NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
lol az ilyen mákolás a Seahawks sajátja 😛
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Őőő hogy mi?
több mint 5 éve
Most épp 5 emberes prush volt, 0 nyomás.Ha egy szóval kéne jellemeznem.... talented 😊 😊 😊
akdestroyer
több mint 5 éve
We didnt start the flame war.Ehyben vannak a srácok!
Közben BREAKING: Nincs passrushunk!Ma se.
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
We didnt start the flame war.Közben BREAKING: Nincs passrushunk!
több mint 5 éve
Kérem az összes analfabéta, és vagy későn erkező ismerkedjen az előző oldalon elhangzottakkal.Nem értelek bennetek különbenBizony, helm papa eléggé negatív.
Simán PO csapat vagyunk sőt ha kicsit többet passzolnank (főleg hogy itt van Gordon) meg vermesebb reményeink is lehetnének főleg úgy hogy most nem is valami jó a védelmûnk!
Erre meg tankolast meg edzo váltást vizionaltok 🤔🤔
Meg kíváncsi lennék mi lenne a garancia hogy egy másik edzővel nem sulyednenk a béka segge alá
Rózsa Sándor (betyár)
A helyedben a fejére olvasnám.
akdestroyer
Nem én okoltam/feszíttem meg Wagnert.... 😛
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De hiányzik az Agresszor 😪😪😪😪Nem értelek bennetek különbenBizony, helm papa eléggé negatív.
Simán PO csapat vagyunk sőt ha kicsit többet passzolnank (főleg hogy itt van Gordon) meg vermesebb reményeink is lehetnének főleg úgy hogy most nem is valami jó a védelmûnk!
Meg kíváncsi lennék mi lenne a garancia hogy egy másik edzővel nem sulyednenk a béka segge alá
Rózsa Sándor (betyár)
akdestroyer
több mint 5 éve
12th member
1 053
3&10re kivalo jatek volt ez😃
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Nem értelek bennetek különbenBizony, helm papa eléggé negatív.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Na basszsu benéztem a kezdést. Volt valami izgi?Igen, kapnánk e 1. Kört wagnerért .... várj... 😊
Sebii
több mint 5 éve
12th member
1 053
Eddig mintha lenne valami passrush gyanus🤔
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem értelek bennetek különben Simán PO csapat vagyunk sőt ha kicsit többet passzolnank (főleg hogy itt van Gordon) meg vermesebb reményeink is lehetnének főleg úgy hogy most nem is valami jó a védelmûnk!
több mint 5 éve
Inkább azt mondjátok meg, lesz-e passrush?Kéne, kerroll megígérte. A kulcs az A lyuk zúzása. Utóbbi vicc nélkül.
akdestroyer
több mint 5 éve
Sebii
3 526
Na basszsu benéztem a kezdést. Volt valami izgi?
több mint 5 éve
Sarcasm a héten másodszor 😛Lehet el kéne patti tani Wagnert egy 1. Körért, és nekiállni tankolni.... ha ma kiszopnánk, és esetleg kiszaladna 3 zacsi a csoportból, akkor látnék esélyt az öreg kibaszásara.okkösz
Helmut Zimmer
braxa88
több mint 5 éve
Mert olyan jol szoktunk elso korben huzni.Lehet el kéne patti tani Wagnert egy 1. Körért, és nekiállni tankolni.... ha ma kiszopnánk, és esetleg kiszaladna 3 zacsi a csoportból, akkor látnék esélyt az öreg kibaszásara.okkösz
Helmut Zimmer
braxa88
Ja nem. 😁
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Na most már kezdjük el a meccset rendesen
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
és Lockett még mindig nincs top elkapók közt emlegetve..De top elkapók közt. An emlegetve.
Oszi
több mint 5 éve
12th member
1 053
Wilson-Lockett paros szepen vegig masirozott a palyan😊
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Lehet el kéne patti tani Wagnert egy 1. Körért, és nekiállni tankolni.... ha ma kiszopnánk, és esetleg kiszaladna 3 zacsi a csoportból, akkor látnék esélyt az öreg kibaszásara.okkösz
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kikapunk maNagyon negatív vagy 😊
funkyparduc
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Ez ma megtorpedózzuk. A Tampa run def-e, arra késztet minket, hogy Wilsonnal 40+ passz toljunk, úgy meg nem fogunk kikapni.Közben óbazdmeg. Miért nem raktam meg a meccset overre.
több mint 5 éve
Wilson carroll életbiztositasa