NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
2 feliratkozó
1 órája
CJ??
1 órája
Ez nem a női kosárról szól, hanem a JAGUARS-ról!Én kis túlzással csak Juhász Dorkát ismerem egyedül a női kosár válogatottból. 😀Csalódás ez a kommented, hiszen köztudott, hogy együtt járt egyetemre Tóth Timivel, válogatott kosárlabdázónkkal.Elsőre vonatozást olvastam. 😀 Semmi.És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.mi a magyar vonatkozás?
iktriad
shawnka
iktriad
Hol van a régi alaposságod és főleg elkötelezett érdeklődésed a Jax játékosokkal kapcsolatos lényegi, mondhatni húsbavágó információkkal kapcsolatosan?!
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
1 órája
Én kis túlzással csak Juhász Dorkát ismerem egyedül a női kosár válogatottból. 😀Csalódás ez a kommented, hiszen köztudott, hogy együtt járt egyetemre Tóth Timivel, válogatott kosárlabdázónkkal.Elsőre vonatozást olvastam. 😀 Semmi.És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.mi a magyar vonatkozás?
iktriad
shawnka
iktriad
Hol van a régi alaposságod és főleg elkötelezett érdeklődésed a Jax játékosokkal kapcsolatos lényegi, mondhatni húsbavágó információkkal kapcsolatosan?!
Őszentsége Sobri Jóska
2 órája
Jól kezdi a Texans a félidőt. Mikor adják el a labdát?
2 órája
Csalódás ez a kommented, hiszen köztudott, hogy együtt járt egyetemre Tóth Timivel, válogatott kosárlabdázónkkal.Elsőre vonatozást olvastam. 😀 Semmi.És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.mi a magyar vonatkozás?
iktriad
shawnka
iktriad
2 órája
Ha a Pats győz, akkor a Super Bowlt is úgy nyerik csak meg, hogy nem győztek le egy jó csapatot se.szóval akkor a Pats úgy fog elmenni a SB-ig, hogy nem győzőtt le idén 1 jó csapatot se? 😀Nincsenek túl meggyőző csapatok idén, de az AFCben meg főleg nemHát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
shagi0206
tenorx
shagi0206
2 órája
Persze, azért írtam, hogy ha úgy alakul. Először alakuljon úgy.Hát először a Billst verjétek meg, valami azt súgja nem lesz egyszerű. Főleg hogy a Billsnek most nincsenek ott a PO-ban a szopó ellenfelei. Bár őket ismerve nekik mind1, valahogy úgyis elbasszák.Könnyen lehet.szóval akkor a Pats úgy fog elmenni a SB-ig, hogy nem győzőtt le idén 1 jó csapatot se? 😀Nincsenek túl meggyőző csapatok idén, de az AFCben meg főleg nemHát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
shagi0206
tenorx
shagi0206
De azért remélem, annyi erőnk lesz, hogy ha úgy alakul, a magaslati levegőn lenyomjuk őket.
Assurbanapli
shagi0206
2 órája
Hát először a Billst verjétek meg, valami azt súgja nem lesz egyszerű. Főleg hogy a Billsnek most nincsenek ott a PO-ban a szopó ellenfelei. Bár őket ismerve nekik mind1, valahogy úgyis elbasszák.Könnyen lehet.szóval akkor a Pats úgy fog elmenni a SB-ig, hogy nem győzőtt le idén 1 jó csapatot se? 😀Nincsenek túl meggyőző csapatok idén, de az AFCben meg főleg nemHát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
shagi0206
tenorx
shagi0206
De azért remélem, annyi erőnk lesz, hogy ha úgy alakul, a magaslati levegőn lenyomjuk őket.
Assurbanapli
2 órája
Könnyen lehet.szóval akkor a Pats úgy fog elmenni a SB-ig, hogy nem győzőtt le idén 1 jó csapatot se? 😀Nincsenek túl meggyőző csapatok idén, de az AFCben meg főleg nemHát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
shagi0206
tenorx
shagi0206
2 órája
Ez már nekem is gyanús, pedig sose szerettem őket 😀szóval akkor a Pats úgy fog elmenni a SB-ig, hogy nem győzőtt le idén 1 jó csapatot se? 😀Nincsenek túl meggyőző csapatok idén, de az AFCben meg főleg nemHát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
shagi0206
tenorx
shagi0206
2 órája
szóval akkor a Pats úgy fog elmenni a SB-ig, hogy nem győzőtt le idén 1 jó csapatot se? 😀Nincsenek túl meggyőző csapatok idén, de az AFCben meg főleg nemHát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
shagi0206
tenorx
2 órája
Támogatom.Hát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Na majd a Bills ellen a konfdöntőben!
Assurbanapli
shawnka
2 órája
Mert ránk igaz az, hogy jó csapat vagyunk?Hát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
shagi0206
2 órája
Hát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Na majd a Bills ellen a konfdöntőben!
Assurbanapli
2 órája
Hát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.Kénytelenek lesztek ti verni őket az afc döntőben
Assurbanapli
2 órája
Hát, úgy tűnik, jövő héten se derül ki, hogy mit tudna a Pats egy jó csapat ellen.
2 órája
Ha a Texans nem balfaszkodik folyamatosan akkor 21-3 lenne
2 órája
Bazmeg Stroud, ha azt megdobod lehet TD
2 órája
igen, miután beküldtem jutott eszembe, hogy ez neked lehet fájni fog 😀Majdnem azt hitték, hogy ők a Bills, és egy tush pushból csinálnak egy 11 yardos futást 😀Persze forgasd még a hátamban a tőrt. 😀
shagi0206
iktriad
2 órája
Ez nagy vedekezes volt
2 órája
Bírtam volna, ha ezt is eladja a Texans.
2 órája
Majdnem azt hitték, hogy ők a Bills, és egy tush pushból csinálnak egy 11 yardos futást 😀Persze forgasd még a hátamban a tőrt. 😀
shagi0206