NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
2 feliratkozó
1 órája
Alacsonyan van az a lec… Ki a harmadik? Fields? Jones?azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
iktriad
1 órája
A Steelers nem akar törleszteni valamit? A Texans olyan kedvesen adja nekik a labdákat, jó lenne ezt néha viszonozni is.Ők puntban viszonoznak.
shagi0206
1 órája
azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
1 órája
A Steelers nem akar törleszteni valamit? A Texans olyan kedvesen adja nekik a labdákat, jó lenne ezt néha viszonozni is.
1 órája
gedam
6 345
azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Mills csak a Jags ellen villog. 6 karrier W-je van. 3 ebből ellenünk. Tessék Sobri, most örülsz? 😀Stroud biztos jól szórakozik.leültetném. a csere qb-val +2td előny lenne
Nemes samu09
gedam
iktriad
1 órája
Az is megvan10 yardot kellett volna mondanom, nem first downt, mert most gyorsan visszamentünk egy kicsitOver/Under, hogy tudunk-e first downt csinálni?Parancsolj
tenorx
casaubon
tenorx
1 órája
Pitre ma nagyon pörög, qrva jól tolja.Bírom az Űrgolyhókat idéző sisakját.
shagi0206
1 órája
most visszamennék 25 évvel ezelőttre, hogy azt válaszoljam, hogy "kiskancsóba fingottál" - de ez már inkább gáz 😀Mit mondtal? 🙃Jól kezdi a Texans a félidőt. Mikor adják el a labdát?mit mondtam? na mit mondtam? 😀
shagi0206
shagi0206
gabor25
1 órája
Mit mondtal? 🙃Jól kezdi a Texans a félidőt. Mikor adják el a labdát?mit mondtam? na mit mondtam? 😀
shagi0206
shagi0206
1 órája
Pitre ma nagyon pörög, qrva jól tolja.
1 órája
Valahol amúgy egészen szórakoztató ez a Voodoo Steelers élményvasutazás.Hóbortos Hétvége 2. Csak kedd hajnalban.
shawnka
1 órája
Mills csak a Jags ellen villog. 6 karrier W-je van. 3 ebből ellenünk. Tessék Sobri, most örülsz? 😀Stroud biztos jól szórakozik.leültetném. a csere qb-val +2td előny lenne
Nemes samu09
gedam
1 órája
Valahol amúgy egészen szórakoztató ez a Voodoo Steelers élményvasutazás.
1 órája
gedam
6 345
Stroud biztos jól szórakozik.leültetném. a csere qb-val +2td előny lenne
Nemes samu09
1 órája
CJ??Le kell cserélni erre a CJ-re!
shawnka
1 órája
Over/Under, hogy tudunk-e first downt csinálni?
1 órája
gedam
6 345
ez olyan steelerses meccs
1 órája
Stroud biztos jól szórakozik.
1 órája
A Texans tényleg mindent megtesz azért, hogy meccsben maradjunk
1 órája
Stroud tippmixült. Vagy ez van a scriptben?
1 órája
Jól kezdi a Texans a félidőt. Mikor adják el a labdát?mit mondtam? na mit mondtam? 😀
shagi0206