Tampa Bay Buccaneers - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Olinho18
94
Nevetséges. Mára be lehet zárni az internetet
több mint 3 éve
Ezt a szart 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Ez milyen call?
több mint 3 éve
Gecc, 1 yardról 🤣
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mi lenne ha ez pick6 lenne? 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Futást hívni ilyenkor 🤣Döntse már el mit akar... Lepörgetni az órát vagy pontot
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 3 éve
Ünneprontó leszek: én azt a DPI-t nagyon nem dobtam volna be.Azért először lenyomta, majd a fején térdelt, amikor el akarta kapni az INT-t. Én nem lepődtem meg. A helmet-to-helmeten jobban, mert ott a futó ment lefele.
nagylaza
több mint 3 éve
Zimmer agyvérzst kap... de igaza is van, nagyon bosszantó ami történik.
több mint 3 éve
Teljesen érdemtelen vezetés. Pedig inkább játszanék harmadszor a Bucs ellen, mint a több mint 3 éve
Szépen engedik ki a kezükből a meccset a Vikingek.
több mint 3 éve
Ünneprontó leszek: én azt a DPI-t nagyon nem dobtam volna be.
több mint 3 éve
Ezt már illett bevinni
több mint 3 éve
Annak örülök hogy Smith-t most nem állították ki, a Titans ellen öltözőbe küldték a szünetben...
több mint 3 éve
Höri hangja a fülembe cseng a Bucs mindig elpazarolja az első play Jones2 re 😀
több mint 3 éve
Az igen, 3&6ra -3yardra dobni a labdát...Látom itt se más a playhívás
több mint 3 éve
Nem is értem miért nem Gronknak mentA kérdés az, hogy kinek ment...
Chargers LT
több mint 3 éve
Nem is értem miért nem Gronknak ment
több mint 3 éve
Hát ha ezt a csávót nem vágjak ki holnap...akkor fotói vannak a tulajról meg néhány lóról intim viszonyban 😊 mellékesen ő a Fantasy rúgóm szóval nem esik jól amit csinál.Milyen megfontolásból esett rá a választásod?
MC12
több mint 3 éve
Arra számítottam, hogy megfogják a futást, Kirk bénázik dob pár int-et, esetleg pick six-et és simán kikapunk, Brady a levegőben agyonver minket... Erre az O egész jó meccset hozna, a D is egy nagyot nyelt be de eddig azért nem vészes, erre Bailey beszopat minket. Nem az 54 yardos a nagy gáz, bár a jobbak beverik onnan is.
több mint 3 éve
MC12
6 359
Hát ha ezt a csávót nem vágjak ki holnap...akkor fotói vannak a tulajról meg néhány lóról intim viszonyban 😊 mellékesen ő a Fantasy rúgóm szóval nem esik jól amit csinál.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Istenem..... inkább neki kell menni, úgyis mindegy...Nagyon jó mezőnypozíciókat adományoz a Bucsnak.
vsanyi132