NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
Szerintem elromlott Wilson headsetje...
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Holadiszlájkgomb?Egyszer próbából odaérhetnénk WinstonhozTalent
garrett27
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Egyszer próbából odaérhetnénk WinstonhozTalent
garrett27
több mint 5 éve
Egyszer próbából odaérhetnénk Winstonhoz
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Mindenki szereti, különben netflixet néznénk,de ha nem vársz sokat, nem csalódsz. 😊Nem tehetek róla hogy ennyire szeretem ezt a kibaszott csapatot.Szerintem engedd el, én már rég megtettem! 😊Kell egy 4 perces TD drive, meg egy szokásos halftime adjustment. Aztán sima W, nincs itt semmi látnivaló.Vagy sima 3&outal megyünk a lecsóba. Ez is egy lehetőség.
akdestroyer
akdestroyer
Helmut Zimmer
Fel is szisszentek egy 0.0-ás citromos Gössert, mert máshogy már nem bírok létezni.
akdestroyer
több mint 5 éve
Remélem jó kis meccs lesz ellenünk. 1000+ hszes eredménykövetőt szeretnék majdan.
több mint 5 éve
Emlékeztek, hogy boltak olyan védő koordinátoraink mint Dan Quinn, Kris Richard, Gus Bradley... 😊
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Nem tehetek róla hogy ennyire szeretem ezt a kibaszott csapatot.Szerintem engedd el, én már rég megtettem! 😊Kell egy 4 perces TD drive, meg egy szokásos halftime adjustment. Aztán sima W, nincs itt semmi látnivaló.Vagy sima 3&outal megyünk a lecsóba. Ez is egy lehetőség.
akdestroyer
akdestroyer
Helmut Zimmer
Fel is szisszentek egy 0.0-ás citromos Gössert, mert máshogy már nem bírok létezni.
több mint 5 éve
Mindegy, csak ne a pálya szélén legyenKirály a meccs. Nortont a p....ba, az Öreget meg nyugdíjba!P. ina vagy picsa?
garrett27
ThundersNFL
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Oszi
1 215
Hazai pálya és nem esik. Majd Pc erre fogja. Ez eddig teljes homály. Ha így megy tovább kár repjegyet venni Friscobaott lesz ég brutális zakó😀
garrett27
több mint 5 éve
Szerintem engedd el, én már rég megtettem! 😊Kell egy 4 perces TD drive, meg egy szokásos halftime adjustment. Aztán sima W, nincs itt semmi látnivaló.Vagy sima 3&outal megyünk a lecsóba. Ez is egy lehetőség.
akdestroyer
akdestroyer
több mint 5 éve
Hazai pálya és nem esik. Majd Pc erre fogja. Ez eddig teljes homály. Ha így megy tovább kár repjegyet venni Friscoba
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Kell egy 4 perces TD drive, meg egy szokásos halftime adjustment. Aztán sima W, nincs itt semmi látnivaló.Vagy sima 3&outal megyünk a lecsóba. Ez is egy lehetőség.
akdestroyer
több mint 5 éve
Ó banyek ezt a formát tartogathattátok volna 3 hét múlvára is...Ez ennyit tud, ez nem forma...
dande
több mint 5 éve
Ó banyek ezt a formát tartogathattátok volna 3 hét múlvára is...
több mint 5 éve
Amúgy Arians és Carroll együtt 130 év körül lehetnek.Seattleben le is esett a mész ára.
több mint 5 éve
Király a meccs. Nortont a p....ba, az Öreget meg nyugdíjba!P. ina vagy picsa?
garrett27
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Azt hogy csinálja a Tampa, hogy idegenben tönkreveri a Rams-et meg a Hawks-ot, de hazai pályán nem bírnak a Giantssel?Bruce Arians lehet valamivel jobban ismeri az NFC westet....
Kampman
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Kell egy 4 perces TD drive, meg egy szokásos halftime adjustment. Aztán sima W, nincs itt semmi látnivaló.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
Király a meccs. Nortont a p....ba, az Öreget meg nyugdíjba!
több mint 5 éve
Azt hogy csinálja a Tampa, hogy idegenben tönkreveri a Rams-et meg a Hawks-ot, de hazai pályán nem bírnak a Giantssel?Zsótér Donát tudja
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Azt hogy csinálja a Tampa, hogy idegenben tönkreveri a Rams-et meg a Hawks-ot, de hazai pályán nem bírnak a Giantssel?A Tampa ennek már tavaly is nagy mestere volt.
Kampman
Tudod hány mixemet elvitte? Ha csak rágondolok sírnom kell.
több mint 5 éve
Azt hogy csinálja a Tampa, hogy idegenben tönkreveri a Rams-et meg a Hawks-ot, de hazai pályán nem bírnak a Giantssel?
Kampman
Ugy hogy a Giants most jobb csapat mint a Hawks
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
A legtöbb meccs végére sokan vagytok velem, csak hosszü a hét, azt vasárnapra megint velem vagytok! 😊Az a dúrva, hogy épp telesírjátok a zsepit, de utána én leszek a Moldova Gyuri bácsi, mert 3 év szabadulnék kerrolltól...A negyedik negyedre sokan leszunk veled
Helmut Zimmer
funkyparduc
Ez ilyen!