Tennessee Titans - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
Helyes, jött az FG a fantasyhoz, ha sikerül behúzni a hetet azt Vrabelnek ajánlom
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
Ennyire sérült már mindenki, hogy Rock Ya-Sin-nek kell védekeznie 😀
több mint 1 éve
Willis nem a legélesebb kés...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Az idei draft classom alkot ma 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Azt nem tudom. de a Ravens reméli, hogy Hell nem lesz se nála, se miatta.Lesz haja meg felesége?A titánok egyetlen esélye hogy mindenki hamiltonra issza magát és az egész védelmet kiállítjákVagy Willis korai Die Hard-os Bruce-á válik.
G.P.
iktriad
G.P.
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Mallik nyom egy Houdinit, erre így is leviszik a 1st down elérése előtt.
több mint 1 éve
G.P.
420
Lesz haja meg felesége?A titánok egyetlen esélye hogy mindenki hamiltonra issza magát és az egész védelmet kiállítjákVagy Willis korai Die Hard-os Bruce-á válik.
G.P.
iktriad
több mint 1 éve
A titánok egyetlen esélye hogy mindenki hamiltonra issza magát és az egész védelmet kiállítjákVagy Willis korai Die Hard-os Bruce-á válik.
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
A titánok egyetlen esélye hogy mindenki hamiltonra issza magát és az egész védelmet kiállítják
több mint 1 éve
Kezdem azt hinni Harbo FG-re fogadott😀1 éves eltiltás! És KÉTMILLIÓ! #IYNYK
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Kezdem azt hinni Harbo FG-re fogadott😀
több mint 1 éve
Tannehill 76 passzolt yardnál jár...én nem látom azt a szcenáriót, hogy innen a Ravens elveszítse...és ez most baromi nem jinx meg ilyenek, de hihetetlen gyenge meccse van Tanyának1 labdabirtoklás.
Klaci79
több mint 1 éve
Tannehill 76 passzolt yardnál jár...én nem látom azt a szcenáriót, hogy innen a Ravens elveszítse...és ez most baromi nem jinx meg ilyenek, de hihetetlen gyenge meccse van TanyánakBe is ment az öltözőbe. Willis time. Meglátjuk, lesz-e olyan tökös, mint a névrokona Bruce volt pl az Útolsó Emberig című filmben.
Klaci79
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Klaci79
22 213
Tannehill 76 passzolt yardnál jár...én nem látom azt a szcenáriót, hogy innen a Ravens elveszítse...és ez most baromi nem jinx meg ilyenek, de hihetetlen gyenge meccse van Tanyának
több mint 1 éve
Mekkorat repult a habcsók😀Pufifánk.
Morfil
több mint 1 éve
Morfil
585
Mekkorat repult a habcsók😀
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Klaci79
22 213
Tanyahill korrektul szabotalja a csapatot amikor beindulna a futas.Willis...előbb mutatták is
Willis vagy Levis a csereQB?
gabokocka
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Fejénél húzták le Andrewst, ez nem sárga?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Norbi180
676
Nem is fogják lehet nézni 5 évig.Hát ezt így meccs, év közben úgyse fogják megoldani...Nekem tök mindegy, de ezzel az emberel semmire nem fogsz menni, aztr se értem hogy minek kellett ezt a szerencsétlent megfizetni, szemmel láthatoan kutyának nem kellett.Azt a büdös kurva eget ,valaki üsse már ki ezt a szerencsétlen lamart ,Huntley lenne szerinted a jó megoldás?
Norbi180
Klaci79
Norbi180
Klaci79
több mint 1 éve
Tanyahill korrektul szabotalja a csapatot amikor beindulna a futas.Willis vagy Levis a csereQB?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Morfil
585
Nincs 1 motivator v vezer a csapatban aki egy faszsag utan feltuzeli az embereket, talan R. Smith a d oldalon.És ilyenkor van ugye a védelemben is hiba, meg omlik össze minden...én várnék egyébként LJ-től is egy két Hero futást, szerintem ha már ő a QB, akkor ezt a fegyvert nem szabadna elengedni.Igen valszeg ez a kulonbseg h x eve nezzuk ezt. LJ nem tokeletes , sot a legtobben a csapattopikba is latjak a hibakat, az egy masik dolog h van 1 interception v vmi, de ez mind azutan jon minden alkalommal mikor elkezdik Harboek a kozepre futasokat ,es mindegy h meg van 3 negyed v 3 perc mindig ez a van ha el kezd vezetni a Ravens...én nem vitatkoznék veletek, minden meccset láttok, de azért itt is, a Steelers ellen is, baromi furcsa döntések vannak a játékosok részéről...Láma meg nagyon jól játszik, amíg nincs nyomás....nehéz és nyilván bosszantó nektekNe legyunk mar ennyire szemellenzosek, kurvara ez van minden meccsen 7-10 pont elony es egy screent nem passzolnak nemhogy 5-10+ yardot. Mennek a kozepso futasok 3&out, majd visszajon az ellenfel es megall a tudomanyJH takarodj az analitikáddal együttde azért ezt most megint nem ő baszta el....értem én a felháborodást, de ez a zsebben volt
KeyG
Klaci79
Morfil
Klaci79
Morfil
Na de tessék, ez a labdát sokan innen is leszedték volna, olyan sokat volt a levegőben
Klaci79
Harbo erre alkalmatlan, O oldalon nincs ilyen ember
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Tdog
653
Momentum
több mint 1 éve
Klaci79
22 213
Hát ezt így meccs, év közben úgyse fogják megoldani...Nekem tök mindegy, de ezzel az emberel semmire nem fogsz menni, aztr se értem hogy minek kellett ezt a szerencsétlent megfizetni, szemmel láthatoan kutyának nem kellett.Azt a büdös kurva eget ,valaki üsse már ki ezt a szerencsétlen lamart ,Huntley lenne szerinted a jó megoldás?
Norbi180
Klaci79
Norbi180