NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
2 feliratkozó
5 órája
Na gyerünk AR egy TD passz kellene gyorsan! 😊
5 órája
Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 órája
Hát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
5 órája
Elit defenseAzért ha tud 20 pontot a Steelers O, akkor sima továbbjutás. De talán még 14-el is.
tenorx
5 órája
Hát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrót
We are just the Ravens!
5 órája
Kár volt Kirköt odaadni ezeknek egy 7. körért.
5 órája
Elit defense
5 órája
Mint a pinball labda úgy pattogott a disznóbőr a Vasas védők között.
5 órája
A Texans D is zavarba hozható lenne. A Coltsnak is sikerült valami noname qb-val. Igaz ahhoz nem árt egy elit Oline
5 órája
Erre a ket snapre erdemes volt visszaterni IR-rol
5 órája
Gyerünk vénember!
5 órája
Ez a Steelers defense narratíva amúgy jól hangzik, csak épp a 4. legtöbb passing yardot nyalta be a defense (és a 20. legtöbb futott yardot). Azért ez nem elit, sőt.
5 órája
thielen elkapások line-ja 1,5ezt adom, teljesen ő lett Rodgers pályaközepi security blanketje
ingyenpénz
metcalf eltiltása előtt is pályán volt a snapek felében
Cruyffista
5 órája
Ha valaki megteszi, csináljon róla screenshotot.Eddig egy kivétellel az a csapat jutott tovább, akinek a jobb alapszakasz mérlege volt (az sajna pont a Bills volt ellenünk), szóval ez jó előjel a Texansnak. De remélem ez is olyan szoros lesz, mint a Pats-Chargers kivételével az összes WC meccs.Steelers +3,5 2000 euróval!
iktriad
shawnka
5 órája
thielen elkapások line-ja 1,5ingyenpénz
metcalf eltiltása előtt is pályán volt a snapek felében
5 órája
Leghosszabb passz 33,5 felé Stroudnak nyomva is.
We are just the Ravens!
5 órája
Tegnap 3/3 csapat kiszopott akinek szurkoltam, szóval ma jók az esélyei a Steelersnek, de azért hajrá Texans.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Eddig egy kivétellel az a csapat jutott tovább, akinek a jobb alapszakasz mérlege volt (az sajna pont a Bills volt ellenünk), szóval ez jó előjel a Texansnak. De remélem ez is olyan szoros lesz, mint a Pats-Chargers kivételével az összes WC meccs.Steelers +3,5 2000 euróval!
iktriad
5 órája
Eddig egy kivétellel az a csapat jutott tovább, akinek a jobb alapszakasz mérlege volt (az sajna pont a Bills volt ellenünk), szóval ez jó előjel a Texansnak. De remélem ez is olyan szoros lesz, mint a Pats-Chargers kivételével az összes WC meccs.
6 órája
Én látom a sima Texanst, ha elkezdenek mélyre dobálni.Hát ahogy a pass defense kinézett ellenetek még csak mélyre se kell dobálni, csak dobálni
KeyG
6 órája
Én látom a sima Texanst, ha elkezdenek mélyre dobálni.
We are just the Ravens!
6 órája
remélem ez a meccs olyan szar lesz, mint amilyennek kinéz, dagonyázást akarok látni, szégyetelen puntparty-val
7 órája
2:15, ARENA4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!