Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Hülyét fogok kapni, ha csak a Jaguars fog kikapni idén a Chiefstől az AFC Southban.
több mint 5 éve
Ez nekem qrva fura egy játék voltNa EZ volt fura play. LOL
Fast Willie
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Több labda is túlszállt ma. Lehet, hogy nem tökéletes még az a térd vagy boka.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nohat! Tul lehet dobni Hillt is.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 388
Ez nekem qrva fura egy játék volt
több mint 5 éve
félelmetes mennyi szabálytalanságHill amit muvelt, az teljesen amator hulyeseg volt.
ehh
több mint 5 éve
Willie Parker
15 388
Ült a földön, kezéhez ért a földön lévő labda, amit a tenyerével érintett és rajta feküdt a védő. Az szabályozva van, h milyen erővel kell földhöz nyomni a ladztit v tudatosság kell a recoveryhez?Miért nem volt ez down by contact, mikor Tannehill a földhöz nyomta a bogyót?mert előtte elvesztette és újra meg kellett volna szereznie?
Fast Willie
ehh
több mint 5 éve
Reid ilyen szituban nem megy neki negyediknek.
több mint 5 éve
félelmetes mennyi szabálytalanság
több mint 5 éve
Miért nem volt ez down by contact, mikor Tannehill a földhöz nyomta a bogyót?mert előtte elvesztette és újra meg kellett volna szereznie?
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 388
Miért nem volt ez down by contact, mikor Tannehill a földhöz nyomta a bogyót?
több mint 5 éve
Érdekes egy turnover volt. Tannehill mondjuk ahelyett, hogy nézeget, meg is foghatta volna...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jones kell ebbe a vedelembe. Olyan penzt fog kerni, hogy csuhaj.
több mint 5 éve
Kptunk par buntit. Es meg igy sem volt pariban a Titans def. Azert remeljuk felebrednek, mert ez igy sima lesz.hja, mint a texans ellen😊
ulpianus
több mint 5 éve
Kptunk par buntit. Es meg igy sem volt pariban a Titans def. Azert remeljuk felebrednek, mert ez igy sima lesz.
több mint 5 éve
incomplete leszTudom. De jopofa volt, elotte beszeltek rola, mennyire nem dob picket.
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 330
incomplete lesz
több mint 5 éve
Jo, hogy kirtak, egy pickje volt Mahomesnak. Kapasbol dob egyet. Vissza Mooret!