Wild Card szombat
több mint 3 éve
Rams probably ordered replacement parts for Aaron Donald on Amazon Prime, from the factory that made the rest of him.
— Rich Hammond (@Rich_Hammond) January 10, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
3.down ra 1/11 sikerrata... ez de rideg Sea
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
elektrizálta a közönségetNekem Gyula, imádtam a pörgős, érzelemdús szakértéseit. Együtt élt a játékkal.végigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
petey
Cypress
nekem marad gumbo az all time kedvenc
több mint 3 éve
looool ekkora hibát... legalja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Ezektől a shotgunból meg nem futott 3. és 1. játékoktól sírni tudnék.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Nekem Gyula, imádtam a pörgős, érzelemdús szakértéseit. Együtt élt a játékkal.végigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
petey
Szerkesztette: Cypress
több mint 3 éve
fussatok középen.... legalább az óra lepörög mielőbb és véget ér ez a szar
több mint 3 éve
nekem nem, de megértem ha valakinek ez is az élmény részevégigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
petey
több mint 3 éve
végigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
több mint 3 éve
mentő, és igen elővigyázatosságból ráraktak egy nyakmerevítőt amíg a vizsgálatok le nem mennek. standard procedureWolfordról van valami update ?A sajat laban ment a mentohoz, azt irjak, de a korhazbol latott foton mintha nyakmerevito lett volna rajta.
Heisman
casaubon
több mint 3 éve
agyhalottak ha puntolnak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
batyu
630
BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrsz a bíííííííííííííírsz, by alex smithpedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
több mint 3 éve
casaubon
2 392
Wolfordról van valami update ?A sajat laban ment a mentohoz, azt irjak, de a korhazbol latott foton mintha nyakmerevito lett volna rajta.
Heisman
több mint 3 éve
hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
több mint 3 éve
pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
több mint 3 éve
Wolfordról van valami update ?Nyakmerevítő volt rajta mikor betolták a mentőbe, azóta semmi.
Heisman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
több mint 3 éve
Grossman... Tényleg. OMG...Grossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
több mint 3 éve
Wolfordról van valami update ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
én meg küldöm VVAlekosznak az első figyelmeztetéstNem vót ez rasszista
r.baggio
+ senkit nem bántottam
Mi vút a baj szép testvírem ?
több mint 3 éve
Garbage time el is kezdődött
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Grossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
több mint 3 éve
én meg küldöm VVAlekosznak az első figyelmeztetést
---