NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
Kell villantani a D#-ben valamit, mert labdaszerzés nélkül ez a hajó elment. Ki lesz az a playmaker?Aktiváljuk TT-t 😁
akdestroyer
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Azt hogy csinálja a Tampa, hogy idegenben tönkreveri a Rams-et meg a Hawks-ot, de hazai pályán nem bírnak a Giantssel?
több mint 5 éve
Volt stunt, meg is zavarta őket, Kendricks leütötte. Még lécci!Átkapcsoltál az Ingram- Bosa párosra?
akdestroyer
több mint 5 éve
Oregon88
423
Hohó!
több mint 5 éve
Oszi
1 215
Kezdésnek megelégednék Norton őfasznagyságával isAz a dúrva, hogy épp telesírjátok a zsepit, de utána én leszek a Moldova Gyuri bácsi, mert 3 év szabadulnék kerrolltól...A negyedik negyedre sokan leszunk veled
Helmut Zimmer
funkyparduc
több mint 5 éve
Az a dúrva, hogy épp telesírjátok a zsepit, de utána én leszek a Moldova Gyuri bácsi, mert 3 év szabadulnék kerrolltól...A negyedik negyedre sokan leszunk veled
Helmut Zimmer
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Kell villantani a D#-ben valamit, mert labdaszerzés nélkül ez a hajó elment. Ki lesz az a playmaker?
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Az a dúrva, hogy épp telesírjátok a zsepit, de utána én leszek a Moldova Gyuri bácsi, mert 3 év szabadulnék kerrolltól...A népszerűség átka.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Az a dúrva, hogy épp telesírjátok a zsepit, de utána én leszek a Moldova Gyuri bácsi, mert 3 év szabadulnék kerrolltól...
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Flowers vicc bazdmeg, nem hiszem el hogy 6 éve ennyire konstansan nincs megoldás LCB-re, mint valami kibaszott fekete lyuk. Fitzpatrick ott is kiválóan elfutkározna.
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ma pukkan ki a lufi... 😕
több mint 5 éve
ezért kellett Halacskát elengedni hogy izgibb legyen a field goal témaBillsben szeretjük.
Oszi
több mint 5 éve
12th member
1 053
Eddig remekul hatraltatjuk sajat magunkat ismet...pont mint a korabi ket hazai vereseg alkalmaval
több mint 5 éve
Van gond bőven
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Oszi
1 215
ezért kellett Halacskát elengedni hogy izgibb legyen a field goal téma
több mint 5 éve
Ez a Metcalf endaround volt a legelső O# playhívás idén ami igazán tetszett. A legelső.Be kell osztani az évre ... mondjuk szerintem Schotti le lesz baszva ezért.
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Ez a Metcalf endaround volt a legelső O# playhívás idén ami igazán tetszett. A legelső.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
Oregon88
423
Wow.Lehet érdemes lenne nézni? 😊
több mint 5 éve
...volt mr a meccsen, csak elbaszták, kaptunk is szép nagy játékot. Lécci ne a6 eredménykövetőnől kövesd a meccset 😊 😊Ha egyetlen egy stunt is lesz az egész mérkőzés alatt, akkor aláírom hogy nincs talent. Addig coaching.Most épp 5 emberes prush volt, 0 nyomás.Ha egy szóval kéne jellemeznem.... talented 😊 😊 😊
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Sajnálom winstont mert ezen a meccsen a Def elhiteti vele, hogy amugy o egy jo QB
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Ha egyetlen egy stunt is lesz az egész mérkőzés alatt, akkor aláírom hogy nincs talent. Addig coaching.Most épp 5 emberes prush volt, 0 nyomás.Ha egy szóval kéne jellemeznem.... talented 😊 😊 😊
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Gyenge a def és még szerencséje sincs
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Őőő hogy mi?Kabaré! Volt itt mi den elrontott szereléstől az elváltásig...
Hanni