Tampa Bay Buccaneers - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
A punter nem tud FG-t rúgni??Én sajnos a világ másik részén vagyok.
több mint 3 éve
CharlieF
767
Ezt tényleg nem értem. Direkt csinálja? Baromi régen rugdos már, nem rookie, ezeket álmában is be kellene rúgnia.
több mint 3 éve
Nagyon frusztráló vereség lesz ez, simát vártam erre meccsben vagyunk és így kapunk ki.
több mint 3 éve
Úgy számoltam hogy akkor nem lett volna 2 pontos, de amúgy igazatok van. 😊vicc ez a pali, ha midnent berúgott volna akkor egál lenne...Nem, 1 ponttal mennének a Vikingek. 3 FG+1XP.
eaglesmcnabb
Burkus
ezek a sackek nem kellettek a végén, közelebbről talán berúgta volna 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Olinho18
94
vicc ez a pali, ha midnent berúgott volna akkor egál lenne...vezetnénk (3 mezőnygól, plusz 1 pontos)...
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
vicc ez a pali, ha midnent berúgott volna akkor egál lenne...Nem, 1 ponttal mennének a Vikingek. 3 FG+1XP.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Vicc. Min. 7 pont (az 54 yardost ki lehet hagyni) egy rugón...
több mint 3 éve
vicc ez a pali, ha midnent berúgott volna akkor egál lenne...Viccnek kicsit durva.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
vicc ez a pali, ha midnent berúgott volna akkor egál lenne...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Besz..rok.
több mint 3 éve
Jön a FG unit. Vikes szurkolók, lehet izgulni...
több mint 3 éve
red5
521
nekem mindig érdekesek ezek a hatalmas feltámadások😎😎...minden héten van ilyen meccs 2-3....de csak az NFL-ben...olyan Hálivúdi🎞🎞🎞
őlég vót
több mint 3 éve
Még a végén izgi lesz a vége
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hullámvölgyben a Tampa. (Még az is lehet, hogy nemcsak egyedül én vettem észre.😊)
több mint 3 éve
De miért annak dobja Bredi akin ketten vannak. Goodwin ott állt mellette üresen
több mint 3 éve
gladney!
több mint 3 éve
Az a 7 pont nagyon hiányzik nektek. Jó szoros lenne.Nem igazán tiszta, miért mentek 2 pontosra. Persze: így oké.Mert Bailey kihagyja? Szerintem azért. Meg kell a pont nagyon 😊
nagylaza
vsanyi132
több mint 3 éve
Nem igazán tiszta, miért mentek 2 pontosra. Persze: így oké.Mert Bailey kihagyja? Szerintem azért. Meg kell a pont nagyon 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Nem igazán tiszta, miért mentek 2 pontosra. Persze: így oké.
több mint 3 éve
Szamóca ízű altató reklám...Azért Amerika is fejlődik látom 😁
több mint 3 éve
Neki kell menni, ha nem td akkor úgyis kikapunk, a FG már semmire se jó. Bailey meg úgyis kihagyja, ma már extrát se rúgatnék vele, kell a 2 pont ha a td összejönne.