NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
2 feliratkozó
2 órája
Stroud azért majdnem elrontotta a korán kelésemet... 😀Sajnos ugy nez ki ha nem szedi ossze magat jovo heten ez keves lesz. De remelhuk jo meccs lesz.
Merlin85
2 órája
Igy igaz. Ezert a nagyon okosok megprobaljak meg az elindulo tomeget is megelozni.De ha mindenki egyszerre indul el hamarabb, akkor ugyanabba a dugóba kerül, mint fél órával később. Csak persze hamarabb.Kiürült a stadionJaja. dolgozni mennek holnap tobbnyire az emberek. Es ok sem maradnak 3 h extrat a dugoban ezek utan. Erthetoen.
Assurbanapli
gabor25
Őszentsége Sobri Jóska
Mint repnapon kijonni a repterrol kocsival.
Ha 100 embert eolzol meg. 100 emberrel kevesebbre varsz a dugoban.
100 al kevesebb lesz a 60.000 bol hatra.
Szerkesztette: gabor25
2 órája
És akkor ehhez a meccshez illő csöcsökkel búcsúzhatunk ettől az egyébként fasza WC körtől:
2 órája
Sok szar Steelers meccset láttam már, de ez benne van a top3banHat big ben utolso eve ota szinte ez megy. Kinzas volt sokszor a meccs. Meg keves eletkepes tamadas, keves pont. De elotte legalabb volt esely h pontokat szerzunk. Nem csak szenvedunk. Mert def sem olyan mar h elbirja ezt.
tenorx
Szerkesztette: gabor25
2 órája
De ha mindenki egyszerre indul el hamarabb, akkor ugyanabba a dugóba kerül, mint fél órával később. Csak persze hamarabb.Kiürült a stadionJaja. dolgozni mennek holnap tobbnyire az emberek. Es ok sem maradnak 3 h extrat a dugoban ezek utan. Erthetoen.
Assurbanapli
gabor25
2 órája
Sok szar Steelers meccset láttam már, de ez benne van a top3banBizonyos csapatoknak a bottom 50-ben sem lenne, szóval relax
tenorx
2 órája
Sok szar Steelers meccset láttam már, de ez benne van a top3ban
2 órája
Rodgerstől nagyon búcsúznak, szerintem tudnak valamit
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
The standard is the standard
2 órája
Kiürült a stadion
2 órája
Durva is lenne egy AFC döntő a Texans és a Broncos között. 0-0, hosszabbításban is 0-0, a végén meg sudden death 😀Kicsit azért féltem Maye-t ettől a jövő hetitől. /shuuu, nagyon jó nézni ezt a texans d-t
shawnka
gedam
2 órája
Egy pick six lesz Rodgers karrierjenek utolso passza?
2 órája
gedam
6 346
Kicsit azért féltem Maye-t ettől a jövő hetitől. /shuuu, nagyon jó nézni ezt a texans d-t
shawnka
2 órája
Hozzáteszem én vagyok a hülye, mert azt hittem nem az lesz, mint 10 éve folyamatosan
2 órája
Kicsit azért féltem Maye-t ettől a jövő hetitől. /s
2 órája
Na, ilyet se lattam meg
2 órája
még jó, hogy loop kihagytaValoszinuleg sok Steelers-szurkolo fejeben megfordult, hogy berughatta volna
gedam
2 órája
gedam
6 346
még jó, hogy loop kihagyta
2 órája
Es meg a pick six is ott van