Seattle Seahawks – St. Louis Rams
több mint 8 éve
Tartjuk és növeltük volna.Ahogy a kommentátorok is mondták, az a Sweezy holding game changing volt. TD helyett, most jönnek majd ők, egy 1st down és Rip rekord 😥Ezt a rekordot már tartjátok és növelnétek, vagy van valaki akinek hosszabb streakje van?
Hanni
peterk2005
több mint 8 éve
Ahogy a kommentátorok is mondták, az a Sweezy holding game changing volt. TD helyett, most jönnek majd ők, egy 1st down és Rip rekord 😥Ezt a rekordot már tartjátok és növelnétek, vagy van valaki akinek hosszabb streakje van?
Hanni
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
ez eléggé fumlinak tűnt a visszajátszásból....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Hát igen, előbb megmozdult a labda, mintsem földet ért volna Wilson
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ahogy a kommentátorok is mondták, az a Sweezy holding game changing volt. TD helyett, most jönnek majd ők, egy 1st down és Rip rekord 😥
több mint 8 éve
Ezt beszoptuk.
több mint 8 éve
Ez a Johnny Hekker csak nekem hangzik úgy, mint valami gagyi ZS-kat akcióhős neve?batmanből bane-t idézte egyszer
Hanni
több mint 8 éve
Ez biz igen szar punt volt, bár Hekkertől college-ban láttam -4 yardost is.érti a business-t, nem hagyja leülni a meccset
empty taxi
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Ez biz igen szar punt volt, bár Hekkertől college-ban láttam -4 yardost is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
hekkert jól befenyítették, már nagyot se mer puntolni
több mint 8 éve
Ez a Johnny Hekker csak nekem hangzik úgy, mint valami gagyi ZS-kat akcióhős neve?
több mint 8 éve
első rams meccsetek ? 😊
több mint 8 éve
Bajusz vajon mire gondolt ennél a játékhívásnál
több mint 8 éve
na benyelünk 2 tédét 7 perc alatt?
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
nem vagyok rád méltó 😀 #nohomoNa jó ez most kivételesen jó poénod volt : PÖsszefosom magam komolyan mondom... nem kellett volna annyi sültkrumplit nyomni meccs előtt.legalább extra menüben nyomtad?
Hanni
petey
Hanni
több mint 8 éve
legalább a seahawks cheerleaderek mutatnak valamit 😛
több mint 8 éve
Lewis, nem hiszem el! Egyet felbasz gyertyába, egyet meg hátragurít!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Na jó ez most kivételesen jó poénod volt : PÖsszefosom magam komolyan mondom... nem kellett volna annyi sültkrumplit nyomni meccs előtt.legalább extra menüben nyomtad?
Hanni
petey
több mint 8 éve
Összefosom magam komolyan mondom... nem kellett volna annyi sültkrumplit nyomni meccs előtt.legalább extra menüben nyomtad?
Hanni
több mint 8 éve
Snapet gurítani korrekt
több mint 8 éve
barnest felkéne küldeni dlineba is