NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Wild Card szombat
több mint 3 éve
Cypress
3 228
az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnEgy olyan képet találtam róla, hogy beszarsz (de nem posztolhatom, mert kitiltasz). Egyébként sem az a lényeg, hogy ultra bomba legyen, a kisugárzás, meg a tekintet a fontos. És ennek a csajnak a pillantásában ott van az ordas nagy dög, aki félóra alatt kivégez.
r.baggio
több mint 3 éve
southmiki
654
Borzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Én azt nem értem hogy semmi kreativitás nem volt a tulajba pl indians vagy valami hasonló és akkor a logó is maradhatott volna.
mukijoe
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Szép angol nő? Mi jöhet még, fehér cornerback?
na korrekció, szünet van.
szóval ő Madelene Wright, csak a másik csajnak is van Millwallos képe ezért keverik őket, ahogy tettem én is. De onlyfanse van
Heisman
több mint 3 éve
Taylor Heinicke ma remélem bebizonyítja, miért volt Walter Payton díjas (FCS Heisman) anno.
több mint 3 éve
baszatlanok vagytokaz egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnmit mond ez el rólunk?
r.baggio
😀 😀 😀 😀 😀
petey
több mint 3 éve
Hát hogy nem lehet ezt elkapni drága fiam
több mint 3 éve
az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűnmit mond ez el rólunk?
r.baggio
😀 😀 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Sims majdnem elkapta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Borzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.Meg a mez és a sisak is.
mukijoe
több mint 3 éve
Pókerben sosem voltam jó. Ultiban viszont nagyon is.Akkor nem ajánlom a pókert, mint kikapcsolódást.Oké. Én meg utálok veszteni. Ráadásul tudom magamról, kevés választ el attól, hogy függő legyek. Ez így már sok.akkor vesztek az élet megy tovább.És ha vesztesz?Ilyenkor örülök, hogy nem fogadok.pártatlanként izgalmat ad, ha nem lett volna tétem nem biztos h végignézem.
nagylaza
ha meg még nyersz is dupla win.
briareos
nagylaza
jó mondjuk én nem vagyok ráutalva a fogadási nyereményeimre v a bankrollomra, van egy mag amihez évek óta nem kellett nyúlnom, évek óta év végén csak kiveszek belőle és indul a köv idény.
briareos
nagylaza
Cypress
több mint 3 éve
Maradt meg QB a WFT ben ha Taylor Heinicke is kidolne?Steven Montez, ex-Colorado QB
RedFive
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Borzalmas ez a Washington logó. Én nem tudom megszokni.
több mint 3 éve
Maradt meg QB a WFT ben ha Taylor Heinicke is kidolne?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
az egy dolog, mikor csöcsök miatt megy az off, na de mikor egy teljesen átlagos nő kapcsán alakul ki kommentpiramis meccs közben, az már bűn
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A "belekezdésen" már túljutottam...😊 Aztán abbahagytam, mielőtt baj lett volna.ha tudod h veszélyes pálya neked okos dolog nem belekezdeni.Oké. Én meg utálok veszteni. Ráadásul tudom magamról, kevés választ el attól, hogy függő legyek. Ez így már sok.akkor vesztek az élet megy tovább.És ha vesztesz?Ilyenkor örülök, hogy nem fogadok.pártatlanként izgalmat ad, ha nem lett volna tétem nem biztos h végignézem.
nagylaza
briareos
nagylaza
jó mondjuk én nem vagyok ráutalva a fogadási nyereményeimre v a bankrollomra, van egy mag amihez évek óta nem kellett nyúlnom, évek óta év végén csak kiveszek belőle és indul a köv idény.
briareos
nagylaza
briareos
több mint 3 éve
na korrekció, szünet van.
szóval ő Madelene Wright, csak a másik csajnak is van Millwallos képe ezért keverik őket, ahogy tettem én is. De onlyfanse van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
James Robinson teljesen elfeledtette. És a Tampából kvázi a helyére igazolt Dare Ogunbowale sem tűnt elveszettnek.Ki játszik Fournette mezében? 😊Aki tőletek elmenekül az mindent megtesz, hogy ne kerüljön vissza.
iktriad
mukijoe
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Akkor nem ajánlom a pókert, mint kikapcsolódást.Oké. Én meg utálok veszteni. Ráadásul tudom magamról, kevés választ el attól, hogy függő legyek. Ez így már sok.akkor vesztek az élet megy tovább.És ha vesztesz?Ilyenkor örülök, hogy nem fogadok.pártatlanként izgalmat ad, ha nem lett volna tétem nem biztos h végignézem.
nagylaza
briareos
nagylaza
briareos
nagylaza
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Hmmm, ez eddig a leghasznosabb infó, ami ma itt leíródott. Máris látogatok az onlyfaszra.peteyMadelene Wright, most indított onlyfanst. én próbálok hű lenni az oldalhoz és sportolókat keresek 😀VÉGRE EGY IGAZI NŐŐŐŐŐŐ
Heisman
petey
Heisman
több mint 3 éve
na elolvastam a cikket amiről, linkeltem, Ami arról szól hogy szegény Katie Loulou-t összekeverik vele. mondjuk ott a név a karján, Akkor sorryez nem lehet ő...vagy mégis?Madelene Wright, most indított onlyfanst. én próbálok hű lenni az oldalhoz és sportolókat keresek 😀VÉGRE EGY IGAZI NŐŐŐŐŐŐ
Heisman
petey
Heisman
petey
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Ki játszik Fournette mezében? 😊Aki tőletek elmenekül az mindent megtesz, hogy ne kerüljön vissza.
iktriad
több mint 3 éve
ha tudod h veszélyes pálya neked okos dolog nem belekezdeni.Oké. Én meg utálok veszteni. Ráadásul tudom magamról, kevés választ el attól, hogy függő legyek. Ez így már sok.akkor vesztek az élet megy tovább.És ha vesztesz?Ilyenkor örülök, hogy nem fogadok.pártatlanként izgalmat ad, ha nem lett volna tétem nem biztos h végignézem.
nagylaza
briareos
nagylaza
briareos
nagylaza
több mint 3 éve
Oké. Én meg utálok veszteni. Ráadásul tudom magamról, kevés választ el attól, hogy függő legyek. Ez így már sok.akkor vesztek az élet megy tovább.És ha vesztesz?Ilyenkor örülök, hogy nem fogadok.pártatlanként izgalmat ad, ha nem lett volna tétem nem biztos h végignézem.
nagylaza
briareos
nagylaza
briareos