Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Az elmúlt 13 év...Röhögni fogtok, de én még nem vagyok nyugodt...Vajon miért? 😊😊
Pizsama
Al
több mint 6 éve
KO. Akkor is Go Seahawks! Most igazán, amikor semmi sem megy.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
mint kés a vajon, nem 1 ember, az összes
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Na majd a bunyó a végen.. lesz vagy sem?😀
több mint 6 éve
Röhögni fogtok, de én még nem vagyok nyugodt...
több mint 6 éve
Bosszút venni jötte a srácok! Kemény!
Liverpool Fc
több mint 6 éve
nando89
3 894
Bazz ez a kép ahogy Pc néz maga elé..ő se érti mi történik.
több mint 6 éve
Szivacs
176
temetés van.
több mint 6 éve
MI jöhet még?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Mi a fasz¿??
több mint 6 éve
braxa88
12 534
nem kéne otthon 35+al kiszopni. azt azért kerüljék el.a vereség az tuti volt a jax meccs után már.
több mint 6 éve
McVay úgy tűnik tényleg tanult az Eagles elleni vereségből!
több mint 6 éve
Na innentől viszont már kínos a dolog.
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Én 5 perce csatlakoztam be, nem volt meg ertekelheto play-unk ? ;(Még a Rams térfelén se jártunk
Schuszti
több mint 6 éve
Ez eddig elég kemény erődemonstráció a Rams részéről.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Schuszti
26
😕
több mint 6 éve
Schuszti
26
Én 5 perce csatlakoztam be, nem volt meg ertekelheto play-unk ? ;(
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Offense,ből kapott már elll valaki labdát??
több mint 6 éve
Schuszti
26
Kaptunk egy eselyt, nem kene elszorakozni, itt keves lesz az utolso negyed beli parade :/
több mint 6 éve
Al
594
Ez tényleg baromság volt. Remélem nem momentum.
több mint 6 éve
Csita
339
buffstream.com/watch/nfl-9.phpKöszi! Ez jó kis oldal! Még Red Zone is van! 😀
mustaine
több mint 6 éve
Ekkora faszságot csinálni...
több mint 6 éve
a fba a felpattano intért :S
Liverpool Fc