NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
2 feliratkozó
48 perce
Ez kellett még a végére bazdmeg
50 perce
Szomorúan konstatálom, hogy én nem ilyen Steelersre emlékeztem.
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy
51 perce
Szomorúan konstatálom, hogy én nem ilyen Steelersre emlékeztem.Mi sem. De big ben utani eraban tobbnyire 0 az offense.
Őszentsége Sobri Jóska
52 perce
Szomorúan konstatálom, hogy én nem ilyen Steelersre emlékeztem.
53 perce
GG Texans.
57 perce
"Ez ellen a védelem ellen"Továbbra is bottom league pass defense, és közepes run defense.
1 órája
Igy igaz. Ès ami nem megy, nem szabad eroltetni. Mondta a sun es lemaszott a surolokeferol. 🙃11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Lassuk be, nagyobb esely volt egy muffed puntra vagy egy Texans labdavesztesre, mint hogy megcsinaljak a 4&12-t
Szépen elpuntolgatjuk, aztán kényelmesen kiszopunk.
tenorx
casaubon
Szerkesztette: gabor25
1 órája
11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Védelmi TD rögtön, aztán 3&out után egy hosszúpasszos játék, és máris 3-al vezethettek 5 perccel a vége előtt. Minek kapkodni?
tenorx
1 órája
11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Lassuk be, nagyobb esely volt egy muffed puntra vagy egy Texans labdavesztesre, mint hogy megcsinaljak a 4&12-t
tenorx
1 órája
11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Szépen elpuntolgatjuk, aztán kényelmesen kiszopunk.
1 órája
Rodgersnek lehet, megfordul a fejeben, hogy huzni kene egy Vontae Davist
1 órája
Es volt aki ezt onkent nezi. 🙃 szado mazo.Állítólag Trumpék a Steelers offensel vallatnak az ICE táborokbanVégtelenített videókon kell nézni támadást támadás után?
tenorx
Assurbanapli
1 órája
Állítólag Trumpék a Steelers offensel vallatnak az ICE táborokbanVégtelenített videókon kell nézni támadást támadás után?
tenorx
1 órája
Szerintetek a Patsnél röhögve nézik ezt a meccset?Lehet. De nem biztos hogy vicces lesz majd játszani a Texans ellen. Mayeségesen sajnálom majd az olinet.
tenorx
1 órája
Állítólag Trumpék a Steelers offensel vallatnak az ICE táborokban
1 órája
Brutal ez a houston D. Mi lenne ha meg lenne egy normalis O is hozzaIgazabol egy fal kene. Skillposztok megvannak. Stroudbol jo coachinggal lehet meg valami
Tdog
1 órája
Szerintetek a Patsnél röhögve nézik ezt a meccset?Szerintem érzik, hogy aki innen továbbjut, az még akár 6 pontot is szerezhet ellenük.
tenorx
1 órája
Szerintem az arckifejezése alapján Rodgers számított rá.Erre senki sem szamithatott. Meg mi se."Kreatív játékokban gondolkodni" lol ez a SteelersEz eleg kreativ lett
tenorx
casaubon
gabor25
1 órája
Szerintetek a Patsnél röhögve nézik ezt a meccset?
1 órája
Remélem Tomlin majd megint elmondja, hogy komoly következményei lesznek a meccsnek, és megint kibasznak valami assistant TE coachot.Szerintem nyer a Steelers valami furmányos végjátékban.
tenorx
1 órája
Brutal ez a houston D. Mi lenne ha meg lenne egy normalis O is hozza
1 órája
Tessék.Igy akarjak osszezavarni az ellenfelet
Huncutul kreatív fumble, TD.
Őszentsége Sobri Jóska
1 órája
Erre senki sem szamithatott. Meg mi se."Kreatív játékokban gondolkodni" lol ez a SteelersEz eleg kreativ lett
tenorx
casaubon