St. Louis Rams – Tampa Bay Buccaneers
több mint 8 éve
Boger tudja a legaranyosabb mondani, hogy "Five yard penality, still 1st down." 😊A Heisman igen, szóval a droy is
Nem ő fogja kapni, hanem Peters, mivel a KC bemegy a rájátszásba.Ahhoz van kötve a dolog?
Stez
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Boger tudja a legaranyosabb mondani, hogy "Five yard penality, still 1st down." 😊 Nem ő fogja kapni, hanem Peters, mivel a KC bemegy a rájátszásba.Ahhoz van kötve a dolog?
Stez
több mint 8 éve
Nem ő fogja kapni, hanem Peters, mivel a KC bemegy a rájátszásba.Sport 2 vagy bármilyen stream van? 😊wiz1.net/channel54
adam8
Rookie #D kik esélyesek?Dante Fowler biztos nem. 😕
steelwolf
Darby a Billsből szerintem. Ha ő kapja, akkor 3 év alatt másodszor draftoltam DROYt GM Gameben! 😊
iktriad
több mint 8 éve
Sport 2 vagy bármilyen stream van? 😊wiz1.net/channel54
adam8
Rookie #D kik esélyesek?Dante Fowler biztos nem. 😕
steelwolf
Darby a Billsből szerintem. Ha ő kapja, akkor 3 év alatt másodszor draftoltam DROYt GM Gameben! 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Rookie #D kik esélyesek?Marcus Peters szerintem biztosan
steelwolf
több mint 8 éve
Rookie #D kik esélyesek?
több mint 8 éve
Austin TD!STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Lássuk mit lép erre a Bulldogs.Hajrá West Virginia!Szép Mountaineers TD, Lovie Smith láthatóan jól felkészítette a rövid héten félelmetes tampa 2 védelmét
baggio
baggio
több mint 8 éve
Hajrá West Virginia!Szép Mountaineers TD, Lovie Smith láthatóan jól felkészítette a rövid héten félelmetes tampa 2 védelmét
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Sztem jó ez a mustàr szín!
több mint 8 éve
Az NFL Network mindenesetre erre a duóra fűzi fel a felvezető filmecskéjét. Teljes joggal mondjuk.
több mint 8 éve
Cooper is eselyesIgaz.
Janek
több mint 8 éve
Hajrá West Virginia!
---
több mint 8 éve
a TST felvezetője:America is watching. We're so, so sorry.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
02:25,
---