Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
4 hónapja
Törölt felhasználó
Sziasztok valaki osszefogalalná mi volt eddig ? (Sajna elaludtam )
4 hónapja
Legalább kozmetikára teljen...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
első play előtt stream megakad, frissítés, 3&14.Tehát nem maradtál le semmiről. 😊
gamerkr
4 hónapja
továbbra is rühellem ezt a libalegelőt (nem a csapatot, a pályát) és Suh-t, viszont ma rojtosra b@szták az ánuszunk. a vazelint mi dobtuk hozzájuk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
én arra lennék kiváncsi mikor volt utoljára 38 bekapott pont válasz nélkül?0-ás meccsek nem érnek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Nah uraim ez ma ennyi volt , az első negyedben látszott h nagy gond nincs, a 2 int után szét estünk ...Szurkoljunk h Bakhtiari sérülése ne legyen komoly akkor olcsón megusztuk ezt ma.
4 hónapja
Demoralizáló. A vereség mindig benne van, tudjuk, de azt hittem, hogy az idei Packers egyik meccsen sem fog ennyire szétesett, ótvar szar produkciót nyújtani, ahol egy negyeddel a vége előtt esélye sincs a W-re. És mi vezettük 10-0-ra!
4 hónapja
csúnya 50-es lehet ez a végénaz sose baj
megint a radar alá kerülhetünk
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
wáháhá 😀Az igenbazd meg én 3 negyed óta egyet se látok
Fél perc alatt nem vették észre a 12 védőt
Chargers LT
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Most én is azt mondom, ennek itt a vége
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
4 hónapja
csúnya 50-es lehet ez a végénmegint a radar alá kerülhetünk

4 hónapja
Az igenbazd meg én 3 negyed óta egyet se látok
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Nem voltunk rosszak, de a bírók látványosan elcsalták.
4 hónapja
Az igenTB se 😛
Chargers LT

4 hónapja
Az igenFél perc alatt nem vették észre a 12 védőt
4 hónapja
a legfájóbb hogy Brady közelébe sem érünkNe hamarkodd el. Ha az a kérdés, mi a leginkább fájó ezen a meccsen, akkor elég erős a verseny.
nem Rodgersre gondolok
Tactful Cactus
4 hónapja
a legfájóbb hogy Brady közelébe sem érünknem Rodgersre gondolok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Végre egy igazán jó védő... Kevin Garnett 😎
4 hónapja
bakker, ekkora aranyköpést!!! gratula!!!még legalább 21 ilyen kéne, unansweredlátom a g pontjátMa ő van a legjobb formában a packersből.remélem feltűnünk majd a sok csöcs között.szívesen
Tactful Cactus
empty taxi
mukijoe
Tactful Cactus
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Sose fogom megérteni mi értelme 0-ig pörgetni az órát minden playnél20+ pontos előnyben okés pörgetni ha zökkenőmentes az O.
Peszinter Ferenc
Na hát ez most nem az a változat 😀

4 hónapja
szép, ne hagyjuk el sűlyedniremélem feltűnünk majd a sok csöcs között.szívesen
Tactful Cactus
empty taxi

4 hónapja
Ebből TD-t kell csinálni, aztán még kettőt, közben nem engedni pontot. És akkor már csak egy FG kell.Vissza az egész...
nagylaza
4 hónapja
Sose fogom megérteni mi értelme 0-ig pörgetni az órát minden playnél