NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Ebből TD-t kell csinálni, aztán még kettőt, közben nem engedni pontot. És akkor már csak egy FG kell.
több mint 4 éve
mukijoe
1 041
Arians a coltsban is csak a nagyvadakra ment rá igazán.
több mint 4 éve
még legalább 21 ilyen kéne, unansweredlátom a g pontjátMa ő van a legjobb formában a packersből.remélem feltűnünk majd a sok csöcs között.szívesen
Tactful Cactus
empty taxi
mukijoe
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
látom a g pontjátMa ő van a legjobb formában a packersből.remélem feltűnünk majd a sok csöcs között.szívesen
Tactful Cactus
empty taxi
mukijoe
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
azért ettől messze vagyunka rájátszásban kiderülwww.youtube.com/watch?v=s2R2sH2ScBM
Tactful Cactus
Peszinter Ferenc
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
mukijoe
1 041
Ma ő van a legjobb formában a packersből.remélem feltűnünk majd a sok csöcs között.szívesen
Tactful Cactus
empty taxi
több mint 4 éve
nem szoktam feladni meccset de most megteszem.Ha úgy lesz, remélhetőleg találkozunk azért Suh-val egy revansra. Nem értem AR-t, de abból kiindulva, hogy nem igazán látni, hogy bárkivel kimondottan rossz viszonya lenne, valami csúnyát mondhatott Suh.
van ilyen, megbaszott minket a pick6
ettől még nem vagyunk szar csapat, hogy jók-e?
a rájátszásban kiderül. remélem feltűnünk majd a sok csöcs között.
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Nem hiszem el, amit látok.
több mint 4 éve
remélem feltűnünk majd a sok csöcs között.szívesen
Tactful Cactus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Rodgers megzuhant, mi van?
több mint 4 éve
nando89
3 894
nem szoktam feladni meccset de most megteszem.Persze , van ilyen tipic semmi nem
van ilyen, megbaszott minket a pick6
Tactful Cactus
Jön össze .
több mint 4 éve
egy kis időt ment nekünk a Tampa
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
nem szoktam feladni meccset de most megteszem.van ilyen, megbaszott minket a pick6
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Ez igencsak foscsi dobás volt Rodgerstől, örülhet h Winfield nem kapta el.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Suht minek kell baszogatnia? Addig dumál neki amíg játékon kívül letépi a száját...ezt én sem értem, okosabb ennél
Sifur
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Suht minek kell baszogatnia? Addig dumál neki amíg játékon kívül letépi a száját...
több mint 4 éve
mukijoe
1 041
Garbage time?
több mint 4 éve
nando89
3 894
Neee.... vonoljunk le inkább a pályáról ... ez ma egy ilyen nap ..
több mint 4 éve
Még ez is!
több mint 4 éve
közben TB12 majdnem tökéletesen nyomja. nem sokat passzol, de azt kiválóan
több mint 4 éve
Gronknak jó felhozo meccsett adunk5 hétig csak altattak szvsz
nando89
több mint 4 éve
így nehéz lesz a comeback