Seattle Seahawks – St. Louis Rams
több mint 8 éve
Itt mizu?
silent7939
NANA! Klasszikusokat csak pontosan!
i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg
Hanni
több mint 8 éve
Itt mizu?
több mint 8 éve
Ti megprobaltatok volna most a negyedik kíserletet vagy rugtatok volna? Szerintem rá kellett volna menni.sok van még undi, és nem veszel le pontokat a tábláról ugye
undisputedly
több mint 8 éve
no akkor 13 pontos vezetésnél Fisher átmegy szuperkonzervatívba és megpróbáljuk megtartani az előnyünket. #Fisherball
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
magyarhonved
45
ez egy szar meccs...nem tudom megint mi van a seahawksal!? Egy kalap szarok vagyunk most MEGINT...a kulcs emberek sérültek...és én még azt mondtam, hogy lehet esély egy ilyen csapattal a super bowl-ra....szégyen
több mint 8 éve
Ti megprobaltatok volna most a negyedik kíserletet vagy rugtatok volna? Szerintem rá kellett volna menni.
több mint 8 éve
Ez a félidő se a karácsonyfa alá megy. Felejtsük el és kezdjünk egy új meccset.nem tudom, nekem tetszik.
garrett27
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Ez a félidő se a karácsonyfa alá megy. Felejtsük el és kezdjünk egy új meccset.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
toothy
222
mondjuk ha nem a seahawks O-n menne el a fantasy döntőm az fasza lenneegy cipoben jarunk
süti
több mint 8 éve
mondjuk ha nem a seahawks O-n menne el a fantasy döntőm az fasza lenne
több mint 8 éve
Gond egy szál se, respect!minnél jobban kikapunk annál jobb. és remélem ez a Rams elpicsáz minket jövő hétenhát, most így az elmúlt 5 héten meglátszott miért lett 5 W. most nem egy backup QB és bohóc/sérült védelmek ellen kell emberkedniAkkor most neked jó!
petey
garrett27
de ettől még vélemény az vélemény, ez csak segített nektek hogy bejussatok a PO-ba, mi ezzel a gond?
petey
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Amúgy úgy tűnik Michael megtanulta a playbookot(?) Korábban azért is lett cut, mert felküldték,de rossz playeket játszott, a bemondottaktől eltérőket. Illetve passprotban is gyenge volt. Most vagy az van, hogy vele szűkebb a playbook amit játszunk, vagy megtanulta rendesen.
több mint 8 éve
#16 a pályán (Y)
több mint 8 éve
Hozzuk le sérülések nélkül, aztán koncentráljuk a következő hétre meg a PO-ra, ez a meccs nem oszt, nem szoroz, teljesen mindegy, hogy Washington, vagy Green Bay 😀
több mint 8 éve
minnél jobban kikapunk annál jobb. és remélem ez a Rams elpicsáz minket jövő hétenhát, most így az elmúlt 5 héten meglátszott miért lett 5 W. most nem egy backup QB és bohóc/sérült védelmek ellen kell emberkedniAkkor most neked jó!
petey
garrett27
de ettől még vélemény az vélemény, ez csak segített nektek hogy bejussatok a PO-ba, mi ezzel a gond?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ilyen játékkal 0-16 lenne,de nyílván ez a csapat nem ezt tudja.Szerintem most vonuljon le mindenki, PO-ra legyen meg a csapat, mert ezt nézni is rossz és a fél csapat lesérülIlyen játékkal sima one and done lesz.
Nadal17
Go Vikings!
több mint 8 éve
minden szarNANA! Klasszikusokat csak pontosan!
braxa88
i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg
több mint 8 éve
Szerintem most vonuljon le mindenki, PO-ra legyen meg a csapat, mert ezt nézni is rossz és a fél csapat lesérülIlyen játékkal sima one and done lesz.
Nadal17
több mint 8 éve
hát, most így az elmúlt 5 héten meglátszott miért lett 5 W. most nem egy backup QB és bohóc/sérült védelmek ellen kell emberkedniAkkor most neked jó!
petey
több mint 8 éve
Keenum nincs besz@rva
STL Curtain
több mint 8 éve
braxa88
12 534
minden szar
több mint 8 éve
ja és kell 1 új kicker
STL Curtain
több mint 8 éve
RS25 kiégett