NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Jay Adams @FalconsJAdamsRoddy White hurt. Taking a knee near the Falcons sideline. #ATLvsTB
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Most megdobja. Rövid, max 10 yardos out route-okat futtatnak a WR-ekkel, azokat gyönyörűen odadobálja magasan, ahova csak a WR érhet oda, azon kívül mondjuk kb. csak screen van.pont ez a baj, és az első hetekben is ezeken ment el a meccs, hogy nem merte megdobni a magas WR-eknek a labdátStezMcCown milyen?Stez15 yardnál mélyebbre nem dob, de egyébként pontos.empty taxi
Madden hates me.
több mint 10 éve
pont ez a baj, és az első hetekben is ezeken ment el a meccs, hogy nem merte megdobni a magas WR-eknek a labdátMcCown milyen?Stez15 yardnál mélyebbre nem dob, de egyébként pontos.empty taxi
több mint 10 éve
McCown milyen?Stez15 yardnál mélyebbre nem dob, de egyébként pontos.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Tampa már többször van lesen mint Inzaghi
több mint 10 éve
SJ konkrétan fellökte Toilolot 😀Schraeder amikor a helyén játszik akkor mindig elég korrekt teljesítményt rak le az asztalra.Én jövőre bent tartanám a kezdőbe.Hawley-val középen nem lenne ez egy rossz fal.
Az OL jól nyomja a run blockot, ennyit számítana h Schraeder az RT v csak a Bucs az ellenfél?empty taxi
több mint 10 éve
SJ konkrétan fellökte Toilolot 😀Az OL jól nyomja a run blockot, ennyit számítana h Schraeder az RT v csak a Bucs az ellenfél?
Madden hates me.
több mint 10 éve
az a toilolo blokk 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
D. Orlando Ledbetter @DOrlandoAJC#Falcons to open on offense in a running formation. Toilolo and Jumbo TE Gabe Carimi are on the field.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Lesznek bajok a WR-CB párharcoknál..Kennynem, nem lesz alford csodálatos 😀
több mint 10 éve
Így az 1. drive alapján mind2 csapatban benne van az emeletes baromság, kérdés kiből jön ki kevesebbszer.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Vieri
383
Majd most megmutatjuk!
több mint 10 éve
Akkor hajrá Tampa.ahogy elnézem nem sokan választozzuk ma estére ezt a szórakozást 😀😀peachÉn voltam olyan kedves 😊 titteket idén még úgyse láttalak játszaniDrip
Hátha kirúgatják Smith "mestert". (A kopaszodó őszt, nem a pocakosodó négert 😕) )
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
jó estét.elment majdnem a negyed fele, és még nem kaptunk TD-t, wow.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Trufant mi a f@szt mutogat?
Madden hates me.
több mint 10 éve
ahogy elnézem nem sokan választozzuk ma estére ezt a szórakozást 😀😀peachÉn voltam olyan kedves 😊 titteket idén még úgyse láttalak játszani
több mint 10 éve
ahogy elnézem nem sokan választozzuk ma estére ezt a szórakozást 😀😀
több mint 10 éve
idei első cselendzs-> egyértelmű h esélytelen (Y) hajrá smitty! 😀peachnem is értem,szerintem ez full tiszta elkapás.
több mint 10 éve
idei első cselendzs-> egyértelmű h esélytelen (Y) hajrá smitty! 😀
több mint 10 éve
Sörös első focira emlékeztető mozdulata volt idén.