem?😀Nem, mert több, mint 1 labdabirtoklásnyi hátránya lesz a Seahawksnak. Talán akkor Bennett nem akarja majd kitörni valakinek a lábát.
Oszi
több mint 6 éve
Nem mintha bánnám, de szorosabb meccsre számítottam