NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Az a baj hogy Winston nyomás alatt szórja az inteket, nem tiszta zsebből.
több mint 5 éve
Tehát van egy pennynk
több mint 5 éve
Carson fumbli csak hogy ne legyen uncsi
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Na akkor 3&5re, a 6 yardos sima rövid játék helyett jöhet a 40 yardos incomplete bomba Moore-ra.Na amire leírom a zebrák elbasszák. Akkor 2 snap múlva újrázunk.
több mint 5 éve
Kezdődik...
több mint 5 éve
Az első sacket is Wagnernek kellett megcsinálni...
garrett27
több mint 5 éve
Az első sacket is Wagnernek kellett megcsinálni
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Wagner sack, ki mas.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Jubileumi számomra ez a nap.Most épp: Cody Barton első megmozdulása idén, amikor észrevettem hogy a pályán van!
több mint 5 éve
Hány hanyadik körért!!!Illetve hogy hanyadik körért lehetne cserélni 😁LOCKETT! KIAFASZOMEZAZEMBER? HÁT ANYA SZÜLTE?!Szerintem aktuális gumicsont lehetne a hox topicban, hogy lockett top hanyas elkapó
akdestroyer
Helmut Zimmer
Hanni
több mint 5 éve
Ne rontsd el! 😊Nem top 10, még lehet 15 se, de mindegy is, mert nekünk ő a No.1. Hol itt a vita?LOCKETT! KIAFASZOMEZAZEMBER? HÁT ANYA SZÜLTE?!Szerintem aktuális gumicsont lehetne a hox topicban, hogy lockett top hanyas elkapó
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Illetve hogy hanyadik körért lehetne cserélni 😁LOCKETT! KIAFASZOMEZAZEMBER? HÁT ANYA SZÜLTE?!Szerintem aktuális gumicsont lehetne a hox topicban, hogy lockett top hanyas elkapó
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Nem top 10, még lehet 15 se, de mindegy is, mert nekünk ő a No.1. Hol itt a vita?LOCKETT! KIAFASZOMEZAZEMBER? HÁT ANYA SZÜLTE?!Szerintem aktuális gumicsont lehetne a hox topicban, hogy lockett top hanyas elkapó
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
12th member
1 053
Illetve hogy minek van 8elkapo a rosteren ha Lockett van hasznalva csak kb tobbieknek epizodok jutnak csakLOCKETT! KIAFASZOMEZAZEMBER? HÁT ANYA SZÜLTE?!Szerintem aktuális gumicsont lehetne a hox topicban, hogy lockett top hanyas elkapó
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
LOCKETT! KIAFASZOMEZAZEMBER? HÁT ANYA SZÜLTE?!Szerintem aktuális gumicsont lehetne a hox topicban, hogy lockett top hanyas elkapó
akdestroyer
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Hát, szerintem nyugodjunk bele, ameddig ilyen a Wilson->Lockett konnekció, nem fognak a stábból senkit kib@szni.
több mint 5 éve
Oszi
1 215
LOCKETT! KIAFASZOMEZAZEMBER? HÁT ANYA SZÜLTE?!vagy a midikloriánok nemzették😀
akdestroyer
több mint 5 éve
Igen. Meg amúgy sem rossz csapat, amikor Winston nem adja el tizenkétszer a lasztit.Ez a Bucs verte simán a Ramst idegenben btw, az nem biztos, hogy a Seahawksnak is menne 😊Szevasz Jake.
Jakehomer
Arians elég jól ismer minket, és a Ramst.
Helmut Zimmer
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Egymás közt már lefutottuk ezeket a tiszteletköröket párszor, a dislikeot meg nem a kritika miatt kapja, hanem mert folyamatosan fel-felvillan a cinizmus detektorom. 😊Építő jellegű kritika miér ér diszlájkot?Ez szánalmas amit passrush néven ott előadunk. Ha nem balfasz a Tampa már 20 ponttal égnénk megint.Nem akarok több disliket kapni, nem mondok semmit.
akdestroyer
Helmut Zimmer
ThundersNFL
Közben megint egy félpályát kaptunk holding miatt.
több mint 5 éve
... mert más az építő jellegű kritika, és a geci vérszívás... 😊Építő jellegű kritika miér ér diszlájkot?Ez szánalmas amit passrush néven ott előadunk. Ha nem balfasz a Tampa már 20 ponttal égnénk megint.Nem akarok több disliket kapni, nem mondok semmit.
akdestroyer
Helmut Zimmer
ThundersNFL
Szárazra szívtam a témát.... a velőt is kiszopogattam belőle, árvk könnyét is megitt@m...