Seattle Seahawks – St. Louis Rams

több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Itt mizu?
silent7939
NANA! Klasszikusokat csak pontosan!

i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg
Hanni
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Itt mizu?
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
Ti megprobaltatok volna most a negyedik kíserletet vagy rugtatok volna? Szerintem rá kellett volna menni.
undisputedly
sok van még undi, és nem veszel le pontokat a tábláról ugye

több mint 8 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
no akkor 13 pontos vezetésnél Fisher átmegy szuperkonzervatívba és megpróbáljuk megtartani az előnyünket.
#Fisherball

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
magyarhonved Seattle Seahawks 45
ez egy szar meccs...nem tudom megint mi van a seahawksal!? Egy kalap szarok vagyunk most MEGINT...a kulcs emberek sérültek...és én még azt mondtam, hogy lehet esély egy ilyen csapattal a super bowl-ra....szégyen
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ti megprobaltatok volna most a negyedik kíserletet vagy rugtatok volna? Szerintem rá kellett volna menni.
több mint 8 éve
Ez a félidő se a karácsonyfa alá megy. Felejtsük el és kezdjünk egy új meccset.
garrett27
nem tudom, nekem tetszik.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Ez a félidő se a karácsonyfa alá megy. Felejtsük el és kezdjünk egy új meccset.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
toothy New England Patriots 222
mondjuk ha nem a seahawks O-n menne el a fantasy döntőm az fasza lenne
süti
egy cipoben jarunk
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
mondjuk ha nem a seahawks O-n menne el a fantasy döntőm az fasza lenne
több mint 8 éve
hiányzik Jimmah mint egy falat kenyér

több mint 8 éve
hát, most így az elmúlt 5 héten meglátszott miért lett 5 W. most nem egy backup QB és bohóc/sérült védelmek ellen kell emberkedni
petey
Akkor most neked jó!
garrett27
minnél jobban kikapunk annál jobb. és remélem ez a Rams elpicsáz minket jövő héten

de ettől még vélemény az vélemény, ez csak segített nektek hogy bejussatok a PO-ba, mi ezzel a gond?
petey
Gond egy szál se, respect!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Amúgy úgy tűnik Michael megtanulta a playbookot(?)
Korábban azért is lett cut, mert felküldték,de rossz playeket játszott, a bemondottaktől eltérőket. Illetve passprotban is gyenge volt. Most vagy az van, hogy vele szűkebb a playbook amit játszunk, vagy megtanulta rendesen.
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
#16 a pályán (Y)
több mint 8 éve
Hozzuk le sérülések nélkül, aztán koncentráljuk a következő hétre meg a PO-ra, ez a meccs nem oszt, nem szoroz, teljesen mindegy, hogy Washington, vagy Green Bay 😀
több mint 8 éve
hát, most így az elmúlt 5 héten meglátszott miért lett 5 W. most nem egy backup QB és bohóc/sérült védelmek ellen kell emberkedni
petey
Akkor most neked jó!
garrett27
minnél jobban kikapunk annál jobb. és remélem ez a Rams elpicsáz minket jövő héten

de ettől még vélemény az vélemény, ez csak segített nektek hogy bejussatok a PO-ba, mi ezzel a gond?

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Szerintem most vonuljon le mindenki, PO-ra legyen meg a csapat, mert ezt nézni is rossz és a fél csapat lesérül
Nadal17
Ilyen játékkal sima one and done lesz.
Go Vikings!
ilyen játékkal 0-16 lenne,de nyílván ez a csapat nem ezt tudja.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
minden szar
braxa88
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
minden szar
braxa88
NANA! Klasszikusokat csak pontosan!

i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg
több mint 8 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 524 — Bowl Winner
Szerintem most vonuljon le mindenki, PO-ra legyen meg a csapat, mert ezt nézni is rossz és a fél csapat lesérül
Nadal17
Ilyen játékkal sima one and done lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 8 éve
petey
Akkor most neked jó!

több mint 8 éve
Keenum nincs besz@rva

STL Curtain
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
minden szar
több mint 8 éve
ja és kell 1 új kicker

STL Curtain
több mint 8 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
RS25 kiégett