Wild Card szombat
több mint 3 éve
Istenem gumboEgy intézményről beszélsz.Nem lesz olyan playoff-követő, ahol nem kerül szóba.elektrizálta a közönségetNekem Gyula, imádtam a pörgős, érzelemdús szakértéseit. Együtt élt a játékkal.végigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
petey
Cypress
nekem marad gumbo az all time kedvenc
briareos
Kampman
Cypress
ha nem hallottad nem éltél igazán
több mint 3 éve
A Rams a 6. kiemelt, ha nyer, mindenképpen ő megy New Orleansba már ha a Saints nyer a Bears ellen.Kájzer írta, hogy nem jó, hogy a Rams megy hozzájuk majd...szerinted nem nyer a Washington?
De a Rams Wisconsinba fog menni,ha nyer.
Chargers LT
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hová tűnt amúgy?Egy intézményről beszélsz.Nem lesz olyan playoff-követő, ahol nem kerül szóba.elektrizálta a közönségetNekem Gyula, imádtam a pörgős, érzelemdús szakértéseit. Együtt élt a játékkal.végigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
petey
Cypress
briareos
Kampman
Cypress
több mint 3 éve
ez idézte a tavalyi szezon hawks-9ers meccset. ott is addig baszakodtak amíg delay of game lett az 2-3 yardoson
több mint 3 éve
most már biztos vagyok benne h curt cobaintnek volt egy időgépe és azért vette a szájába a sörétest h ezt ne kelljen látnia
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Na jo ez mar vicc bazdmeg nekimennek 4.re erre Wilson neki all esti meset meselni nehogy elinditsuk idobe...biztos nem volt ido a serules alatt kitalalniA false starthoz ennek mi köze volt? A játék elindult volna időben.
12th member
több mint 3 éve
4 és 1-re ekkora baromságot
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
azért wilson nagyon nincs ott fejben már, nem véletlenül pedzegetik ezt páran a hawks topicban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Atyauristen mit csinál a Seahawks
több mint 3 éve
Zaborn
105
Már mennének haza, szerintem az egészen
több mint 3 éve
Kájzer írta, hogy nem jó, hogy a Rams megy hozzájuk majd...szerinted nem nyer a Washington?
Chargers LT
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Egy intézményről beszélsz.Nem lesz olyan playoff-követő, ahol nem kerül szóba.elektrizálta a közönségetNekem Gyula, imádtam a pörgős, érzelemdús szakértéseit. Együtt élt a játékkal.végigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
petey
Cypress
briareos
Kampman
több mint 3 éve
Kájzer írta, hogy nem jó, hogy a Rams megy hozzájuk majd...igen igazad van!
Chargers LT
több mint 3 éve
Kájzer írta, hogy nem jó, hogy a Rams megy hozzájuk majd...ehhez a szenteknek is nyerni kell, ha jól számolom
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Kájzer írta, hogy nem jó, hogy a Rams megy hozzájuk majd...Kivéve, ha....
Chargers LT
több mint 3 éve
Kájzer írta, hogy nem jó, hogy a Rams megy hozzájuk majd...De a Rams Wisconsinba fog menni,ha nyer.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
12th member
1 053
Na jo ez mar vicc bazdmeg nekimennek 4.re erre Wilson neki all esti meset meselni nehogy elinditsuk idobe...biztos nem volt ido a serules alatt kitalalni
több mint 3 éve
elektrizálta a közönségetMarvin Lewis likes this.
briareos
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nem lesz olyan playoff-követő, ahol nem kerül szóba.elektrizálta a közönségetNekem Gyula, imádtam a pörgős, érzelemdús szakértéseit. Együtt élt a játékkal.végigsikoltozta rendesen 😀hogy odavoltak ricsiék 😀pedig jól indultki is szoptakGrossmant is becipelték Urlacherék anno a sbowlba.Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
mukijoe
briareos
petey
briareos
hiányzik Rikárdu 😕
petey
Cypress
briareos
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Ez meg mi volt? Utolsó 18 másodpercben beszélik meg a játékot?
több mint 3 éve
Cypress
3 228
False start. LOL! A Hawks mehetne lassan a Dikh tévére.
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Heszusz
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Loool ilyet