Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
srácok ez kemény...ilyet nem láttam még a Hawkstól soseMa csak arra hajtunk hogy átjussunk az ellenfél térfelére, de lehet hogy ez sem sikerül.
red5
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
srácok ez kemény...ilyet nem láttam még a Hawkstól soseMi sem.
red5
több mint 6 éve
7. sack. Tényleg tönkre akarják tenni Wilsont.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Sky7
56
Ez van srácok! Ma úgy játszunk mint valami Óvodás gyakorlócsoport..... Bevellt remélem legkésöbb év végén kirúgják a francba... olyan playeket hívunk amit egy HFL csapat is le tud védekezni, ezzel nem megbántva őket.....
több mint 6 éve
0-40. Ne már! Legalább a szurkolókra lehetnének tekintettel! Így nem lehet összeomlani!
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Na a lényeg hogy senki ne sérüljön le..
több mint 6 éve
Kihagyott PAT.....ez lesz a momentum! XD
több mint 6 éve
Ha ez havas meccs lenne, akkor a Rams térfelét le se kellett volna takarítani az első félidőben.
több mint 6 éve
Már csak egy kérdés van: Miért játszik még Wilson?
több mint 6 éve
Ja, és van ahol egy győztes meccs már sátoros ünnep.Nem minden egy PO részvétel. Egy egészséges kezdő irányító többet ér!Magamnak nem, de a csapatnak igen. Persze a sci-fi kategória meg a népmesék attól még nem lesznek igazak. Sajnos. Túléljük a mai napot, aztán lenyugszunk, már csak 2 meccs és szabi. (Attól ez még egy igen szar érzés marad)Nem vagyok benne biztos hogy szükségem van a második félidőre.Ha reggel felkelsz es azt latod hogy 36-35re nyertunk egy utolso masodperces int return tdvel akkor azt sosem bocsatod meg magadnak.
garrett27
akdestroyer
garrett27
Pizsama
több mint 6 éve
Wilson csoda lesz ha túléli a napot
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Lol ha eljutunk fg távolságba, még ott van Walsh. 😀 xD
több mint 6 éve
Nem minden egy PO részvétel. Egy egészséges kezdő irányító többet ér!Magamnak nem, de a csapatnak igen. Persze a sci-fi kategória meg a népmesék attól még nem lesznek igazak. Sajnos. Túléljük a mai napot, aztán lenyugszunk, már csak 2 meccs és szabi. (Attól ez még egy igen szar érzés marad)Nem vagyok benne biztos hogy szükségem van a második félidőre.Ha reggel felkelsz es azt latod hogy 36-35re nyertunk egy utolso masodperces int return tdvel akkor azt sosem bocsatod meg magadnak.
garrett27
akdestroyer
garrett27
több mint 6 éve
Magamnak nem, de a csapatnak igen. Persze a sci-fi kategória meg a népmesék attól még nem lesznek igazak. Sajnos. Túléljük a mai napot, aztán lenyugszunk, már csak 2 meccs és szabi. (Attól ez még egy igen szar érzés marad)Nem vagyok benne biztos hogy szükségem van a második félidőre.Ha reggel felkelsz es azt latod hogy 36-35re nyertunk egy utolso masodperces int return tdvel akkor azt sosem bocsatod meg magadnak.
garrett27
akdestroyer
több mint 6 éve
Hát nem tudom, hogy minek a nagyobb a valószínűsége - ennek, vagy hogy a Browns idén nyer egy meccset.Nem vagyok benne biztos hogy szükségem van a második félidőre.Ha reggel felkelsz es azt latod hogy 36-35re nyertunk egy utolso masodperces int return tdvel akkor azt sosem bocsatod meg magadnak.
garrett27
akdestroyer
több mint 6 éve
braxa88
12 534
az egy dolog.pedig azt hittem, hogy a 35 több, mint a 34, de ezek szerint nemattól még nincs igazad hogy 2.jára is beírod.www.nfl.com/gamecenter/2010110708/2010/REG9/giants@seahawks#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81bf1519&tab=recapBasszus ezt már megmagyarázni is nehéz lesz. Ilyen égés még a Mora időkben sem volt. Szégyen!pont ezt akartam írni. ez a legnagyobb égés az elmult 12évben mióta seahawks fan vagyok.
garrett27
braxa88
baggio
braxa88
baggio
hagyjuk már.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
akdestroyer
4 750
Nem vagyok benne biztos hogy szükségem van a második félidőre.Ha reggel felkelsz es azt latod hogy 36-35re nyertunk egy utolso masodperces int return tdvel akkor azt sosem bocsatod meg magadnak.
garrett27
több mint 6 éve
pedig azt hittem, hogy a 35 több, mint a 34, de ezek szerint nemattól még nincs igazad hogy 2.jára is beírod.www.nfl.com/gamecenter/2010110708/2010/REG9/giants@seahawks#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81bf1519&tab=recapBasszus ezt már megmagyarázni is nehéz lesz. Ilyen égés még a Mora időkben sem volt. Szégyen!pont ezt akartam írni. ez a legnagyobb égés az elmult 12évben mióta seahawks fan vagyok.
garrett27
braxa88
baggio
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem baj srácok, a menő csapatok idén kihagyják a playoffotÉs bejutnak olyanok, mint mi meg a Rams. Az lenne még a pláne, ha a Bills is beelőzné a Titanst, és bejutna wild cardon. A Rams kisegítheti őket pl a jövő héten egy Titans veréssel.
Kampman
több mint 6 éve
Nem vagyok benne biztos hogy szükségem van a második félidőre.
több mint 6 éve
CharlieF
767
Nem baj srácok, a menő csapatok idén kihagyják a playoffotHihi, ez a nap dumája!
Kampman
több mint 6 éve
braxa88
12 534
attól még nincs igazad hogy 2.jára is beírod.www.nfl.com/gamecenter/2010110708/2010/REG9/giants@seahawks#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81bf1519&tab=recapBasszus ezt már megmagyarázni is nehéz lesz. Ilyen égés még a Mora időkben sem volt. Szégyen!pont ezt akartam írni. ez a legnagyobb égés az elmult 12évben mióta seahawks fan vagyok.
garrett27
braxa88
baggio
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Nem baj srácok, a menő csapatok idén kihagyják a playoffot